Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Lgs Geometri Tabanlı Matematik Soru Bankası

178 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Lgs Geometri Tabanlı Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAP ROTASI Satıcı Ünvanı: ERDAL BEYAZTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1670256710
    Bu ürün KİTAP ROTASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * 429 Geometri Tabanlı Soru * Tüm Konuları Kapsayan Geometri Tabanlı Sorular * FÖN (Fenomen Özel Notlar) * Video Çözümlü * Akıllı Tahta Uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Geometri
Geri Bildirim Ver

Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf LGS Geometri Tabanlı Matematik Soru Bankası

Gama Yayınları Fenomen 8. sınıf LGS geometri tabanlı matematik soru bankası liseye geçiş sınavı olan LGS’ye hazırlık sürecinde tercih edilen, orijinal ve güncel soruların yer aldığı, verimlilik düzeyi yüksek olan bir kaynaktır. Değişen sınav sistemine uyumlu olan bu ürün sayesinde öğrenciler daima sınava hazırlıklı bir şekildedir. Salih Aycan, Soner Koca ve Vezir Kurtaran’ın beraber çalışarak hazırladığı bu çalışma kitabı, farklı soru tipleri ve öğretici içeriğiyle son derece verimli bir kaynaktır. Akıllı tahtaya uyumlu olan bu kitabı, sınıfta öğretmen ile beraber kullanabilirsiniz. Bu sayede hem teknolojiden faydalanırsınız hem de toplu bir şekilde çalışabilme şansına sahip olursunuz. Kitap, farklı düzeylerde geometri sorularını içerir.

  • 8. sınıf düzeyine uyumlu soru bankası
  • LGS sınavı hazırlık kitabı
  • Geometri sorularını barındıran kaynak

Gama Yayınları Fenomen LGS Geometri Soru Bankası Özellikleri

Gama Yayınları Fenomen LGS Geometri Soru Bankası Özellikleri

Gama Yayınları soru bankası kitabı, geometri ve matematik sorularının harmanlanması ile oluşur. Kolay seviyeden zora doğru ilerler. Bu sayede zamanla seviye artırabilir ve zor konuları da kolay bir şekilde çözebilirsiniz. Video çözümlere sahip olan kitap sayesinde çözemediğiniz soruları hızlı ve etkili bir şekilde dinleyebilir ve eksiğinizi kolayca kapatabilirsiniz. Video çözüme sahip olan kitap, öğrenciyle direkt olarak temas kurabildiğinden oldukça avantajlıdır. Kitabın düzeyi 8. sınıf öğrencilerine uygun olarak tasarlanır. LGS sınav sistemi göz önüne alınarak yazılan içerikler, oldukça faydalı ve etkili bir çalışma ortaya koymanıza olanak sağlar. Bu ürünün içerisinde 429 adet geometri tabanlı soru bulunur. İdeal soru sayısına sahip olan kitap, öğrenciyi sıkmadan yeterli bilgi düzeyine ulaştırmayı hedefler. LGS sınavına dahil olan tüm konuları kapsayan bir kitaptır.

Gama Yayınları Fenomen LGS Geometri Soru Bankası Yorumları

Gama Yayınları Fenomen LGS Geometri Soru Bankası Yorumları

Gama Yayınları Fenomen 8. sınıf LGS geometri tabanlı matematik soru bankası yorumlarında kitabın oldukça efektif soru tiplerini içerdiğinden bahsedilir. Adım adım geometri öğretmeyi hedefleyen bu kaynak, video çözümleri sayesinde öğrenciyle temas halinde kalır ve iyi bir öğrenme süreci oluşmasına katkı sağlar. Fenomen markasının özel notlarını içeren ürün, sınavda yardımcı olabilecek bazı detaylara değinerek öğrenilen bilginin kalıcı olmasına yardımcı olur. Orijinal içeriğe sahip olan bu yayın ile birbirinden farklı soru türlerini görebilir ve sınav esnasında aşina olduğunuz soruları kolaylıkla çözebilirsiniz. Güncellenen basım yılı sayesinde yeni soru tiplerine sahip olan bir kitaptır. Türkçe basım diline sahiptir. Verimli bir çalışma sağlayan Gama Yayınları kitabı, 240 sayfadan oluşur. Öğretmenlerin tavsiyesi olan bu kitap, eğlenceli ve öğretici anlamıyla son derece beğenilerek kullanılır.

Gama Yayınları Fenomen LGS Geometri Soru Bankası Fiyatı

Gama Yayınları Fenomen LGS Geometri Soru Bankası Fiyatı

Gama Yayınları Fenomen 8. sınıf LGS geometri tabanlı matematik soru bankası fiyatı, kitabın baskı kalitesi ve soru adedine göre belirlenir. Basım aşamasında son derece kaliteli kağıt kullanılan bu kitabın üzerine rahat bir şekilde çözüm yapılır. Tüm kalem tiplerine uyumlu olan yapısı sayesinde kitabın üzerine çözüm yapma ve anlaşılmayan yerleri renkli kalemle işaretleme son derece kolaydır. İlgi çekici kapak tasarımı sayesinde öğrencinin dikkatini her zaman üst düzey tutmayı hedefler. Teknolojiyi yakından takip eden Fenomen, akıllı tahtaya olan uyumu ve video çözümlere sahip olması sayesinde sıklıkla tercih edilen bir üründür. Öğrencinin bilgisini bir adım ileriye taşımayı hedefleyen bir soru bankasıdır. Kaliteli basımı ve öğretici sorularıyla verimli bir ürün olan Fenomen LGS soru bankasını Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.