Gamebooster G4 Pulsefire Rainbow Yarı Mekanik Oyuncu Klavyesi

697 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
848,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gamebooster G4 Pulsefire Rainbow Yarı Mekanik Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beta Bilgi İşlem Satıcı Ünvanı: ABDULLAH KADİR ZEYBEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9980991277
    Bu ürün Beta Bilgi İşlem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Aydınlatmalı Semi-Mechanical Oyuncu Klavyesi Model No GB-G4 Ürün Açıklaması GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Aydınlatmalı Semi-Mechanical Klavye Tuş Sayısı 104 tuş Tuş Tipi Yarı Mekanik Boyut 460x187x40 mm Renk Siyah Aydınlatma Rainbow RGB Anti-ghosting %100 Anthi-ghosting Bağlantı USB Uyumluluk Windows tümü / Mac

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablosuz
  • RGB Aydınlatma Var
Geri Bildirim Ver

Gamebooster G4 Pulsefire Oyuncu Klavyesi ile Oyun Vakti

Gamebooster G4 Pulsefire Rainbow aydınlatmalı semi-mechanical oyun klavyesi mekanik özelliklere sahip oyuncu klavyeleri arasında yer alır. Rainbow aydınlatmasının bulunması ve tuş tipi gibi genel özellikleri ile de tercih edilir. Oyun oynamak için ideal bir tasarıma ve kullanıma sahiptir. Hızlı tepkime özelliği bulunur. Oyuncu klavyeleri arasında temel özelliklere sahip olmasının yanı sıra gelişmiş bağlantı özellikleri ile de öne çıkar. Kablolu bağlantı özelliği bulunur. Teknik özelliklerinin arasında Rgb aydınlatmasının bulunması da önemlidir. Bu özellik oyuncu klavyesi modelleri arasında ilgi çeken özellikler arasında yer alır. Bunun dışında pek çok oyun tutkunu yalnızca gamebooster G4 özellik ile ürün seçimi dahi yapabilir. Gamebooster G4 Pulsefire Q klavye tuş düzenine sahiptir. Etkili tuş düzeni içerisinde numerik ve multimedya tuşları da yer alır. Beklentileri ve oyuncu taleplerini yeterli oranda karşıladığı da görülür.

  • Etkili Tuş Düzeni
  • Gelişmiş Aydınlatma
  • Yarı Mekanik

Rainbow RGB Aydınlatma Yarı Mekanik Oyuncu Klavyesi

Gamebooster G4 Pulsefire Rainbow aydınlatmalı semi-mechanical klavye aydınlatma tasarımı ile ilgi çeker. Siyah renkli tasarımı ile Rainbow gelişmiş aydınlatma öne çıkar. Bu aydınlatma türü de siyah renkli tasarım ile bütünleşmiştir. Üretiminde anti ghosting teknolojisine de yer verilmiştir. Yarı mekanik olarak adlandırılan Gamebooster g4 ilgili tüm özelliklerini taşır. Klavye üzerinde 104 adet tuş bulunur. Bu özelliği ile oyuncular tarafından sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Tüm Windows işletim sistemine sahip bilgisayar ve Mac bilgisayarlar ile rahatlıkla kullanılabilir. Klavye dili Türkçe olarak tasarlanmıştır. Bu şekilde de herkes tarafından kullanılabilmesi ve sorun yaşanmaması mümkündür. Oyuncu klavyesi arayışında olanlar için uygun ve iyi özellikli modeller arasında yer alır. Gamebooster G4 Pulsefire Rainbow aydınlatmalı ya da efektli olarak adlandırılır. Bu özelliği en belirgin özelliğidir. Mekanik hisli olması da diğer önemli özelliği olarak görülür.

Pulsefire Rainbow Yarı Mekanik Oyuncu Klavyesi Özellikleri

Gamebooster G4 Pulsefire Rainbow aydınlatmalı semi-mechanical klavye (gb-g4) ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu özellik de oyuncu klavyeleri için önemli görülür ve tercih nedeni olarak görülebilir. Ergonomik tasarımı ile uzun süre kullanımda rahatsızlık hissi yaratmaz. Gamebooster g4 pulsefire rainbow Türkçe rgb mekanik hisli gaming klavye üzerinde multimedya tuşlarına direkt ulaşabilmek mümkündür. Bu tuşlar da oyuncular için vazgeçilmez tuşlardır. Bu tuşların yanı sıra 11 adet medya tuşu bulunur. Bu tuş düzeni ile parlaklık ve ses gibi birçok unsurun kontrolü yapılabilir. Mekanik hassasiyeti ile oyunları zevkli hale getirir. USB bağlantı ise kullanılabilmesi de mümkündür. Genel özellikleri bu şekilde sıralanan Gamebooster G4 Pulsefire RGB gaming klavye ile oyun deneyimi ve keyfi büyük oranda artmaktadır. Minimal bir tasarıma sahip olmasa da kullanım rahatlığı ile dikkat çeker.

Pulsefire Rainbow Yarı Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları

Gamebooster G4 Pulsefire Rainbow RGB özellikleri oyuncular için vazgeçilemeyen özelliklerdir. Farklı oyuncu klavye modellerinin bulunması seçim yapmayı zorlaştırsa da belli özellikler nedeni ile öne çıkan modeller bulunur. Bu modellerden biri de Gamebooster klavye klv22 modelidir. Bu klavye modelinin özellikleri incelemek kullanımına karar vermek için yeterli olacaktır. Siz de oyuncu klavyesine ihtiyaç duyuyorsanız ve seçiminde zorlanıyorsanız Gamebooster G4 Pulsefire Rainbow RGB modelini mutlaka incelemelisiniz. Bu klavye modelini ayrıntılı şekilde incelemek ve Gamebooster G4 Pulsefire Rainbow yarı mekanik oyuncu klavyesi yorumları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için Trendyol'a güvenebilirsiniz. Oyun hakkındaki kullanıcı deneyimlerini okuyarak görüşler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.