FRY Kaş Şekillendirici Sabitleyici Wax 50ml Multi Vitaminli Besleyici

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FRY Kaş Şekillendirici Sabitleyici Wax 50ml Multi Vitaminli Besleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FREYACOSMETİC Satıcı Ünvanı: FREYA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388141694800001 Vergi Kimlik Numarası: 3881416948
    Bu ürün FREYACOSMETİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaş Şekillendirici Sabitleyici Wax 50ML Multi Vitaminli Besleyici Kaş Şekillendirici Sabitleyici Wax 50ML Multi VitaminliBesleyici, özel içeriği sayesinde kaşları şekillendiren ve bakım sağlayan birüründür. İçeriğinde E vitamini, Hint yağı ve argan yağı bulunur. Doğal yağlarsayesinde kaşları nemlendirici bir etkisi bulunur. Böylelikle kaşlar, uzun sürenemli kalır. Kaşlarda herhangi bir ağırlığa neden olmayan ürün, kaşların 48saat boyunca sabit kalmasını sağlar. Kaş Şekillendirici Sabitleyici Wax 50ML Multi VitaminliBesleyici içeriğindeki E vitamini sayesinde kıl köklerini güçlendirir.Böylelikle kıl kökleri sağlıklı bir şekilde uzar ve kaşların parlak ve canlıgörünmesini sağlar. Kaş fırçasının ucuna bir miktar jel sürülerek kaşa nazikçeuygulanır. Kaşlar istenilen yöne taranır ve kaşlara şekil verilir. Günlükkullanım için ideal olan ürün, kolay bir şekilde kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver