Galatasaray Moments Booster Pack Futbolcu Kartları - 5 Kartlık Paket

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Galatasaray Moments Booster Pack Futbolcu Kartları - 5 Kartlık Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Remzi Kitabevi Satıcı Ünvanı: REMZİ KİTABEVİ NEŞRİYAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734006638800016 Vergi Kimlik Numarası: 7340066388
    Bu ürün Remzi Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Galatasaray Moments Booster Pack Mythos Cards’ın en ürünlerinden Moments kartları şimdi 5’li paket içinde Mythos Moments Booster Pack’lerde! Takımlarınızın ve oyuncularının canlı maçlardaki performanslarından, zaferlerinden ve rekorlarından oluşturulan live kartların içerisinde bulunduğu Moments Booster Packler şimdi 75 TL’den satışta. Sezon boyunca takımlarınızın unutulmaz geri dönüşleri, derbi zaferleri ve tüm özel anlarını kapsayan bu ürünün her paketinde 5 adet kart vardır. Şanslı paketlerde
  • Numaralı, Islak veya sticker ıslak imzalı, Forma parçalı kartlar bulunmaktadır. Mythos Moments Booster Pack’lerden hemen al, hem sen kazan hem kulübün kazansın!
Geri Bildirim Ver