Gabrini Gabri?ni? Derma Make-up Cover Foundation 102

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
90,80 TL
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
90,60 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gabrini Gabri?ni? Derma Make-up Cover Foundation 102

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wohler Satıcı Ünvanı: WOHLER SAĞLIK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0814096110900001 Vergi Kimlik Numarası: 8140961109
    Bu ürün Wohler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gabrini Derma Make-up Cover Foundation 102

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Orta
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Karma
  • Görünüm Mat
  • SPF SPF 4 - 20
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Gabrini Mat Fondöten Derma Porcelain 24h Matte 102

Sağlıklı ve uzun ömürlü formülü ile müşteriler tarafından çokça tercih edilen Gabrini marka fondöten çeşitleri büyük beğeni toplar. Bünyesinde barındırdığı etkili bileşenler sayesinde cilt üzerinde uygulanan bölgeye kolayca nüfuz ederek pürüzsüz ve taze bir görünüm sağlar. İçerisindeki bileşenlerle yüksek kapatıcılık oranına sahip olan Gabrini mat fondöten müşterilerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer almayı başarı. Bej renk ile üretilir, mat görünüme sahiptir ve her türlü ten için rahatlıkla tercih edilir. Uzman dermatologlar tarafından hijyenik ve sağlıklı ortamlarda üretilerek müşterilerin beğenisine sunulan Gabrini matte fondöten türleri, yüksek derecede kapatıcı oranıyla beğeni toplar. Öte yandan likit formuyla müşterilerin ilgisini çekmeyi başaran ürünler, 24 saate kadar dayanıklılık sağlayan formülüyle tercih edilir.

  • Yoğun kapatıcı form
  • 24 saate kadar dayanıklı etki
  • Mat görünüm

Etkileyici ve Pürüzsüz Görünüm İçin Gabrini Mat Fondötenler

Etkileyici ve Pürüzsüz Görünüm İçin Gabrini Mat Fondötenler

Yoğun kapatıcı fondöten, ciltteki leke, kusur ve izleri profesyonel bir şekilde kapatırken güneş koruması da sağlar. Kaliteli, uzun ömürlü ve sağlıklı yapısıyla özellikle kadın müşterilerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer edinmeyi başaran Derma Gabrini fondoten çeşitleri, suya dayanıklı yapısıyla ilgi görür. Öte yandan 24 saate kadar etkili olan ürün, bu süre zarfında mat etki sağlayarak cildin pürüzsüz görünmesine imkan tanır. Her cilt tipine uygun olarak hijyenik ve sağlıklı ortamlarda üretilen Gabrini 24h matte türler, likit formuyla müşterilerin tercihi olur. Bünyesinde barındırdığı yoğun kapatıcı bileşenler sayesinde doğru kullanımla cilt üzerinde 24 saat etkili olur ve bu sayede güneş ışınlarından korumasının yanı sıra suya karşı da dayanıklıdır. Bu ürünü kullanarak etkili olduğu sürece cildinizde oluşabilecek kusma ve oksitlenmenin de önüne geçebilirsiniz.

Gabrini Matte Fondötenler Özellikleri ve İçeriği

Gabrini Matte Fondötenler Özellikleri ve İçeriği

Cilt üzerinde bulunan sivilce, siyah nokta, çil ve lekeleri gizlemek için müşteriler tarafından kullanılan Gabrini porselen fondoten yoğun formu ile büyük ilgi görür. Öte yandan suya dayanıklı yapısıyla da çokça tercih edilir ve bu sayede ciltte oluşabilecek deformasyonlara karşı da dayanıklı olur. Kalın olmayan yapısıyla beğeni toplayan fondöten, ciltle bütünleşerek pürüzsüz bir görünüm sunar. Dermatologların kontrolünde hijyenik ve kaliteli ortamlarda üretilerek satışa sunulan Gabrini Matte fondöten kullananlar duydukları memnuniyeti yorumlar aracılığıyla belirtir. Müşteriler tarafından büyük ilgi görmeyi başaran ürün, yoğun ve etkili içeriği bakımından rakiplerini de geride bırakmayı başarır. Siz de suya karşı dayanıklı ve güneşe karşı koruma sağlayan bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Doğru yöntemlerle kullanıldığı takdirde 24 saate kadar etkili olabilen bu fondöteni gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Gabrini Mat Fondöten Derma Porselen Fiyatları

Avantajlı Gabrini Mat Fondöten Derma Porselen Fiyatları

Yenilikçi ve uzun ömürlü formülü sayesinde uygulandığı bölgede uzun süre etkili olmayı başaran Gabrini mat fondöten Derma Porcelain yoğun ve etkili kıvamıyla tercih edilir. Müşteriler için steril ve hijyenik ortamlarda üretilerek satışa sunulan ürün, hassas ciltlere duyarlı olan içeriğiyle beğeni toplamayı başarır. Bu kapsamda çokça tercih edilen ürünün fiyatları belirlenirken bünyesinde barındırdığı bileşenlerin içeriği, ürünün formu ve kapatıcılık etkisi gibi birçok etken göz önünde bulundurulur. Söz konusu ürünün fiyatları, yüksek ve orta kapatıcılık etkisine sahip çeşitler arasında değişiklik gösterir. Bu kapsamda Gabrini mat fondöten derma porselen fiyatları belirlenirken müşterilerin beklenti ve istekleri göz önünde bulundurulur. Sizler de yenilikçi, uzun ömürlü ve etkili kapatıcılığa sahip bu ürünü, uygun ve avantajlı fiyatlarla kaliteli ve güvenilir alışverişin adresi Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.