Duke Nickle Kadın Kol Saati Xbg17002d

329,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
11 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Duke Nickle Kadın Kol Saati Xbg17002d

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duke Nickle Satıcı Ünvanı: KİRPİ TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010044289600015 Vergi Kimlik Numarası: 0100442896
    Bu ürün Duke Nickle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka: Duke Nickle Model: XBG17002DCinsiyet: KadınKasa Çapı: 38Makine Tipi: QuartzKordon Tipi: HasırKasa Tipi: MetalCam Tipi: MineralFonksiyon Tipi: AnalogKordon Rengi: SiyahKasa Rengi: RoseKadran Rengi: SiyahGaranti Belgesi ile Gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali Metal
  • Kordon Materyali Metal
  • Mekanizma Analog & Dijital
  • Kasa Renk Gümüş
  • Kordon Renk Gümüş
  • Cam Tipi Mineral
  • Kadran Şekli Oval
  • Cam Şekli Düz
  • Tip Kol Saati
  • Renk Turuncu

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Metal
Geri Bildirim Ver

Duke Nickle Kadın Kol Saati

Kol saatleri sadece işlevsel özelliklere sahip oldukları için değil, aynı zamanda şık bir görünüm elde etmek için de tercih edilen aksesuar gruplarındandır. Çoğu zaman kadınların kombinlerini tamamlayıcı bir görev görür. Kol saati takmak bazen bir tutku haline dönüşür. Duke Nickle marka kadın saati tek başına takılabileceği gibi bazen başka çeşit takılarla da uyum sağlaması için kullanılabilir. Stilinizi sergilemenize yardımcı olacak bu ürünle havalı ve modern bir tarz yakalayabilirsiniz. Bu model son derece dayanıklı materyaller kullanılarak üretildiği için oldukça uzun ömürlüdür. Ayrıca hem günlük hayatta, hem de özel davetlerde rahatlıkla kullanılabilir. Teknik özellikleri sayesinde de göz dolduran bu modeli kapalı bir yerde muhafaza edebilirsiniz. Dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz.

  • Şık ve modern tasarım
  • Rahat kullanım
  • Uzun ömürlü materyal

Şık ve Zarif Duke Nickle Kadın Kol Saati

Şık ve Zarif Duke Nickle Kadın Kol Saati

Kadınların kombinlerini tamamlamasına yardımcı olan kol saatleri, şık bir görünüm oluşturarak kişilerin modern ve tarz görünmelerine yardımcı olur. Duke Nickle kadın kol saat modeli, birçok müşteri tarafından beğenilerek takılan bir üründür. Bu ürün bileğinize taktığınız zamanlarda sportif ve klasik bir görüntü kazandırır. Metal ağırlıklı ve renkli kordon tasarımına sahip ürünle pek çok kıyafetinizi rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. Metal ve silikon kordon gövde yapılarına sahiptir. 36 ve 40 mm çapında olması kadın müşterilerin bileklerinde konfor ve şıklık sergiler. Unisex olarak da kullanabileceğiniz bu ürünle moda yarışına ayak uydurabilirsiniz. Kaliteli yapısıyla ön plana çıkan bu özel tasarım kol saatiyle bulunduğunuz her ortamda stilinizi ve tarzını gösterebilirsiniz. Yanına ekstra aksesuarlar katarak hareketli bir görüntü de oluşturabilirsiniz. Güneş ışığı gibi zararlı faktörlerden uzak tutmanız tavsiye edilir.

Duke Nickle Kadın Kol Saati Avantajları

Duke Nickle Kadın Kol Saati Avantajları

Moda sektörünün gün geçtikçe değişip yenilenmesi, yeni farklı giyim ve aksesuar çeşitlerini de beraberinde getirir. Kol saati kullanımı da modayla bağlantılı olarak gün geçtikçe popülerliğini artırır. Saat modasına yön veren Duke Nickle markası, kadın kol saati xbg17002d modelini müşterilerin kullanımına sunarak şıklık yarışındaki kadınları memnun etmeyi başarır. Göz alıcı ürünlere sahip olan bu marka sizlerin günlük hayatınızda ya da iş yaşamınızda şık ve modern bir görüntüde olmanızı sağlar. Son derece zarif bir tasarımda olan bu kol saatini, ister gece davetlerinde, isterseniz de gündüz vakti kullanabilirsiniz. Kadınların favori parçalarından biri olan bu kol saati yaş sınırı fark etmeksizin kullanılabilir. Sizler de ister kolunuzda zamanı temsil etmesi adına, isterseniz de tarzınıza şıklık katmak için Duke Nickle marka kadın saatini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Cazip Duke Nickle Kadın Kol Saati Fiyatları

Cazip Duke Nickle Kadın Kol Saati Fiyatları

Duke Nickle marka kol saati, kadınların saat satın almak istediklerinde akıllarına ilk gelen seçeneklerden biri olmayı başarır. Bu model, sevdiklerinize hediye etmek istediğiniz zamanlarda da harika bir fikir olabilir. Duke Nickle kadın kol saati fiyat olarak farklı bütçelere hitap edecek şekilde tasarlanır. Üretilen malzemenin kalitesi, işçiliği ve modeli fiyata etki edebilecek unsurlar arasında yer alır. Bu şık tasarım, takacağınız diğer takılarla da uyumlu bir görüntü oluştur. Eğer saatle birlikte başka aksesuarlar takmayı seviyorsanız farklı seçeneklerle de kombinleyebilirsiniz. Zarif ve havalı bu duruşunuzla dikkatleri bileklerinize çekmeyi başarırsınız. Özellikle kadınlar, kol saati seçimi yaparken gardıroplarına ve tarzlarına uygun olabilecek ürünleri seçerler. Sizler de görünüşü ile tasarım harikası olan bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşıp, kolay bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Duke Nickle kadın kol saati kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.