FX WallCoverings Sevimli Filler Bebek Ve Çocuk Odası Duvar Kağıdı

660 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 188 x 130
280 x 190
188 x 130
376 x 260
280 x 260
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FX WallCoverings Sevimli Filler Bebek Ve Çocuk Odası Duvar Kağıdı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DuvarOnline Satıcı Ünvanı: GTS YAPI DİZAYN VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411036498300010 Vergi Kimlik Numarası: 4110364983
    Bu ürün DuvarOnline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuk Odası Duvar Posterleri kategorisinden Sevimli Filler Bebek ve Çocuk Odası Duvar Kağıdı. Ürün Kodu: C4-025 Duvar posteri mekanlarınıza derinlik ve ferahlık katacak farklı bir duvara sahip olmanızı sağlayacaktır. Duvar kağıdımız, Almanya'dan ithal özel üretim düz dokusuz kaliteli Non-woven (elyaf karışımlı) kağıttır(170 gr/m2). Yan yana 94cm genişliğinde parçalardan oluşur. Parçalar birleştiğinde bütün olarak görseli oluşturur. Yukarıdan aşağıya bütündür. Ürünlerimiz HP Latex teknolojisi ile GREENGUARD sertifikalı olarak üretilir. Kokusuzdur, sağlıklıdır. Çocuk ve yatak odaları için güvenlidir. Ürün seçeneklerindeki ölçüler -genişlik x yükseklik- şeklindedir. Ölçü seçenekleri haricinde istediğiniz ölçülerde özel üretim yapılmaktadır. Bizim ile iletişime geçebilirsiniz. Özel ölçüye göre üretilen siparişlerde iade/değişim imkanı yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Desen 3 Boyutlu
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver