Fujifilm Instax mini Link Pembe Akıllı Telefon Yazıcısı ve 10'lu mini Film

6.990 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.961 TL

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax mini Link Pembe Akıllı Telefon Yazıcısı ve 10'lu mini Film

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vennüs Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0660546653
    Bu ürün Vennüs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akıllı telefon yazıcısı olarak kullanılan ürün ile akıllı telefonunuzda bulunan fotoğrafları dilediğiniz her yerde bastırabilirsiniz.
  • Akıllı telefon fotoğraf yazıcısı fotoğrafların hızlı bir şekilde baskılı olarak alınmasını sağlayan bir özelliğe sahiptir.
  • Fujifilm instax mini akıllı telefon yazıcısı kullanımını sağlamak için App Store ya da Google Play Store üzerinden instax Mini uygulamasının indirilmesi gerekir. Uygulama ile istenen fotoğrafların baskısını alabilmek mümkündür.
  • Fujifilm akıllı telefon yazıcısı akıllı telefona bağlandıktan sonra ne kadar şarjının kaldığını görebilmek mümkündür.
  • Farklı modlarda fotoğraf kolajının yapılmasını sağlar.
  • Aynı anda 5 kişi bağlantı kurabilir.
  • Hareket duyarlılığı ile yapılan hareketlerde de fotoğraf baskısı alınmasını sağlar. Yazıcınızı yukarı aşağıya da sağa sola kaydırarak fotoğraf baskısı alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu özellik ile bu fotoğraflarınızı büyütüp küçültebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Fujifilm FOTSI00109-10 Pembe Instax Mini Link Akıllı Telefon Yazıcısı ve 10'lu Mini Film

FUJİFİLM İnstax mini Link pembe akıllı telefon yazıcısı ve 10’lu mini film, oldukça eğlenceli ve kullanışlı bir üründür. En güzel fotoğraflarınızın mini polaroid baskılarını almanızı sağlar. 10 adet mini film ile satılan yazıcı, uygun ölçü ve özelliklerdeki tüm fotoğraf kâğıtlarıyla kullanılabilir. Yazıcının bir köşesinde şarj girişi mevcuttur. Kutunun içinden çıkan bağlantı kablosu yardımıyla cihazı şarj etmeniz mümkündür. Şarj işlemi için herhangi bir adaptörü veya bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. Cihazın şarj seviyesini ve diğer bilgilerini, akıllı telefonunuza indireceğiniz uygulama yardımıyla öğrenebilirsiniz. Kullanımı son derece kolay ve zevkli olan bu ürünü, dilerseniz sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Bu pratik fotoğraf yazıcısını uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

  • Bluetooth bağlantılı
  • Kolay ve efektif kullanım
  • Şarj edilebilir özellik

Fujifilm İnstax Telefon Yazıcısı Film Özellikleri

Fujifilm İnstax Telefon Yazıcısı Film Özellikleri

FUJİFİLM İnstax mini Link pembe akıllı telefon yazıcısı ve 10’lu mini film, set hâlinde satılan bir üründür. Set içerisinde bir adet akıllı fotoğraf yazıcısı ve 10 tane mini film mevcuttur. Fotoğraf yazıcısı, pembe renge ve yuvarlak bir tasarıma sahiptir. Bu cihaz, akıllı telefonlara bağlanarak kullanılır. Bluetooth bağlantısıyla yazıcıyı akıllı telefonunuza entegre ettikten sonra cihazınızdaki görsellerin içinden dilediğinizi seçerek çıktısını alabilirsiniz. Dilerseniz kullandığınız telefonun işletim sistemine göre App Store veya Google Play Store’dan İnstax mini Link uygulamasını ücretsiz olarak indirerek seçtiğiniz fotoğrafı düzenleyebilirsiniz. Bu uygulama yardımıyla fotoğraflarınıza farklı filtreler veya çerçeveler eklemeniz, hatta çeşitli görsellerden kolaj oluşturmanız mümkündür. FUJİFİLM İnstax mini Link pembe akıllı telefon yazıcısının şarjını, içinde kaç film kaldığını ve diğer bilgilerini yine bu uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Fujifilm İnstax Pembe Akıllı ve 10'lu Mini Film Kullanışlı mı?

Fujifilm İnstax Pembe Akıllı ve 10'lu Mini Film Kullanışlı mı?

FUJİFİLM İnstax fotoğraf yazıcısının boyutu, yaklaşık olarak bir akıllı telefon kadardır. Yer kaplamayan, kompakt bir tasarıma sahip bu ürünü cebinizde bile taşımanız mümkündür. Böylece cihazınızı arkadaşlarınızın yanına götürebilir, parti modunu kullanarak 5 farklı telefona bağlayabilirsiniz. Yazıcının kullanımı ise son derece kolaydır. Bir fotoğraf basmak için cihazın ortasındaki İnstax yazan tuşa basarak yazıcıyı açın. Ardından ürünün arkasındaki kapağı çıkararak FUJİFİLM İnstax mini Link pembe yazıcı 10’lu mini filmi korumasıyla birlikte cihaza yerleştirin. Kapağı kapattığınızda cihaz, fotoğraf kâğıtlarının korumasını otomatik olarak dışarı atar. Ardından telefonunuza indirdiğiniz uygulamayı açın. Dilerseniz telefonunuzdaki görsellerden birini seçin isterseniz kamera moduyla anlık bir fotoğraf çekin. Görseli seçip ayarladıktan sonra ekranı yukarı kaydırın ve fotoğraf baskınızı keyifle seyredin. Bu yazıcıyı tüm mini filmlerle kullanmanız mümkündür.

Fujifilm İnstax Mini Link Telefon Yazıcısı 10'lu Filmi Kimler Alır?

Fujifilm İnstax Mini Link Telefon Yazıcısı 10'lu Filmi Kimler Alır?

FUJİFİLM İnstax mini Link pembe akıllı telefon yazıcısı ve 10’lu mini filmi dileyen herkes satın alabilir. Fotoğrafların sadece dijital ve sanal ortamlarda depolandığı günlerde anılarına bir ekranın arkasından bakmak istemeyenler, bu ürünü tercih edebilir. Şipşak fotoğrafların anımsattığı nostaljiden hoşlananların da bu ürünü satın alması mümkündür. Akıllı cihazların bozulması sonucu fotoğraflarının kaybolmasından korkan bireyler de tercihini bu yazıcıdan yana kullanabilirler. Bu ürün, kullanıcıya anında baskı imkânı sunar. Böylece uzak mesafelerde oturduğunuz ve sık görüşemediğiniz arkadaşlarınızla birlikte çektiğiniz fotoğrafların baskısını anında alarak anılarınızı saklamaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürün, toplu fotoğraf baskısı hizmeti sunan işletmelerin veri sistemine kaydolmasını istemediğiniz karelerin çıktısını güvenle almanızı sağlar. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz FUJİFİLM İnstax mini Link pembe akıllı telefon yazıcısı ve 10'lu mini film yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de anılarınızı elinizde tutmaktan hoşlanıyorsanız bu fotoğraf yazıcısını Trendyol’dan satın alabilirsiniz.