Fuska Doğal Bebek Suyu 12 X 200 Ml

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fuska Doğal Bebek Suyu 12 X 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ByGüven Satıcı Ünvanı: YUSUF ÇOBAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2338469665200015 Vergi Kimlik Numarası: 2580454892
    Bu ürün ByGüven tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: İTQİ – Üstün Lezzet Ödülü 2017 sonuçlarına göre lezzet sertifikasına layık görülen Fuska Doğal Kaynak Bebek Suyu düşük sodyum oranı ile de T.C. Sağlık Bakanlığı Tarafından onaylıdır. Düşük sodyum içeren sular, bebeklerin böbrekleri için daha güvenilirdir. Fuska, doğal kaynak suları arasında 1,3 mg düşük sodyum oranıyla 2 yaşa kadar bebeğiniz için doğru su seçimidir. Mineral yönünden zengin ve 6 – 24 ay arasındaki bebeklerin kullanımı için uygundur. El değmeden, hiçbir işlem görmeden ve hava ile temas etmeden şişelenir. Fuska Su, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak test edilmektedir. Fuska Su’da kullanılan pet şişeler, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı izin ve kriterlerine uygundur. 08.05.2015 tarihli Gıda Güvenliği hareketi tarafından yapılan Ambalajlı Su Raporu’nda 1.sıradadır. Hijyenik olması açısından çifte korumalı kapak ile üretilmiştir. Her pakette 2 adet koruma kapaklı emzik bulunmaktadır. Emzikler ilk kullanımlarda su ile kaynatılabilir. Emzik kapaklar, kullanılmadan önce 5 dk kaynatılmalıdır. Fuska Su’yun kaynatılmasına gerek yoktur. Her emzik kapak, 5 kez steril edilebilir. Mama hazırlanırken kaynatılmadan kullanılabilir. İlaç hazırlamada saf su önerilmiyorsa direkt kullanılabilir. Raf ömrü 12 aydır, açılan pet şişe gün içerisinde oda sıcaklığında tüketilmelidir. %0 BPA Bisphenol içermez. Her bir şişe 200 ml ve paket içinde 12 adet şişe bulunmaktadır. Fuska Doğal Kaynak Suyu canlı için yaşamsal önem arz eden zengin mineraller içermektedir. Fuska Doğal Kaynak Suyu fabrikası 35lt/saniye su rezervlerine sahiptir. Dünya standartlarında ve gıda yönetmeliğine uygun malzemeler kullanılarak 21 km´lik izale hattı ile kaynaklar fabrikaya indirilmiştir. Bu yüzden
  • Fuska Doğal Kaynak Suyu
  • Zengin mineraller içerdiğinden tercih edilme sebebidir. Üretim yeri Türkiye’dir.
Geri Bildirim Ver

Fuska Bebek Suyu 200 ml 12 Adet

Fuska, günlük ihtiyacın karşılanması için çeşitli gramajlarda doğal kaynak suyunu müşterilere sunar. Bu içeceklerden biri olan Fuska bebek suyu 200 ml 12 adet olmasıyla uzun süre kullanım imkanı sağlar. Bebeklere özel olarak üretilen bebek suyu, 200 ml'lik şişelerde olduğundan her an yanınızda taşıyabilmenize olanak tanır. Doğal kaynaktan elde edilerek hijyenik bir şekilde şişelere doldurulan ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Mineral açısından zengin ve düşük sodyum içeren bu ürün, bebeğinizin sağlığını korumanıza yardımcı olur. Çocuklara düzenli su içmeyi alıştırmak için ideal bir üründür. Ürünün pet şişesi, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenen kriterlere uygundur. Siz de hijyenik bir şekilde şişelenerek size sunulan bu ürünü içiniz rahat şekilde bebeğiniz için tercih edebilirsiniz.

  • Doğal kaynak suyu
  • 200 ml’lik 12 adet şişe
  • Düşük sodyum, yüksek mineral

Doğal Fuska Bebek Suyu 200 ml 12 Adet Özellikleri

Doğal Fuska Bebek Suyu 200 ml 12 Adet Özellikleri

Pratik kullanımı ile dikkat çeken Fuska bebek suyu bebeklerin kullanımına uygun bir içecektir. Doğal kaynak suyu, tadı ile ürünü tercih edenlerin beğenisini kazanır. Tamamen hijyenik koşullarda fabrikada el değmeden şişelenen su, güvenli bir kullanım imkanı tanır. Herhangi bir katkı maddesi içermeyen Fuska bebek suyu 200 ml x 12 adet olması ile uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür. Ek olarak şişelerin tasarımı sayesinde çocuklar kolayca kavrayarak tek başına su içebilir. Çifte korumalı kapak ile tasarlanan şişeler aynı zamanda içeriye hava girmesini ya da suyun dışarı sızmasını engeller. Düşük sodyum içerikli olan bu içecek, bebeklerinizin böbrekleri için oldukça sağlıdır. Eğer siz de minikler için sağlıklı içeriğe sahip ve kullanışlı tasarımı olan bir içecek arıyorsanız markanın bu ürününe bakabilirsiniz.

Fuska Bebek Suyu 200 ml 12 Adet Fiyatı

Fuska Bebek Suyu 200 ml 12 Adet Fiyatı

Beğenilen tadı ve kullanışlı şişe tasarımı olan Fuska marka 12 adet bebek suyu, bebeğiniz için güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür. Bunun sebebi ise ürünün doğal kaynaktan elde edilmesi ve düşük sodyumlu olmasıdır. Fuska bebek suyu 200 ml 12 adet kullananlar bu ürünün sıcak günlerde bebeklerinin serinlemesi için lezzetli bir alternatif olduğunu ifade eder. Her yere kolaylıkla taşınabilen şişeleri bebeğinize vererek içmesini sağlayabilirsiniz. Böylece küçük yaşta su içme alışkanlığı edinmesine katkıda bulunabilirsiniz. 200 ml olan bu ürünü, dilediğiniz her zaman rahatlıkla aracınızda, çantanızda veya elinizde taşıyabilirsiniz. 6 aylıktan 3 yaşındaki bebeklere kadar güvenle verebilirsiniz. Tüketim kolaylığı ile beğeni toplayan Fuska bebek suyu 200 ml 12 adet fiyatı değeri ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir.

Fuska Bebek Suyu 200 ml 12 Adet Yorumları

Fuska Bebek Suyu 200 ml 12 Adet Yorumları

6 aylıktan 3 yaşına kadar olan çocuklar için uygun olan bebek suyunu sıcak havalarda bebeğinizin serinlemesi için güvenle tercih edebilirsiniz. Doğal kaynaktan direkt olan şişelenen ürün, hijyenik olmasıyla da memnuniyet kazanır. El değmeden ve çift korumalı kapaklarla şişelenen su, bu sayede bebeğiniz için herhangi bir sorun teşkil etmez. 6-12 aylık çocuklar için günde 30 ila 100 ml ve 1-3 yaşındaki çocuklar için günde 1 ila 3 litre su tüketimi tavsiye edilir. Markanın bu ürünü, mineral yönünden 6- 24 aylık bebekler için oldukça faydalıdır. Aynı zamanda içerisinde 2 adet emzikli kapak olmasıyla minikler için kolay içme rahatlığı sunar. İsterseniz Fuska bebek suyu 200 ml 12 adet yorumları kısmını inceleyerek müşterilerin deneyimleri hakkında bilgiler elde edebilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.