Gamepower Devour 16.000DPI Kablosuz Rgb Optik Sensör Gaming Mouse

2.400 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gamepower Devour 16.000DPI Kablosuz Rgb Optik Sensör Gaming Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gamemar Satıcı Ünvanı: AGANTA BİLGİSAYAR YATÇILIK SERVİS SATIŞ HİZMETLERİ GIDA TURİZM İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008075876700019 Vergi Kimlik Numarası: 0080758767
    Bu ürün Gamemar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Devour 16.000DPI Kablosuz Rgb Optik Sensör Gaming Mouse

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • Buton Sayısı 8
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Gamepower Devour 16.000 DPI Rgb Optik Sensör Kablosuz Gaming Mouse

Bilgisayar oyunlarında mouse seçimi büyük önem taşır. Yüksek donanıma sahip bir mouse, hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayarlarda rahatça oyun oynamanıza yardımcı olur. Üst düzey teknolojilerden yararlanarak tasarlanan Gamepower Devour, oyun severlerin dikkatini çekmeyi başarır. Beklentileri karşılayan ürün, oyun konforunu üst seviyeye çıkarır. Dijital oyunlarda oyuncuların başarılı bir şekilde ilerlemesi için üretilen Gamepower Devour mouse, profesyonel bir üründür. Dijital karakterleri rahatlıkla hareket ettirme imkânı sağlayan ürün, kamerayı oynatma gibi oyun içerisinde önem taşıyan komutlara da anında cevap verir. Tasarımıyla da öne çıkan Gamepower Devour mouse, ergonomik yapısı ile kullanıcısını yormaz. Uzun süre oyun oynayan kullanıcılar için idealdir. Gamepower kablosuz mouse özellikleri:

  • Mouse Hassasiyeti: 15.000 DPI ve üstü
  • Mouse tipi: Optik
  • Buton Sayısı: 8

Gamepower Kablosuz Rgb Gaming Mouse’un Özellikleri Nelerdir?

Gamepower Kablosuz Rgb Gaming Mouse

Gamepower Devour optik oyuncu mouse, kullanıcıların ihtiyaçları ve zevkleri göz önüne alınarak geliştirilmiştir. Optik sensörlü olan mouse ile en zorlu oyunların bile üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Oyun tutkunlarının vazgeçilmezleri arasına giren Gamepower Devour S Rgb optik gaming mouse, siyah rengi ve minimal tasarımı ile şık bir görünüme sahiptir. Gamepower Devour, en az efor ile mouse hâkimiyeti kurmanızı sağlar. Oyun sırasında daha aktif olmanıza imkân tanıyan ürün, özel tuşları sayesinde performansınızı artırır. E-spor oyuncuları için tasarlanan Gamepower Devour mouse 8 adet tuşa sahiptir. Bu sayede oyun oynarken hızlı tepkiler vermenize imkân tanır. 16.000 DPI’a kadar ulaşan hassasiyeti ile rakiplerinize fark atmanızı sağlar. PMW3389 optik sensör ile yüksek performans sergiler. Devour mouse ürününün modüler bileşenleri sayesinde cihazı istediğiniz gibi birleştirebilir ve özelleştirebilirsiniz.

Gamepower Kablosuz Gaming Mouse’un Kullanımı Rahat mıdır?

Gamepower Kablosuz Rgb Gaming Mouse

Hem kablolu hem de kablosuz kullanıma imkân tanıyan Gamepower Devour mouse, PMW3389 gelişmiş optik sensöre sahiptir. Gamepower Devour mouse ile yeteneklerinizi bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. RGB aydınlatmasına sahipolan ürün, harika bir görsel ambiyans yaratır. Programlanabilir tuşları ile size en iyi makro deneyimini sunmak için çalışır. Dilediğiniz oyunda istediğiniz makroyu ayarlayabilir ve rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Gamepower Devour kablosuz mouse, göz alıcı tasarımı ve konforlu tutuşu sayesinde oyun performansınızı artırır. Güçlü DPI ve sensör değerleri ile oyun sırasında hızı ve hassasiyeti doğru yönetmenizi sağlar. Gamepower mouse, kullanıcılarının keyifli bir oyun oynama deneyimi yaşamasını sağlar.

Gamepower Kablosuz Gaming Mouse Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Gamepower Kablosuz Rgb Gaming Mouse

Kaliteli ve dayanıklı özellikleri ile öne çıkan Gamepower Devour 16.000 DPI Rgb kablosuz mouse, üst düzey tıklama hızına sahiptir. Saatler boyu oyun oynasanız bile performansından ödün vermeyen ürün, ergonomik tasarımı sayesinde konforunuzu korumanıza da yardımcı olur. Gamepower kablosuz mouse, uzun süre oyun oynayan kullanıcıların tüm beklentilerinizi eksiksiz bir şekilde karşılar. Yüksek kaliteli materyalden üretilen Gamepower Devour mouse ile oyunlar çok daha verimli geçer. 8 adet tuşa sahip olan cihaz, oyunlarda karakterlerin istenildiği gibi hareket ettirilmesini sağlar. Son derece başarılı bir tasarıma sahip olan RGB model mouse, sıvı temasına karşı da son derece dayanıklıdır. Devour 16.000 DPI kablosuz Rgb optik sensör gaming mouse yorumları da ürünün kalitesini ortaya koyar niteliktedir. Gamepower Devour 16.000 DPI Rgb kablosuz mouse Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Gamepower Devour mouse ürününü Trendyol güvencesi ile satın almak için hemen sipariş verebilir, oyunlardaki performansınızı arttırmaya başlayabilirsiniz.