Fujifilm Instax Mini 11 Pembe Fotoğraf Makinesi Ve Powerbank Hediyeli Set 3

6.290 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.326 TL

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Mini 11 Pembe Fotoğraf Makinesi Ve Powerbank Hediyeli Set 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vennüs Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0660546653
    Bu ürün Vennüs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Instax mini 11 Pembe Fotoğraf Makinesi ve Pembe Powerbank Hediyeli Set 3 Bu setin içinde instax mini 11 fotoğraf makinesi ile birlikte instax mini 10’lu film, instax mini 11 çanta ve Trust Primo Ultra İnce Pembe 5.000 mAh Süper Hızlı Şarj Özellikli Powerbank vardır. Instax mini 11’in flaş ışığı artık daha güçlüdür ve manuel ayarlamaya gerek kalmadan deklanşör ışığını otomatik ayarlar. Böylece arka plan da net şekilde aydınlanır. Fotoğraf makinesinin önünde yer alan selfie aynası ve dahili selfie & yakın çekim lensi kolayca özçekimler yapmana imkan sağlar. Instax mini 11, tüm instax mini film ve tüm instax mini 11 aksesuar çeşitleri ile uyumludur. Yukarıda gördüğün instax hediye seti ürün görselleri, kutu içeriğini net şekilde gösterebilmek için tasarlanmıştır. Fotoğraflarda yer alan her ürün, kendi orijinal ambalajında ve Desibela tarafından özel olarak tasarlanan instax hediye kutusu içinde gönderilecektir. Kutunun İçinde Neler Var? Fujifilm instax mini 11 pembe fotoğraf makinesi Instax mini 11 çanta Instax mini 10’lu film Trust Primo Ultra İnce Pembe 5.000 mAh Süper Hızlı Şarj Özellikli Powerbank Garanti Süresi Instax mini 11 fotoğraf makinesi, Fujifilm Türkiye tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver