fullreyon Çift Yönlü Duvar Aplik Iç Ve Dış Mekan Bahçe Balkon Salon Veranda Kamelya Teras Apliği

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

fullreyon Çift Yönlü Duvar Aplik Iç Ve Dış Mekan Bahçe Balkon Salon Veranda Kamelya Teras Apliği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FULL REYON Satıcı Ünvanı: ŞEVKET BAŞÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1460366102
    Bu ürün FULL REYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNÜMÜZ ELEKTRİK İLE ÇALIŞMAKTADIR. PİLLİ, ŞARZLI YA DA GÜNEŞ ENERJİLİ DEĞİLDİR! İÇ VE DIŞ MEKAN KULLANIMINA UYGUNDUR. YAĞMUR, KAR, GÜNEŞ GİBİ MEVSİMSEL ŞARTLARDAN ETKİLENMEZ! YAĞMUR, KAR, GÜNEŞ GİBİ MEVSİMSEL ŞARTLARDAN ETKİLENMEZ. İÇ VE DIŞ MEKAN KULLANIMINA UYGUNDUR. İDDİA EDİYORUZ! PİYASADAKİ EN KALIN VE KALİTELİ PLASTİKTEN ÜRETİLMİŞ, UZUN ÖMÜRLÜ, DAYANIKLI VE ŞIK ÜRÜN BU! DÖKÜMDEN AYIRD EDİLMEZ, DÖKÜMDEN DAHA SAĞLAM VE DAYANIKLI! İÇ VE DIŞ MEKAN KULLANIMINA UYGUNDUR. DİLERSENİZ EV İÇİNDE İKİ TARAFINA RESİM, TABLO VS. KOYUP ŞIK VE DEKORATİF BİR GÖRÜNTÜ VERİN, DİLERSENİZ YAZLIKLARINIZIN, HOBİ EVLERİNİZİN, APARTMANLARINIZIN DIŞ CEPHESİNE DEKORATİF, ŞIK BİR AYDINLIK VERİN. ÜRÜNÜN AYNI ZAMANDA İMALATÇISIYIZ. TOPTANA YAKIN BİR FİYATLA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE SUNUYORUZ. ÜRÜNÜN BENZERLERİNDEN FARKI KESİNLİKLE SU GEÇİRMEMESİ, DÖKÜMDEN AYIRT EDİLEMEMESİ VE DÖKÜMDEN DAHA SAĞLAM, DAYANIKLI OLMASI. SİYAH VE ANTRASİT RENKLERİMİZ MEVCUTTUR. SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ ADINA ÜRÜNÜMÜZÜN HER ZAMAN ARKASINDA OLDUĞUMUZUN GARANTİSİNİ VERİYORUZ. BU FİYATA BU KALİTE VE ŞIKLIKTA BENZER BİR ÜRÜN BULAMAZSINIZ. ÜRÜN AÇIKLAMASI *15 Gün İçinde İade Garantisi *1. Kalite Plastik Kasa *İç ve Dış Mekanlarda Kullanıma Uygundur. *Sağ ve Sol Tarafında Çift Taraflı Aydınlatma Özelliği *G10 Duy 2 Adet Led Ampul Takınız. Paket İçeriğinde Ampul Yoktur. *Ölçüler: 15 x 9.2 x 7 Cm

Ürün Özellikleri

  • Tip Aplikler
  • Duy Tipi GU10
  • Enerji Tasarrufu Var
Geri Bildirim Ver

Fullreyon Çift Yönlü Duvar Aplik İç ve Dış Mekan Bahçe Aydınlatma - Siyah

Fullreyon çift yönlü duvar aplik iç ve dış mekan bahçe aydınlatma - siyah elektrik ile çalışır. Plastikten üretilmesi nedeniyle de müşteriye uzun bir kullanım ömrü sağlar. Buna ek olarak, dökümden sağlamdır. Ürünü kullanırken herhangi bir enerji desteği gerekmez. Fullreyon iç ya da dış mekan bahçe aydınlatma, siyah renk seçeneğiyle müşteriye ulaşır. Ürün; yağmur, kar, güneş gibi mevsimsel şartlar altında kaldığında etkilenmez. Bu yönüyle de dört mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fullreyon duvar aplik, siyah renk seçeneğinin fiyatı ise ortalama düzeydedir. Eğer dekoratif tarafına önem veriyorsanız ürünün üzerine resim ya da tablo da koyabilirsiniz. Böylece daha şık bir tasarım elde edersiniz. Çift taraflı aydınlatma sağlayan ürün, dikey yerleştirildiğinde üst tarafa ışık yayar.

  • Elektrik ile çalışır
  • Dış mekana uygun
  • Uzun ömürlü

Fullreyon Duvar Aplik Özellikleri

Fullreyon Duvar Aplik Özellikleri

Ürün, dışarıdan içeriye su geçirmez. Bu nedenle, yağmurlu günlerde endişelenmenize gerek kalmaz. 1. kalite plastik kasa ile üretilen ürün, sağlamlık açısından da güven verir. Bu nedenle ürün çatlama ya da kırılma gibi endişelere kapılmanıza engel olur. Ürünün, sağ ve sol taraflarında yer alan çift taraflı aydınlatma özelliği vardır. Bu da sizlerin kapı çevresinde karanlıkta kalmamanızı sağlar. Buna ek olarak, hoş bir görünüm katar. Ürün elinize 15 x 9.2 x 7 cm boyutlarında ulaşır. Yağmur yağdığında da ışık hüzmelerinde herhangi bir kesiklik ya da ışık yanmaması gibi bir durum yaşanmaz. Herhangi bir hava koşulunda yine ilk alındığında olduğu gibi ışık yaymaya devam eder. Çift yönlü duvar aplik etrafına sarı renk saçar. Bu da göze hoş gelen bir görüntü oluşturur. Ürünü yatay koyduğunuzda sağa ve sola ışık yayar.

Fullreyon Duvar Aplik Kullananlar ve Yorumları

Fullreyon Duvar Aplik Kullananlar ve Yorumları

Fullreyon çift yönlü duvar aplik iç ve dış mekan bahçe aydınlatma - siyah yorumları genellikle parçayı deneyimleyen kişiler tarafından yazılır. Sizin de ürün hakkında herhangi bir değerlendirmeniz olduğunda bu alandan belirtebilirsiniz. Fullreyon çift yönlü duvar aplik iç ve dış mekan bahçe aydınlatma - siyah kullananlar tarafından sıklıkla tavsiye edilen bir parçadır. Siz de bunları göz önünde bulundurarak ürünü satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz. Bu yorumlar altında Fullreyon çift yönlü duvar aplik iç mekan bahçe aydınlatma, siyah renk kullananların çektiği resimler de yer alır. Yorum ve resimleri inceleyerek ürün ve kalitesi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Çift yönlü olan ürününün siyah ve antrasit renkleri de mevcuttur. Ürünü yerleştireceğiniz yerin durumuna göre rengini de dilediğinizce seçebilirsiniz. Pratik kullanımı ve şık duruşuyla parçayı istediğiniz alana yerleştirebilirsiniz.

Fullreyon Duvar Aplik Kullanım Amacı ve Fiyatları

Fullreyon Duvar Aplik Kullanım Amacı ve Fiyatları

Ürünü satın alırken, ne amaçla kullanacağınıza dikkat edebilirsiniz. Mevcut ürün, bir aydınlatma aracı değildir. Bu nedenle yanlış bir ürün tercih etmemek için dikkatlice incelemeniz gerekir. Ürün, tamamen dekorasyon amaçlı üretilir. Yani göz zevkinize uygunsa, satın alabilirsiniz. Ürünü yerleştireceğiniz yer de büyük önem taşır. Ürünü aydınlatma sağlaması için satın almayacağınızdan ötürü, salonun ortasına koymanız gerekmez. Daha çok dış cephe, balkon, bahçe ve dış mekanlarda kullanılması önerilir. Ürün sayesinde, keyifli bir ortam oluşturabilirsiniz. Ürün elektrikle çalıştığı için, şarj ya da pilinin bitme durumunu düşünmenize de gerek kalmaz. Fullreyon çift yönlü duvar aplik iç ve dış mekan bahçe aydınlatma - siyah fiyatı üründe kullanılan malzeme adedi ve kalitesine göre değişiklik gösterir. Farklı yaşam alanlarını renklendirebileceğiniz bu parçaya Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.