Fuchsia Ipad Pro 12.9 '' 2020 Uyumlu Hafif Katlanır Akıllı Kılıf

499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fuchsia Ipad Pro 12.9 '' 2020 Uyumlu Hafif Katlanır Akıllı Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fuchsia Satıcı Ünvanı: SERHAT ORMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6470169869
    Bu ürün Fuchsia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İPad'inizi düşme nedeniyle mekanik hasarlardan koruyun. İyi takılmış, sağlam bir muhafaza bu rolde en iyisi olacaktır. Sadece elektronik ekipmanı korumakla kalmayacak, aynı zamanda zevkli görünmesini ve çok daha rahat kullanmasını sağlayacaktır. En son versiyon yüksek kaliteli deriden yapılmıştır, hoş olmayan bir aroma yaymaz, mükemmel boyutta deliklere sahiptir ve ayrıca hafif ve çok kullanışlıdır. İyi bir kılıf her şeyden önce cihaza tam olarak uymalıdır. Bu sürüm, modernize edildiği ve mevcut standartlara göre yapıldığı için iPad ile mükemmel uyum sağlar. Bu kılıf rolü sadece iPad'i korumak değil, aynı zamanda cihazın kullanımını kolaylaştırmaktır. Standı çalışmak, oynatmak veya film izlemek için ayarlayabileceğiniz dört tür yapılandırma vardır. Her pozisyonda cihaz çok sabit olacak ve görüş açısı kullanıcı için rahat olacaktır. Dikey veya yatay olarak kullanın, ayarları ekranın net bir şekilde görülebilmesi için ayarlayın. Bu vaka birkaç origiami benzeri bölümden oluşuyor. Kağıt meteryalden esinlenerek, birçok yönden katlanıp açılabilen bir muhafaza oluşturuldu. Manyetik kapak kapatıldığında ekran otomatik olarak kapanır ve bir parçasının kaldırılması cihazı çalıştırır.Kasa tamamen kapalı olduğundan, cihazı en savunmasız yerlerde, yani ekranda, köşelerde ve kamera camında da korur. Piyasada silikondan yapılmış pek çok kılıf bulunmaktadır. En iyisi gibi görünse de, pratikte polikarbonat muhafazaların onlara göre bir avantajı vardır. Çevre dostu bir malzemedir ve aynı zamanda çok dayanıklıdır. Buna karşılık, silikon kalın kalır ve çok az ısı yayılımına sahiptir. İçine gizlenmiş cihaz aşırı ısınabilir ve bu nedenle verimsiz çalışabilir. Düşme durumunda, PC kabuğu ekipmanı daha iyi koruyacak ve ayrıca daha uzun bir hizmet ömrüne sahip olacaktır. Geçen zaman onun rengini bozmaz ve koruyucu özelliklerinden mahrum bırakmaz. Sıkıca kapatılmış bir kılıf, iPad'inizi birçok yönden korur. Her şeyden önce onları yüksekten düşmelerin etkilerine karşı korur, sadece değil. Toz, yağ ve sıvı girişine karşı bariyer olarak önemli rol oynar. Sonuç olarak, cihaz uzun süre yeni gibi görünüyor. Bu kılıf iPad'e mükemmel bir şekilde uyuyor. Eşleşen açıklıkları vardır, böylece lensi, şarj portunu veya kamera düğmesini kapatmaz. Aynı zamanda, su buharı birikimi için en uygun alan bırakıldı, böylece cihaz su basması veya mekanizmaya zararlı su lekeleri riski altında değildi. Tablet kasası son derece hafif ve incedir. Bu, onları elinizde tuttuğunuzda, kasayı içeriğiyle sıkıca kavrayabileceğiniz anlamına gelir. Onları bir sırt çantasında veya çantada başarıyla yanınızda götürebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Uyumlu Model iPad Pro 4. nesil 12.9 inç
  • Renk Mavi
  • Uyku Modu Var
  • Kılıf Tipi Kapaklı Kılıf
Geri Bildirim Ver