GALAXYBUTIQUE Anime Maid Dress Cosplay Özel Tasarım Hizmetçi Elbisesi

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GALAXYBUTIQUE Anime Maid Dress Cosplay Özel Tasarım Hizmetçi Elbisesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GALAXY BUTİK Satıcı Ünvanı: SEBİHA GÖKCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4000140303
    Bu ürün GALAXY BUTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel tasarım olması sebebi ile gönderim süresi sonunda gönderilebilmektedir. S-XL Beden aralığında poplin kumaştan üretilmiştir. ELBİSE BOYU 90 cm'dir BEDEN ÖLÇÜLERİ S : BEL 66- GÖĞÜS 90 - KALÇA 94 CM M: BEL 72 - GÖĞÜS 94- KALÇA 98 CM L- BEL 74-GÖĞÜS 98 - KALÇA 102 CM XL- BEL 80 GÖĞÜS 102 KALÇA 106 CM

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Galaxybutique Loli Maid Dress Cosplay Özel Tasarım Elbise

Birçok kadın katıldıkları özel etkinliklerde ve günlerde şık görünüp bulundukları konsepte uygun hareket etmek için elbise giyer. Galaxybutique Loli maid dress cosplay özel tasarım elbise sayesinde etkileyici bir görünüm sağlayabilirsiniz. Elbise göz alıcı renk kombinasyonu ile ön plana çıkar. Siyah ve beyazın şıklığını taşıyan ürün, farklı stillere hitap eden bir yapıya sahiptir. Birçok farklı aksesuar ile uyum sağlar. Dolayısıyla birçok farklı parçayla kolayca kombinlenir. Özel tasarım olan bu elbisenin üretiminde kaliteli kumaşlar kullanılır. Bu sayede ürün müşterilere konforlu bir kullanım sunar. Bu elbiseyi birçok farklı etkinliklerde ve davetlerde giyebilirsiniz. Kostüm partilerinde dikkatleri üzerinize toplayabilir, beğeni kazanabilirsiniz. Galaxybutique tarafından sunulan Loli özel tasarım elbise şu özellikleri ile ön plana çıkar:

  • Düz kesimli yapı
  • Kısa kol boyu
  • Gömlek yaka tipi

Galaxybutique Loli Özel Tasarım Elbise Özellikleri

Galaxybutique Loli Özel Tasarım Elbise Özellikleri

Galaxybutique tarafından satışa sunulan Loli özel tasarım elbisenin boyu 90 cm’dir. Elbisenin beden ölçüleri farklılık gösterir. Siyah ve beyaz renkli bu tasarımın her bedene uyacak bir alternatifi vardır. Fiziğinize ve bedeninize uygun olarak kolaylıkla seçim yapabilirsiniz. Modelin kol boyu kısadır ve yakası sivridir. Hizmetçi kıyafeti şeklinde tasarlanan ürünü satın alarak kostüm partilerinde giyebilirsiniz. Siyah ve beyazın uyumundan faydalanılarak üretilen elbise, hoş detaylara sahiptir. Ön kısmında bulunan beyaz şeritte dört adet süs şeklinde düğme yer alır. Modele şık bir hava kazandıran bu detay dikkat çekicidir. Ürünün yakı kısmı ise fırfırlı olarak dizayn edilir. Böylelikle son derece hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz. Siyah ve beyaz renklerde olduğundan birçok farklı renkte ayakkabıyla giyebilirsiniz. Galaxybutique Loli maid dress cosplay özel tasarım elbise satın al seçeneğine tıklayıp şık elbiseye sahip olabilirsiniz.

Galaxybutique Loli Maid Dress Cosplay Elbise Avantajları

Galaxybutique Loli Maid Dress Cosplay Elbise Avantajları

Galaxybutique Loli maid dress cosplay özel tasarım elbise kullananlar bu ürünün sahip olduğu birçok avantajdan yararlanabilir. Öncelikli olarak ürün son derece esnek bir yapıya sahiptir. Bu sayede elbise üzerinizde herhangi bir ağırlık oluşturmaz ve rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Fermuarı kolay bir şekilde kapanan ürünü rahatlıkla giyebilirsiniz. Bunun yanı sıra model dört mevsime uygundur. Kışın ve yazın üşümenize ya da terlemenize yol açmaz. Bu sayede elbiseyi dilediğiniz vakit giyebilirsiniz. Ütülenmeye ve yıkanmaya uygun olması ile gönül rahatlığıyla düzenli bir şekilde yıkayabilirsiniz. Modelin tasarımında poplin kumaş kullanıldığından son derece sağlıklıdır. Dolayısıyla insan sağlığını tehdit edecek bir yapıya sahip değildir. Yumuşak bir dokuya sahip olması nedeniyle cildinize zarar vermez. Bu şık elbiseyi alıp partilerde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Galaxybutique Loli Maid Dress Cosplay Özel Tasarım Fiyatları

Galaxybutique Loli Maid Dress Cosplay Özel Tasarım Fiyatları

Galaxybutique Loli maid dress cosplay özel tasarım elbise fiyat aralığı, ürünün sahip olduğu özellikler göz önüne alınıp ekonomik bir şekilde belirlenir. Bu kaliteli tasarım, genç yaş grubuna hitap eder. Bununla birlikte beden bakımından geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Dolayısıyla farklı bedenler kendilerine uygun seçeneği bulabilir. Bunun yanı sıra ürün tüysüz ve pürüzsüz bir yapıya sahiptir. Ayrıca poplin kumaşıyla hava alan bir dokuya da sahiptir. Bu sayede terleme seviyesini minimuma indirir ve kullanım esnasında konforu hissetmenize olanak tanır. Fiyat ve performans noktasında son derece ideal bir üründür. Aynı şıklıkta ve kalitede uzun bir süre giymeniz mümkündür. İnceleme yaparken Galaxybutique Loli maid dress cosplay özel tasarım elbise yorum kısmına göz atmanız sizin için yararlı olabilir. Bu sayede karar vermeniz kolaylaşır. Trendyol’dan bu ürünü alıp tarzınıza şıklık katabilirsiniz.