Furminator Longhair Cat Uzun Tüylü Kediler I?çin Tarak Small

678,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Furminator Longhair Cat Uzun Tüylü Kediler I?çin Tarak Small

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PETARAŞTIR Satıcı Ünvanı: ANATORIAS DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069098287700001 Vergi Kimlik Numarası: 0690982877
    Bu ürün PETARAŞTIR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Furminator Longhair Cat Uzun Tüylü Kediler İçin TarakUzun tüylü kediler için özel üretilmiştir.Alerjiye yol açan cansız ve gevşek tüyleri kesmeden kolay ve çabuk alır.Tüyün üzerindeki ölü tabaka Furminatör'ün paslanmaz çelikten yapılan ağzıyla sıyrılır, tüye en ufak zarar vermeden toplanır.Tüylerin saçılmasını %90 azaltır.Altta kalan ve diğer fırçalarla ulaşılamayan tüyleri kolayca alır.Paslanmaz çelik ve ergonomiktir. Düzenli kullanımda evinize dökülecek olan tüylerin %90 oranında azalmasını sağlar.Hem kedi, hem de köpekte kullanılabilir.Sadece dökülmüş ya da dökülmek üzere olan tüyleri toplar. Sağlıklı tüylere zara vermez.Kirlenmiş tüyleri temizlemekte çok büyük bir yardımcınızdır.Kullanımı kolaydır, ergonomiktir.Keşfedilen özel tasarımı sayesinde bilinen tüm taraklardan ve fırçalardan, kat kat fazla tüy toplar.Kendi özel ambalajındadır.Tarak kısmı paslanmaz çeliktir. Bu sayede uzun ömürlüdür ve temizliği de kolaydır.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Tüy Toplayıcı Tarak/Fırça
Geri Bildirim Ver