Gaga Yayınları Bir Çocuk Bir Mucize

258,26 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
265,98 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
267,99 TL
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
267,09 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gaga Yayınları Bir Çocuk Bir Mucize

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyir Kitap Satıcı Ünvanı: FİNEX YAZILIM DONANIM ELEKTRONİK EĞİTİM DANIŞMANLIK KIRTASİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388141917500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881419175
    Bu ürün Seyir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ‘Bir Çocuk Bir Mucize’ tamamen yerli olarak üretilmiş, artırılmış gerçeklik ile desteklenmiş bir hikaye kitabıdır. Hikayedeki resimler alanında uzman bir ressam tarafından çizilmiştir. Kitapta ayrıca dikkat geliştirmeye yönelik sorular da bulunmaktadır. Fark bulmaya dayalı dikkat geliştirme soruları ile kitaba artı bir hedef daha konulmuştur. Günümüz teknolojisine doğan çocuklara tablet ve telefon kullanımının tamamen yasaklanması yerine, faydalı şeyler (araştırma yapmak, bilgiye ulaşmak ve öğrenmek) öğrenmek için kullanılabileceğini gösteren bir hikaye... Hikaye içerisindeki ana karakterin davranışlarındaki dönüşüm de bunu destekler şekilde anlatılmıştır. Kitaba entegre edilen artırılmış gerçeklik uygulamasını kullanmak için ücretsiz olarak sunulan ‘gagayayınları’ uygulaması hem Google Play hem de Apple Store'dan indirilebilmektedir. Kitabın arkasında bulunan bilgi notu ile uygulamanın nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. Kısaca söylemek gerekirse: Artırılmış gerçekliği kullanabilmek için öncelikle kitabın basılı halini satın almış olmanız gerekmektedir. Daha sonra uygulamayı telefonunuza ya da tabletinize indirmeniz ve kurmanız gerekmektedir. Ardından tablet ya da telefonunuzu kitabın sayfalarına tuttuğunuzda bu sayfaların animasyonları sesli olarak ekranınızda belirecektir. Animasyon telefonunuzu tuttuğunuzda otomatik olarak açılırken, hikayeyi aynı anda sesli olarak da dinlemek için ekranınızın sol altında bulunan ‘play tuşu’na basmanız yeterli olacaktır. Ürün Adı: Bir Çocuk Bir Mucize Ürün Kodu: 9786056872723 Yazar: Duygu Duraklı Özlü Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Ciltli Sayfa Sayısı: 32 Kağıt Cinsi: Kuşe Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yazar Anonim Masal
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver