Fujifilm Instax Mini 12 Mavi Fotoğraf Makinesi Ve 20'li Mini Film

3.699 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.699 TL

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Mini 12 Mavi Fotoğraf Makinesi Ve 20'li Mini Film

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Instax Mini 12 Mavi Fotoğraf Makinesi ve 20'li Mini Film Instax Mini 12 Fotoğraf Makinesi, instax mini serisinin en yeni üyesidir. Kullanımı kolay modlar ve kontroller sayesinde son derece pratiktir. Instax mini 12 fotoğraf makinesi instax mini film ile kullanılır. Setin içinde instax mini 20'li film bulunur. Serinin diğer kameralarından, paralaks düzeltme özelliği ile ayrılır. Bu özellik yakın çekimlerde nesneyi kadrajın ortasına yerleştirmeyi sağlar. Açma kapama işlevi de merceği çevirerek yapılır. Klasik instax baloncuk tasarımı, makineyi daha iyi kavramanız için geliştirilmiştir. Yakın çekim & selfie modunda 30 ila 50 cm uzaklıktaki nesneler için idealdir. Selfie aynasını kullanarak da kusursuz selfieler çekebilirsin. Instax Mini 12, otomatik flaş özelliğine sahiptir. Çevresinde ışığı algılar ve ışık yetersiz ise flaşı otomatik olarak açar. Güçlendirilmiş flaş ışığı arka planı daha fazla aydınlatarak fotoğrafların daha net ve canlı çıkmasını sağlar. Instax mini 12, analog bir fotoğraf makinesidir. Çektiğiniz fotoğrafı tek bir kere çıkartır dijital dosyalamaz yapamaz. Fujifilm tarafından geliştirilen Instax Up uygulaması fotoğraflarınızı akıllı telefonunuz ile taramanızı ve telefon ile düzenleyerek sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanızı sağlar. Instax mini 12, tüm instax mini film modelleri ve tüm instax mini 12 aksesuar çeşitleri ile uyumludur. Kutu İçeriği Fujifilm instax mini 12 fotoğraf makinesi Instax mini 20'li film El askısı 2 adet AA pil Garanti Süresi Instax mini 12 fotoğraf makinesi, Fujifilm Türkiye tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Fotoğraf Çözünürlük 10 - 15 Mp
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver