Gamak 030 Gövde Sonsuz Redüktör

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gamak 030 Gövde Sonsuz Redüktör

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • TAHVİL SEÇENEKLERİ: is 1:7,5 -1:10 - 1:15 - 1:20 - 1:25 - 1:30 - 1:40 - 1.50 - 1:60 - 1:80 - 1:100
Geri Bildirim Ver

Gamak 030 Gövde Sonsuz Redüktör

Redüktör, enerji kullanarak dönme hareketini gerçekleştirmeyi kolaylaştıran sistemlerdir. Hareket enerjisinin değişkenliğini kontrol etmek zor bir işlemdir. Sonsuz redüktör dönme hareketini devir tork oranıyla kontrol eder ve dişliler yardımıyla değiştirir. Büyük bir çevrim oranı sunan bu sistem ile işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Makinenin birçok farklı kullanım alanı bulunur. Esas olarak bu sistemin kullanım amacı ağır cisimlerin hareket ettirilmesidir. Sanayi tipi uygulamaların artması ile birlikte Gamak 030 gövde sonsuz redüktör kullanımı giderek artar. Hız düşümünün fazla olduğu sistemlerde bu makineye ihtiyaç duyulur. Redüktör sonsuz vida ve onlara karşılık gelen dişlilerden oluşur. Enerji kullanımı sonucu her vida dönüşünde dişliden bir diş ilerler. Özellikle düşük hacimli sistemlerde bu makinenin kullanımı önerilir. Yüksek çevrim oranlarındaki redüktör ile işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

  • Dayanıklı mekanizma
  • Yüksek çevrim oranı
  • İdeal çıkış doğrultusu

Gamak 030 Gövde Sonsuz Redüktör Kullanımı

Gamak 030 Gövde Sonsuz Redüktör Kullanımı

Sonsuz olarak adlandırılan redüktör sistemlerinde vida ve bronz dişlileri kullanılır. Dişlilerin birbirine karşı dikey olarak sıralanması ile 11 farklı tahvil oranı sağlanır. Gamak redüktör modeli bu sisteme uyan 1:7,5, 1:10, 1:15, 1:20, 1:25, 1:30, 1:40, 1.50, 1:60, 1:80, 1:100 tahvil oranlarına sahiptir. Bu oranlar sayesinde devir tork oranını kolayca kontrol edebilirsiniz. Gamak 030 gövde sonsuz redüktör kullananlar sonsuz sistem serisinin avantajlarına sahiptir. Güç aktarımını kolaylaştıran bu makineler sürtünme esaslı çalışır. Devir sayısını oranlı olarak da tercih edebilirsiniz. Bu sistemler hız yerine güç ihtiyacı duyulan sanayi alanlarında da sıklıkla tercih edilir. Sonsuz vidalı redüktörlerin çıkışında döndürücü moment giriş bölümünü çevrelemez. Bu özellik sayesinde yükün geriye kaçma ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz.

Gamak 030 Gövde Sonsuz Redüktör Müşteri Yorumları

Gamak 030 Gövde Sonsuz Redüktör Müşteri Yorumları

Gamak 030 gövde sonsuz redüktör yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek ürünün teknik özellikleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Satın alma aşamasında müşteri yorumları önemli rol oynar. Olumlu yorumlar alan yüksek puanlı makineler müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu makine birçok farklı alanda kullanıma sahiptir. Çimento uygulamaları gibi ağırlık kaldırmayı gerektiren işlerde ürünlerin taşınması için redüktörler kullanılır. Sanayi tipi uygulamalarda redüktör kullanarak hareket kabiliyetinizi artırabilirsiniz. Gamak güvencesine sahip redüktör motordan gelen devir tork oranını ayarlar. Devir sayısına bağlı olarak motorun hareketlendiren bu makineler günlük hayatta birçok problemi çözer. Bu sebeple sanayi tipi işletmelerde sıklıkla kullanılır. Bütün bu avantajların yanı sıra çalışma alanlarında hareket kabiliyetini artırma görevi de redüktöre aittir. Siz de Gamak markalı bu ürüne sahip olarak tüm avantajları ile kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Gamak 030 Gövde Sonsuz Redüktör

Bütçe Dostu Fiyatlarla Gamak 030 Gövde Sonsuz Redüktör

Gamak 030 gövde sonsuz redüktör fiyatları ürünün imalat sürecinde yer alan materyallerin maliyetine ve işçiliğe bağlı olarak belirlenir. Fiyat belirleme sürecinde müşteri talepleri de göz önünde tutulur. Her bütçeye uygun olan bu ürüne bütçenizi zorlamadan ulaşabilirsiniz. Bu cihaz yüksek hızla çalışan elektrik motorlarının dönme hızlarını sizin için ideal olan seviyeye getirir. Bu şekilde kompakt boyutlara sahip istenen çevrim oranı elde edilir. Model 0.18 kW motor için kullanıma uygundur. Ürüne aşırı yük bindirilmediği takdirde kendiliğinden dönme yapmaz. Tahvil seviyesine göre bu durumu ayarlamak mümkündür. İki dönen sistem arasında devinim bağımsızlığı elde etmek için bu modeli kullanabilirsiniz. Model kompakt boyutlarıyla hizalama sorunlarının önüne geçerek asgari seviyede güç tüketir. Gelişmiş teknik özellikleriyle dikkat çeken bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.