GAMING Pal Look Look (bak Bak)

1.998 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GAMING Pal Look Look (bak Bak)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERNPAZARLAMA Satıcı Ünvanı: MEHMET ARİF EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530871975
    Bu ürün ERNPAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu 010402PAL52129 Marka Gaming Cinsiyet Kız-Erkek Yaş Aralığı 3-5 Yaş, 6-9 Yaş, 10-12 Yaş Barkod 0736970521299 Sevimli yaratıkların hepsi birbirine benziyor. Dikkatli bak, odaklan ve karttaki şekilleri bul. Meydan okumak için bir kart çekin. Aynı yaratıkları 2 farklı renkli çerçeve içinde bulmanız mı gerekecek, yoksa numarayı seçtiğinizde hızlı matematik mi yapacaksınız? Rakibinizle yarışmak için kartı ya seçin ya da çözün. Kazanan kartı alır. Yeterli sayıda kart toplayarak “Look Look” diyen ilk oyuncu olun ve oyunu kazanın. Oyun sahası 8 adet arka – önü değişebilen çerçeveden oluşur ve bu şekilde her oynandığında yeni bir oyun oynanıyor havası verir. 68 adet davet kartından oluşur. Bağlantısal düşünme, problem çözme,seçici dikkat, odaklanma ve konsantrasyon,parça – bütün ilişkisi, kopya etme ve bilgiyi transfer etme becerilerini geliştirir.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 6 - 10 Yaş
Geri Bildirim Ver