FSP 1300w Cannon 1300-50yd 8cm Fanlı Power Supply Pc

8.000 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FSP 1300w Cannon 1300-50yd 8cm Fanlı Power Supply Pc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAK BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: ATİLA KAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 4980396092
    Bu ürün HAK BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1300w Cannon 1300-50yd 8cm Fanlı Power Supply Pc+mining Ürün Detayları Fsp Cannon FSP1300-50YD 1300W Güç Kaynağı Yeterince Geniş Fan 8 cm genişliğinde bir fana sahiptir. Sıcak havayı dağıtma konusunda hiç zorlanmayan bu fan sayesinde FSP Cannon güç kaynağı başarılı bir şekilde çalışmaktadır. Son derece etkili bir sonuç alabilirsiniz. Böylece dilediğiniz vakit elektriği kullanabilirsiniz. Kesintilerden Çekinmeye Son Bazı aksiliklerden dolayı elektrik kesintisi gerçekleşebilir. Böylesi kesintilerin sizleri durdurduğu günleri geride bırakabilirsiniz. Elektrikli cihazlarınızı dilediğiniz vakit durdurmanız mümkündür. Bu sayede hem işlerinizi rahatça halleder hem de hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Kolayca Kullanılmaya Müsait Sadece tek bir tuşla aktif hale getirilebilir. Bu sayede pek çok kişinin beklentisini karşılayabilecek durumdadır. Yapmanız gereken tek şey yeterince elektriğin biriktiğinden emin olmaktır. Bu sayede pek çok cihazı çalıştırabilirsiniz. Saklaması Çok Basit Çok ufak ebatlara sahiptir. Bu nedenden ötürü saklaması çok basittir. Herhangi bir çekmecede bile saklanabilir. Kullanacağınız vakit FSP Cannon güç kaynağı emrinize amade bir şekilde sizleri bekliyor olacaktır. Taşınabilir Bir Gövde O kadar ufak bir boyuta sahiptir ki rahatlıkla bir yerlere götürülebilir. Bu nedenden ötürü pek çok kişinin hayatında kendine yer edinir. Elektrik kesintileri nedeniyle aksayan bazı işlemleri artık herhangi bir sorun yaşamadan yoluna koyabileceksiniz. Sağlam Bir Yapı Dış kısmında yer alan malzeme oldukça sağlam olduğu için iç kısımdaki ekipmanlar gayet güvende tutulmaktadır. Bu sayede uzun süre boyunca elinizin altında belli bir miktar elektriği tutabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver