Gamepower Calypso Rainbow Optik Mekanik Blue Switch Usb Gaming Klavye

1.420,48 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gamepower Calypso Rainbow Optik Mekanik Blue Switch Usb Gaming Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gamemar Satıcı Ünvanı: AGANTA BİLGİSAYAR YATÇILIK SERVİS SATIŞ HİZMETLERİ GIDA TURİZM İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008075876700019 Vergi Kimlik Numarası: 0080758767
    Bu ürün Gamemar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Swich rengi: Mavi
  • Dili ve dizilimi : Türkçe q,
  • Bağlantı özellikleri : Kablolu,
  • Bağlantı / arabirim : Usb,
  • Oyuncular için : Evet,
  • Kablo uzunluğu : 1.8 m,
  • Multimedya özellik : Var,
  • Garanti : 24 ay distribütör garantili

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Gamepower Calypso Rainbow Optik Mekanik Blue Switch USB Gaming Klavye

Bilgisayar kullanımı ve oyunlar için klavyelere her zaman ihtiyaç duyulur. Bu ürünlerin dayanıklı yapıya sahip olması, son derece önemlidir. Özellikle klavye kazalarına karşı daha sağlam ve kaliteli yapıya sahip olmalıdır. İşlevsel ve rahat kullanım da bir diğer önemli diğer özelliklerdir. Gamepower Calypso Rainbow optik mekanik blue switch USB gaming klavye; tuşlarının orantısı ve ideal yerleşimi ile rahat kullanım sunar. Renkli yapısı sayesinde karanlık ortamda oynanan oyunlarda rahatlık sağlar. Sağlam tasarlanmış mekanizmaya sahiptir. Düşmelere ve tepkilere karşı dayanıklıdır. Yumuşak tuşları sayesinde rahat basım imkanı sunar. Böylelikle oyunlarınızın vazgeçilmezi olur. İskelet malzemesi dayanıklı ham maddeden tasarlanır. Tasarımı, oyuncu klavyesi şartlarında üretilir. Mavi switch rengi ile dikkat çeker. Kaliteli, rahat ve hız dolu bir oyun deneyimi için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Dayanıklı mekanizma
  • İşlevsel rahat kullanım
  • Orantılı ideal tuş yerleşimi

Gamepower Calypso RGB Blue Switch Klavye Özellikleri

Gamepower Calypso RGB Blue Switch Klavye Özellikleri

Beğeni kazanan bu ürün, dikkat çekici mavi switch rengine sahiptir. Dili ve dizilimi; Türkçe Q şeklindedir. Model, kablolu bağlantı özelliği sağlar. Bağlantı arabirimi USB şeklindedir. Gamepower Calypso blue switch, oyuncular için tasarlanır. 1.8 m kablo uzunluğu ile ideal, sorun çıkarmayan ve sağlam kabloya sahiptir. Multimedya özelliği bulunur. Tuş yapısı, oldukça yumuşak ve rahat basımlıdır. Tuş büyüklüğü ve dizimi idealdir. Renkleri ile oyun odağını artırır. Aynı zamanda karanlık ortamda kolaylık sağlar. Oyun odaklı tasarıma sahiptir. Bilgisayarlara uyumlu şekilde tasarlanır. Mekanik klavye tipi ile kolay kullanım sağlar. Bilek destekli tasarımı ve orantısı sayesinde oyunları konforlu hale getirir. Gamepower Calypso RGB blue switch, oyunlar için son derece ideal biçimde üretilir. Eşsiz, rahat ve oyuncu ruhunu yansıtan sağlam klavye deneyimi siz de bu modelle yaşayabilirsiniz.

Gamepower Calypso RGB Blue Switch Avantajları

Gamepower Calypso RGB Blue Switch Avantajları

Oyuncu klavyesini avantajlı kılan önemli özelliklerden biri; rahat kullanım sağlamasının yanı sıra dayanıklı mekaniğe sahip olmasıdır. Bunun yanında devamlı kullanımda olan bir ürün olduğundan tuşlarının dayanıklılığı da önem taşır. Gamepower klavyeler, oyunlarınızda aradığınız temel özelliklerin bir aracıdır. Kaliteli mekaniği ile oyunlarda hız ve konfor sağlar. Yumuşak tuşları ile manevraları kolaylaştırır. Böylelikle oyunlarda kolay hareket edebilmeyi ve konforu sağlar. Aynı zamanda tuşları, kolay temizlenebilir özelliğe sahiptir. Renkli yapısı hoş görüntünün yanı sıra karanlıkta da rahatça tuşları seçmenizi sağlar. İskelet yapısı, dayanıklı malzemeden üretilir. Darbelere karşı dayanıklılığını korur. Gamepower Calypso Rainbow optik mekanik blue switch USB gaming klavye kullananlar; modelin rahatlığından ve dayanıklılığından söz eder. Su geçirmez yapısı sayesinde olası klavye kazalarına karşı duyarlıdır. Uzun yıllar kullanım sağlamak ve keyifli oyunlar için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Gamepower Calypso Rainbow Optik Mekanik Klavye Fiyatları

Gamepower Calypso Rainbow Optik Mekanik Klavye Fiyatları

Gamepower Calypso Rainbow optik mekanik blue switch USB gaming klavye fiyatı; model özelliklerine göre belirlenir. Model; üstün mekanikliği, sağlam iskelet yapısı ve eşsiz tasarımı fiyat performans ürünüdür. Olası klavye kazalarına karşı dayanıklıdır. Su geçirmez yapısı ile beğeni kazanır. Keskin, yumuşak ve canlı renkli tuşları ile karanlıkta da ideal bir oyun deneyimi sağlar. Oyuncu ruhunu yansıtan tasarıma sahiptir. Klavye genişliği ve yüksekliği ile tuşlarının büyüklüğü ve yerleşimi orantılı şekilde tasarlanır. USB bağlantı kablosu sağlam malzemeden üretilir. 1.8 m kablo uzunluğu ile rahat kullanım sağlar. Özellikleri ile fiyatı karşılaştırıldığında ideal bir ürün olduğu görünür. Son derece kaliteli oyun deneyiminiz için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Gamepower Calypso Rainbow optik mekanik blue switch USB gaming klavye yorumlarına Trendyol’dan ulaşıp model hakkında bilgi alabilirsiniz.