Fujin Mad Worm 9cm Lrf Silikonu (sızdırmaz Kutulu)

204 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
20 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
20 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
204,10 TL
22 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fujin Mad Worm 9cm Lrf Silikonu (sızdırmaz Kutulu)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Foçalı Av Market Satıcı Ünvanı: FOÇALI AV KAMP VE SPOR MALZEMELERİ PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388157583300001 Vergi Kimlik Numarası: 3881575833
    Bu ürün Foçalı Av Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fujin Mad Worm Saklama Kutulu Lrf Silikonu Silikon özellikleri: *TPR materyalden üretilmiştir. Bu materyal oldukça esnek ve sağlamdır. Bu sayede dişli balıklar tarafından kolay deforme olmaz. *Sugar Shrimp (tatlı karides) esanslı cezbedici sıvı(yağ formunda) içerir. *Sandworm (kum kurdu) formundadır. *Fujin Mad Worm ile Levrek , İstavrit, Eşkina , Mırmır ,Karagöz , İskorpit, Hani Balığı , Tral, İspari ve daha bir çok balığın avında keyifle kullanabilirsiniz. Kutu Özellikleri: *Boyutlar: Fujin Mad Worm saklama kutusu 7cmX7cmx3,5cm , çantanızda az yer kaplayacak boyutlarda üretilmiştir. *Kapak:Contalı kapak sistemlerinde conta genellikle silikon sıvısı ile tepkimeye girerek deforme olmasına neden olur. Fujin Mad Worm Saklama Kutusunda contasız sıkıştırma sistemi ile sızdırmaya dayanıklı,kilitli kapak sistemi kullanılmıştır. Renk: *Kutular farklı renklerin ayırt edilebilmesi için 5 farklı renkte tasarlanmıştır. Kutu içeriğinin görülebilmesi için tüm kapaklar şeffaftır. *Kutu plastik malzemeden üretilmiştir. Dikkat: *Sızdırmaya dayanıklı muhafaza kutusu Fujin Mad Worm ürünü için özel üretilmiştir. *Fujin Yummy ve Baby Worm silikon yemler için de kullanıma uygundur. *Fujin Mad Worm ile başka marka ya da farklı materyalden üretilmiş silikonlar aynı yere koyarsanız tepkimeye neden olabilir. *Farklı yapıda silikon ya da esansları muhafaza ederken , bir süre tepkimeyi deneyerek emin olunuz. *Kutu kapağı kilitli mekanizmalıdır, kilit oturduktan sonra sıkmayın ya da zorlamayın. *Kapak etrafında çapak ya da tortu kalmadığından emin olun. *Kutu içerisinde muhafaza edilen ürün ya da sıvı miktarını yarıyı geçmeyecek seviyede tutun. *Farklı renklerdeki Mad Worm silikonları aynı kutuda saklayabilirsiniz. *Saklama kutunuzu darbelerden ya da yüksek ısıdeğişikliklerinden sakının. *Kapak üzerinde kalan sıvılar kutu açma ya da kapama esnasında damlama yapabilir. Bu yüzden kutunuzu olabildiğince dik konumda kullanın ve muhafaza edin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver