FUHASSAN Yüksek Performans Katlanabilir Tekerlekli Akülü Sandalye (fh 904 Sport)

32.950 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FUHASSAN Yüksek Performans Katlanabilir Tekerlekli Akülü Sandalye (fh 904 Sport)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANAMED Satıcı Ünvanı: AHMET MELİH ORHONLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6470608808
    Bu ürün ANAMED tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MANUEL KULLANIMA UYGUN AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE FABRİKAMIZ TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜNE (TSE) UYGUN YETKİLİ SERVİS BELGESİNE SAHİPTİR. ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL TEKNİK SERVİS VE 10 YIL YEDEK PARÇA TEMİN GARANTİSİNE SAHİPTİR. ARACISIZ, BAYİ OLMADAN EN UYGUN FİYATLARLA FABRİKADAN KULLANICIYA HİZMET VERMEKTEYİZ. Akülü Tekerlekli Sandalye iç ve dış alanda kullanıma uygun, bataryaları sökülmeden katlanabilir makas sistemi sayesinde rahatlıkla taşınabilir. Manuel kullanıma uygun, Bataryanın tükendiği anlarda, manuel sürüş fonksiyonu ile sürüşe devam edebilirsiniz. Manuel Sürüş Fonksiyonunu aktif hale getirmek için janttaki kırmızı aparatı çevirmeniz yeterli olacaktır. Anti-bakteriyel döşemesi, konforlu sırt ve oturma yeri, yüksekliği ayarlanabilir ve çıkabilir kolçaklar, elektromanyetik fren sistemi, refakatçi itme kolları, geriye düşmeyi önleyici denge tekeri, 10' silikon dolgu ön teker, 22' Havalı arka teker ile mükemmel sürüş sağlayan Akülü Tekerlekli Sandalyedir. ÖZELLİKLER: 1. Kumanda Sistemi: USB Girişli 50 A Joystik 2. Motor: Elektromanyetik frenli 250Wx2 adet(500W) 3. Akü: Arkada 2 adet 20Ah Jel akü(40Ah) 4. Şarj Cihazı: Avrupa tipi 5. Şasi Malzemesi: Alüminyum 6. Şasi Rengi: Açık gri 7. Yastık Rengi: Turuncu-Siyah 8. Sürüş Menzili: 23-28km 9. Azami Hız: 6km/saat 10. Tırmanma Kapasitesi: 12 ° 11. Ağırlık Kapasitesi: 120kg 12. Ön Teker: 10 inç (25.4cm) 13. Arka Teker: 22 inç (55.88cm) 14. Toplam Uzunluk: 110cm (Boyu: 110cm) 15. Toplam En: 70cm (Eni: 70cm) 16. Koltuk Yüksekliği: 93cm 17. Koltuk Genişliği: 46cm 18. Koltuk Yüksekliği: 48cm 19. Koltuk Derinliği: 43cm 20. Net/Brüt Ağırlık: 43/47kg
Geri Bildirim Ver