Fujin Salty Rugger 230 Cm 0.8-10 Gr Fsr-762/aji

495,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fujin Salty Rugger 230 Cm 0.8-10 Gr Fsr-762/aji

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eray Balık Malzemeleri Satıcı Ünvanı: GÖKHAN ÖZYILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7180177858
    Bu ürün Eray Balık Malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FUJIN SALTY RUGGER ile LRF avlarınız oldukça keyifli geçecek. Fujin Salty Rugger 0,8gr ile 10gr arasındaki silikon yemlerinizi, sahte balıklarınızı ve jiglerinizi kullanabileceğiniz bir LRF kamışıdır. 230cm boyu ile yemlerinizi rahatça istediğiniz mesafeye atabileceğiniz ve dilediğiniz aksiyonu verebileceğiniz bir yapıya sahiptir. Ergonomik ve ele oturan tutma yeri evadır. Bu hem elinizin kaymasını engeller hem de aksiyon verirken rahat bir kavrama sağlar. Neon turuncu rengi özellikle halka bağlantı bölgelerinde tercih edilmiştir. Bu sayede gece avlarınızda kamışın aksiyonunu takip edebilirsiniz. Bu özellik farklı yem ve av çeşitlerinde farklı aksiyonları rahatça kontrol etmenizi sağlar. Fujin Salty Rugger oldukça diri bir yapıya ve J aksiyona sahiptir. Makina yatağı kilidi üsttendir. Bu atış esnasında makina yatağının gevşemesini ve bu yüzden tekrar tekrar makina yatağını sıkıştırma gereksinimi duymanızı engeller.
Geri Bildirim Ver