4
İşlemci Soğutucu ve Overclock kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

GAMETECH Hydra 240mm Rgb Style Amd Intel Uyumlu Işlemci Sıvı Soğutma Sistemi (lga 1700 Pin Kit Hediyeli)

2.189 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GAMETECH Hydra 240mm Rgb Style Amd Intel Uyumlu Işlemci Sıvı Soğutma Sistemi (lga 1700 Pin Kit Hediyeli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FayTeknoloji Satıcı Ünvanı: EMRULLAH ERTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3644233155600001 Vergi Kimlik Numarası: 3720589174
    Bu ürün FayTeknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Ürün 2 Yıl Gametech Türkiye Garantilidir. AMD AM5 KİT VE INTEL LGA 1700 Pin Kit Hediyelidir. Su Bloğu Boyut 62x55x44mm Materyal Bakır/Plastik Pompa Voltaj 12V Hız 2600 Rpm Kaplama Seramik Radyatör Boyut 120x157x27mm Materyal Saf Aluminyum Renk Siyah Fan Boyut 120x157x25mm Voltaj DC12V Akım <0.15-<0.3A Fan Hızı 800-2000 R.P.M Hava Akımı <18.3-<45.2 CFM Sabit Basınç <0.53-<1.8 mm/H2O Gürültü Seviyesi <13.5-<35.2 db(A) Yatak Tipi Hidrolik Konnektörler 2510-4 Pin Kurşun Tel Uzunluğu 300mm Led Rainbow 16 LEDs Soket Intel:LGA/775/115X/1366/2011/2066- LGA 1700 Pin // Amd:FM1/FM2/AM2/AM2+/AM3/AM3+/AM4

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

GAMETECH Hydra 240mm Sıvı Soğutma Sistemi

Bilgisayar sistemleri çalışırken harcanan enerji nedeniyle ısı üretir. Bu ısının dengeli bir şekilde soğutulması bilgisayarların performansını olumlu yönde etkiler. Bilgisayarlar için kullanılan çeşitli soğutma sistemleri vardır. Herhangi bir soğutma sisteminin yetersizliği, işlemcinin ısınmasına neden olabilir. Yüksek ısınma sonucunda da işlemcinin elektrik iletkenliği zayıflar. Bu zayıflık sistemin yavaşlamasına ve bilgisayar parçalarının zarar görmesine neden olabilir. Alternatif olarak sıklıkla tercih edilen bir yöntem olan GAMETECH Hydra 240 mm sıvı soğutma sistemi sayesinde bilgisayarınızın performansını artırabilirsiniz. GAMETECH Hydra, yenilikçi ve etkili bir yöntem olması nedeniyle bilgisayarda hıza önem veren müşteriler için ideal bir tercih olabilir. Çok güçlü bir işlemciye sahipseniz bu güçten yararlanmak için bir soğutma sistemine ihtiyaç duyabilirsiniz. Markanın sunduğu bu ürün sayesinde bilgisayar verimini artırabilirsiniz.

  • Sessiz çalışma
  • Yenilikçi tasarım
  • Bütçe dostu

Oyuncuların Tercihi GAMETECH Hydra Sıvı Soğutma Sistemi

Oyuncuların Tercihi GAMETECH Hydra Sıvı Soğutma Sistemi

Elektronik cihazlar gün içerisinde kullanım sıklığına göre, işlemcilerin ve fanların gücüne göre ısınır. Bu ısınmanın derecesine bağlı olarak kullanılan soğutucular değişiklik gösterebilir. Güçlü niteliklere sahip işlemciler için kullanılabilen sıvı soğutma sistemi oyuncuların, yazılımcıların, animasyoncuların ya da grafikerlerin bilgisayarlarının yavaşlamasını engelleyebilir. GAMETECH sıvı soğutma sistemi, sahip olduğu nitelikleri gerçekleştirirken gücünü sudan alır. Bilgisayarınıza kolayca adapte edebileceğiniz bu soğutma sistemindeki su, işlemcinin aşırı ısınmasını engelleyecek şekilde tasarlanır. Soğutucuların görevlerini tam anlamıyla yapamaması veya yetersiz kalması, bilgisayarın parçalarına zarar verebilir. Genleşme sonucu, cihazınızın işlemcisinde kılcal çatlaklar meydana gelebilir. Suyun iletkenliğinin yüksek olması, cihazdaki olası ısının çok hızlı bir şekilde taşınmasını sağlar. Markanın birçok bilgisayar modeli ile uyumluluk gösteren sıvı soğutma sistemini uygun bütçe ile satın alarak uzun dönemler güvenle kullanabilirsiniz.

GAMETECH Hydra Sıvı Soğutma Fiyatları

GAMETECH Hydra Sıvı Soğutma Fiyatları

GAMETECH Hydra 240 mm sıvı soğutma sistemi fiyat açısında sizlere kolaylıkla ulaşım imkanı verebilir. Farklı bütçelere sahip müşterilerin kullandığı bilgisayar sistemlerini kolaylıkla korumalarını sağlayan, güçlü bir etki vadeden GAMETECH Hydra 240 mm boyutuyla uyumluluk derecesi yüksek bir üründür. İşlemcinin gücüne göre değişiklik gösteren cihazın ısınma hızına bağlı olarak kullanabileceğiniz soğutucu çeşitleri değişiklik gösterebilir. Sıvı soğutma sisteminde 3 parça bulunur. Bu parçalar sıvı bloğu, su pompası ve ısı değiştirici olarak bilinir. Isınan işlemciye temas eden su, rezervuarlardan geçerek pompa desteği ile radyatörün içerisinde toplanır. Radyatör bölümünde soğuyan su, kanal içerisinde döngüye uğrar. Güçlü etkisinin yanında sessiz olması da tercih edilme sebepleri arasında yer alabilir. Çalışırken düşük güç tüketimi yapması olumlu özelliklerinden bir diğeri olarak kabul edilebilir. Bu modeli değerlendirerek kesintisiz çalışma ve oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

GAMETECH Sıvı Soğutma Sistemi Müşteri Yorumları

GAMETECH Sıvı Soğutma Sistemi Müşteri Yorumları

GAMETECH Hydra 240 mm sıvı soğutma sistemi alırken etkisi ve niteliklerini değerlendirmek için çeşitli araştırmalar yapmanız gerekebilir. Bu araştırmalar sonucu, sistem hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Aynı zamanda, bütçe ve zaman konusunda da tasarruf edebilirsiniz. Markanın sunduğu sıvı soğutma sisteminin bakım gerektirmemesi, kolayca takılabilir ve kullanılabilir olması memnuniyet derecenizi artırabilir. Ürünün kullanım ömrü değişiklik gösterir. Bu ömrü etkileyen detaylar arasında bilgisayarınızı kullanım sıklığınız ve gösterdiğiniz özen bulunur. Hazır sıvı soğutma sistemlerinde ayrıca sıvı değiştirme ihtiyacı bulunmaz. Kolayca cihazınıza adapte ederek kullanmaya başlayabilirsiniz. Sıvı ile çalışıyor olması ve ürünün kaliteli, güvenilir bir markaya sahip olması nedeniyle risk barındırmadan kullanabilirsiniz. Sıvı soğutma sisteminin yeterliliği sayesinde işlemcinizin stres seviyesinin çoğunlukla düşük olmasını sağlayabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını GAMETECH Hydra 240 mm sıvı soğutma kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Cihazınıza destek olacak markanın bu ürününü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.