Gamepower Medusa Siyah 7.1 Rainbow Oyuncu Kulaklığı

999,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

Gamepower Medusa Siyah 7.1 Rainbow Oyuncu Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAZAN BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: KAZAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541125585200001 Vergi Kimlik Numarası: 5411255852
    Bu ürün KAZAN BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • RGB Aydınlatma Var
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

Medusa Rainbow 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Bilgisayarda oyun oynarken sıkça ihtiyaç duyulan kulaklıklar sayesinde çok daha keyifli bir oyun serüveni gerçekleşiyor. Medusa 7.1 oyuncu kulaklığı ses kalitesi ile oyun oynarken her sesi duymayı sağlayacak hassasiyete sahiptir. Böylelikle en ufak ayrıntıyı yakalayıp oyun oynarken yüksek performans sağlamanıza katkıda bulunur. Özellikle çevrimiçi oyunlarda tüm oyuncuları rahatlıkla duymayı sağlarken oyun içerisindeki ses efektlerini ve geçişlerini de yakalamayı sağlar. Ses hassasiyeti yüksek olduğu için oyun oynarken gerçekten oyunun içerindeymiş gibi atmosfer yaratır. Oyun içerisinde rakiplerin konumları hakkında da fikir sahibi olmanızı sağlar. Medusa gamepower 7.1 kulaklık ile oyun oynamak çok daha keyifli hale gelirken oyun içerisindeki her detayı yakalamak ve atmosferi de her detayıyla hissetmek kolaylıkla sağlanmaktadır. Rakiplerinizin çıkardığı sesleri kolaylıkla algılayarak oyunu kazanma şansınız artacaktır.

  • Yüksek Ses Kalitesi
  • Konforlu Tasarım
  • Dayanıklı

Ergonomik Tasarımı ile Medusa Gamepower 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Ergonomik Tasarımı ile Medusa gamepower 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Oyun oynarken ekipmanların konforlu olması çok daha keyifli vakit geçirmeyi sağlamaktadır. Medusa Raınbow 7.1 oyuncu kulaklığı tam da bu düşünülerek tasarlanmış bir kulaklıktır. Ergonomik tasarımı sayesinde saatlerce oyun oynasanız dahi kulaklarınız rahatsız olmayacaktır. Özellikle baş çevresi, oyuncuların kendilerini en rahat hissedecekleri şekilde tasarlanmış olup zamanla ağrı yapmasını önlemektedir. Kimi zaman saatlerce süren oyun yolculuğunda sizlere eşlik edecek ergonomik tasarımlı Gamepower Medusa Rainbow 7.1 usb gaming oyuncu kulaklığı ile kesintisiz oyun keyfi yaşayın. Baş ile temas eden alanlar yumuşak materyallerle donatıldığı için herhangi bir şekilde baskı, ağrı oluşmasını önler. Baş bandının uzunluğu ayarlanabilir olup herkesin kullanımına uygundur. Bu sayede kendi baş yapınıza göre kulaklığın uzunluğunu ayarlayabilecek ve konforu hissedeceksiniz. Terlemeyi önleyerek sıcak- soğuk her mevsim kullanım imkanını da sunmaktadır.

Mikrofonlu Medusa Rainbow Oyuncu Kulaklığı

Mikrofonlu Medusa Rainbow Oyuncu Kulaklığı

Oyuncu kulaklıkları özellikle oyun içerisinde iletişim kurmaya yarayan ekipmanlar olarak mikrofon kalitesi ile ön plana çıkmaktadır. Rainbow Medusa oyuncu kulaklığı da tam da bu mikrofon hassasiyeti düşünülerek donatılmıştır. Oyuncuların oyun içerisinde iletişim kurarken en ufak sesleri dahi algılayarak karşıya iletmeyi sağlar. Özellikle çevrimiçi oyunlarda ekip ile iletişim kurma noktasında fayda sağlayacak hassas mikrofonu sayesinde yüksek sesle konuşmanıza gerek kalmadan takım arkadaşlarınızda kolaylıkla anlaşabilme imkanına sahipsiniz. Medusa raınbow 7.1 oyuncu kulaklığı yalnızca oyun esnasında değil video kaydederken de kullanılabilmektedir. Çok yönlü kullanımı ile oldukça avantajlı bir ekipmandır. 20HZ -20kHz frekans tepkisi ile seslerin hemen algılanmasını sağlarken -43 desibellik hassasiyeti ile de yüksek performans sunmaktadır. Aynı zamanda katlanabilen yapısı ile her yere kolaylıkla sığmakta ve yanınızda taşırken de kolaylık sağlamaktadır.

Medusa Rainbow Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Medusa Rainbow Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Portatif özelliği sayesinde her yere taşıyabileceğiniz bu kulaklıklar aynı zamanda son derece şık ve kaliteli bir tasarıma sahip olduğu için her yerde de rahatlıkla kullanabileceğiniz ekipmanlardır. 2.3 metrelik kablosu sayesinde oyun oynarken yüksek konforu da sizlere sunuyor. Kablonun yetişmemesi sorununu da ortadan kaldırmaktadır. Medusa Raınbow 7.1 oyuncu kulaklığı yorumları da okunduğunda özellikle uzun kablosunun sunduğu avantajlar dikkatleri çekmektedir. Sanal çevresel ses desteği de sunan bu kulaklık ile kaliteli ses deneyimi yaşayacaksınız. Aynı zamanda LED aydınlatması sayesinde de oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Medusa Raınbow 7.1 oyuncu kulaklığı fiyatı ile her bütçeye hitap etmektedir. Uygun fiyata yüksek performans sunan bu kulaklıklar ile eşsiz oyun deneyimi yaşayacak, saatlerce başınız ağrımadan kullanabileceksiniz. Ses hassasiyeti ile etraftaki tüm sesi algılayabileceksiniz.