Gama Yayınları Fenomen Lgs 8.sınıf Matematik A Serisi Soru Bankası 2023

260 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245 TL230 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gama Yayınları Fenomen Lgs 8.sınıf Matematik A Serisi Soru Bankası 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FREEDOM BOOKS Satıcı Ünvanı: MEHMET TALHA KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140613566
    Bu ürün FREEDOM BOOKS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitabın Adı: Fenomen Okul 2024 8. Sınıf Matematik Soru Bankası A Yeni Nesil Kolay Yayınevi Fenomen Yayınları Barkod: 9786257174497 Sayfa Sayısı: 320

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Gama Yayınları 8. sınıf A Serisi Fenomen Matematik Soru Bankası Trendyol'da!

Sınavlara hazırlanırken doğru kaynak seçilmesi oldukça önemlidir. Liselere Giriş Sınavı esnasında bol bol soru çözmek başarı elde etmek için gereklidir. Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankası A Serisi sınavlara hazırlanan öğrencilere büyük katkı sağlar. Öğrencilerin bol bol soru çözerek bilgi kazanmasını sağlayan kitap, LGS sınavına yardımcıdır. Kitapta birçok farklı soru tipi bulunur. Zengin soru tipleri, konulara çalışırken bilgilerin pekişmesine yardımcı olur. Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankası A Serisi öğrencilerin farklı sorulara karşı hazırlanmasını sağlar. Özenle hazırlanan kitap, bilgilerin pekişmesini ve kalıcı hâle gelmesini mümkün kılar.

  • LGS sınavına hazırlanan öğrenciler için uygundur.
  • Kitap, 1357 sorudan oluşur.
  • Soner Koca, Salih Ayhan ve Vezir Kurtalan tarafından hazırlanmıştır.

Gama Yayınları Fenomen 2022 8. Sınıf Matematik Soru Bankasının İçeriği

Gama Yayınları Fenomen 2022 8. Sınıf Matematik Soru Bankasının İçeriği

Sınava hazırlık döneminde matematik dersi oldukça önemlidir. LGS sınavında başarı elde etmek ve hayalindeki liseyi kazanmak isteyen öğrencilerin matematik bilgisinin iyi olması gerekir. Matematik dersinde başarı elde etmeniz için özenle hazırlanan Gama Yayınları Fenomen 8.Sınıf Matematik Soru Bankası, içerik bakımından oldukça zengindir. LGS'ye yönelik hazırlanan sorular, öğrencilerin matematik bilgisini artırır. Kitapta yer alan konular farklı soru tiplerine karşı bilgi kazanmayı sağlar. Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankası A Serisi'nin beğenilen özelliklerinden bir tanesi de ürünün akıllı tahta ile uyumlu olmasıdır. Soru çözümü esnasında kolaylık sağlayan kitap, bilgilerin görsellerle zenginleştirilmesine yardımcı olur. Kitapta yer alan sorular bilgi temellidir. Bu sayede öğrencilerin sınava ezbere değil, bilgi odaklı hazırlanması mümkün hâle gelir.

Gama Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankası Okula Yardımcı mı?

Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankası okullardaki müfredata ve yazılı sınavlara yardımcıdır. Soru bankası her konuyu ayrı ayrı inceler. Konu çalışan öğrenciler, ünite sonundaki testleri çözerek kalıcı bilgi sahibi olur. Kitapta kazanım ve kalıplaşmış ikiz soruları bulunur. Zengin içeriğe sahip olan Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankası A Serisi öğrencileri sıkmayan içeriğiyle dikkat çeker. Okula ve sınavlara yardımcı olan kitap, renkli çizimleriyle öğrenim sürecini eğlenceli hâle getirir. Okuldaki müfredata göre konuları takip edebilir, soru çözerek konuları iyice kavrayabilirsiniz. Dilerseniz Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankası A Serisi yorumlarını inceleyerek ürünün okula yardımcı olup olmadığı hakkında diğer kişilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz.

Gama Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankasının Seviyesi Nedir?

Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankası A Serisi her öğrenci tipinin seviyesine uygundur. Kitapta yer alan soruların zorluk seviyesi değişiklik gösterir. Kolaydan zora doğru ilerleyen sorular, öğrencilerin motivasyonun kaybetmeden bilgi kazanmasını sağlar. Soru bankası her konuyu geniş bir şekilde ele alır. Soruların fazla olması konunun tamamen kavranarak çözülmesine yardımcı olur. Bu sayede öğrencilerin LGS'de ya da okulda yazılı sınavda soru kaçırması önlenir. Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankası A Serisi düşündürücü olmasıyla beğeni kazanır. Öğrenci temel eksikliklerini saptayarak bilgi sahibi olma şansı elde eder. Anlaşılır sorulardan oluşan kitap sayesinde kişilerin bilgi birikimi artış gösterir. Öğrencilerin soru çözme yeteneğini geliştiren kitap, beklentileri karşılar. Siz de Trenyol üzerinden Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Matematik Soru Bankası A Serisi'ni son derece güvenli ve hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.