Gamebooster Gb-g3030b Rgb Usb 3.0 Mid Tower Kasa Psu Yok

2.074,03 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gamebooster Gb-g3030b Rgb Usb 3.0 Mid Tower Kasa Psu Yok

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ligorin Satıcı Ünvanı: BAREL BİLGİSAYAR VE BÜRO MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142008105900011 Vergi Kimlik Numarası: 1420081059
    Bu ürün Ligorin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa PSU Yok

Ürün Özellikleri

  • Kasa Tipi Midi Tower Kasa
Geri Bildirim Ver

Gamebooster GB-G3030b RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa (PSU Yok)

Uygun fiyatlı, şık ve kaliteli bir oyuncu bilgisayar kasası arıyorsanız Gamebooster GB-G3030b RGB USB 3.0 mid tower kasa modelini tercih edebilirsiniz. Oyuncu odaklı bir kasadan bekleyebileceğiniz her türlü özelliğe sahip olan ürün ile odanıza renk katabilirsiniz. Gamebooster Gb-g3030b RGB modeli kasa doğrudan oyunculara yönelik olarak geliştirilmiştir. Her detayı özenle düşünülmüş olan kasa, tasarım olarak harika bir görsellik sunmaktadır. Dayanıklı malzemeden üretilen kasa, uzun süre boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Üst kısmında birçok farklı girişe sahip olan kasa, kolay kullanılan bir yapıda olmasıyla da ön plana çıkmaktadır.

  • Kasanın içinin görülebilmesini sağlayan yan cam panel.
  • Etkin bir şekilde soğutmaya yardımcı olan 4 adet 12 cm fan.
  • 1 adet USB 3.0, 2 adet USB 2.0, kulaklık ve mikrofon girişi.

Gamebooster Gb-g3030b Kasanın Genel Özellikleri nelerdir?

Gb-g3030b Rgb Usb 3.0 Mid Tower Kasa Psu Yok

Gamebooster imzalı GB-G3030b RGB USB 3.0 mid tower kasa psu yok modelinde güç kaynağı bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu kasayı satın aldığınızda kullanıma hazır hâle getirebilmek için PSU (güç kaynağı) gerekir. Sonrasında ise kasa artık kullanıma hazırdır. Özellikleri bakımından Gamebooster Gb-G3030b RGB modelinin oldukça gelişmiş ve görünüş açısından da şık bir ürün olduğunu söylemek mümkündür. Siyah renkli olan kasa, arka kısmında 1 adet ve önünde 3 adet olmak üzere toplamda 4 adet fan bulunmaktadır. Bu fanlar kasanın en iyi şekilde soğutulmasına yardımcı olur. Ayrıca kasada bulunan tüm fanların üzerinde RGB ışıklandırma bulunduğu için Kasanın üst kısmında bulunan havalandırma delikleri de kasanın içindeki donanımın düşük ısılarda kalmasını sağlar. Tasarımıyla fark yaratan ürünü ister masanın üstünde isterseniz de masanın altında kullanabilir, tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Gamebooster Gb-g3030b Kasa Kullanışlı mıdır?

Gb-g3030b Rgb Usb 3.0 Mid Tower Kasa Psu Yok

İşlevsel bir tasarıma sahip olan Gamebooster Gb-G3030b RGB kasanın kullanışlı bir ürün olduğunu söylemek mümkündür. Kolayca kullanılabilen kasanın içerisine en güçlü donanım parçaları bile rahatlıkla sığar. Ayrıca 4 adet fanı ve havalandırma boşlukları sayesinde oyun odaklı güçlü donanımların en etkili ve verimli şekilde soğutulabilmesi mümkün olur. İç kısmın görünmesini sağlayan ve yerinden zahmetsizce çıkarılabilen cam kapak ile iç donanıma kolayca müdahale edilebilir ve istenen geliştirmeler yapılabilir. Gamebooster marka kasanın kullanışlı olmasını sağlayan bir diğer ayrıntı ise giriş ve açma kapama tuşunun konumudur. Kasanın üst kısmında yer alan bu bölüme kolayca ulaşılabilir. Kasanın konumu farklı olsa da bağlantıları yapmak ve bilgisayarı açmak son derece basittir. Özellikle kulaklık ve mikrofon girişinin bu kadar iyi bir konumda olması, oyuncuların işini bir hayli kolaylaştırmaktadır.

Gamebooster Gb-g3030b Kasa Kaliteli midir?

Dayanıklı, uzun süre kullanılabilen ve göze hoş görünen malzemeler kullanılarak üretilen Gamebooster Gb-G3030b RGB kasa oldukça kalitelidir. Kasanın genelinde kullanılan çelik levhanın haricinde yan kısımda cam panele yer verilmektedir. Bu kısmın cam olması kasanın içindeki ışıklandırmaların harika görünmesini sağlar. Ön tarafta ise mesh (ağ) malzemesi kullanılmaktadır ve yine ön kısımdaki 3 adet fanın renkli yapısı burada gözler önüne serilir.Kaliteden ödün vermeyen yan cam panelin bir diğer önemli özelliği ise kolayca takılıp çıkarılabilmesidir. Bu sayede gerektiğinde sol taraftaki paneli saniyeler içerisinde açabilir ve kasa içerisinde istediğiniz her türlü işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Gamebooster Gb-G3030b RGB USB 3.0 mid tower kasa yorumlarına göz atarak ürünü satın alanların deneyimlerini öğrenme fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca Trendyol’un “bilgisayar kasası” kategorisinde diğer ürünlere göz atabilir ve istediğiniz ürünü kolayca satın alabilirsiniz.