Fujifilm Instax Wide 20'Li Film 3'Lü Set 60 Poz /

1.949 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.949 TL
150 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.949 TL

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Wide 20'Li Film 3'Lü Set 60 Poz /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fotoburada Satıcı Ünvanı: YUVAM FOTOĞRAFÇILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0988004002700019 Vergi Kimlik Numarası: 9880040027
    Bu ürün fotoburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fujifilm Instax Wide 20'li Film 3'lü Set 60 Poz Instax wide film, instax wide 300 ve tüm instax geniş açı fotoğraf makineleri ile kullanılabilir. Instax wide film 99x62 mm geniş açı fotoğraflar çekmen için özel olarak üretildi. Çantana, cüzdanına kolayca sığabilecek şekilde tasarlanan instax geniş açı film özel kartuşunun içinde gelir ve takması oldukça basittir. Tüm instax filmleri gibi instax wide film de capcanlı renklere sahip, keskin, net ve doğal cilt tonları ile natürel güzelliği ortaya çıkartan fotoğraflar elde etmeni sağlar. Setin içinde toplamda 6 adet 10'lu instax wide film yer almaktadır. Instax Wide Film Takma & Değiştirme Instax wide film takma için öncelikle paketten çıkan kılavuzu detaylıca okuman gerek. Filmin üzerindeki sarı nokta ile fotoğraf makinenin içinde gördüğün sarı noktayı birbirine eşleşecek şekilde takarak kapağı kapatabilirsin. Makinene film taktıktan sonra deklanşöre 1 kere basarak filmin koruyucu kapağını çıkartmalısın. Her instax wide film değiştirme işlemi tekrar edecek. Her film değiştirme sonrası aynı işlemi yapman gerek. 10 poz bitene kadar makinenin film yuvasını kesinlikle açmaman gerekir. Aksi takdirde kalan tüm filmlerin yanar ve çekilen görüntüler sade beyaz bir kâğıt olarak çıkar. Kalan film adedini fotoğraf makinenin film sayacından takip edebilirsin. Fujifilm Instax Wide Film’in Uyumlu Olduğu Ürünler Fujifilm Instax Wide 200 Fujifilm Instax Wide 210 Fujifilm Instax Wide 300 Fujifilm Instax Wide 500AF Instax Wide Film Özellikleri Film boyutu: 108 (G) x 86 (Y) mm Resim boyutu: 99 (G) x 62 (Y) mm Baskı sayısı: Paket başına 10 film Garanti Süresi Instax wide film, 2 yıl Fujifilm Türkiye garantisi kapsamındadır. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip SLR Aksesuarları
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver