Gamze Oyuncak Türkçe Konuşan Sarışın Kız Et Bebek 60 Cm

549 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gamze Oyuncak Türkçe Konuşan Sarışın Kız Et Bebek 60 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstoçAVM Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3550372712
    Bu ürün İstoçAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuklarınıza oyunlarında arkadaşlık edecek, konuşan oyuncak bebek. Siz değerli müşterilerimiz için özel üretilmiştir. Sağlığa zararlı hiçbir malzeme içermemektedir. Resimdekinden farklı renk ve desenlerdeki ürünler için mağazamızla iletişime geçebilirsiniz. -Ürün görselleri tamamen AKE Store'a aittir. Başka mağazadaki görsellere itibar etmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Gamze Oyuncak Türkçe Konuşan Sarışın Kız 60 Cm Et Bebek

Taklit etme oyunlarının olmazsa olmazı oyuncak bebekler, her yaştan kız ve erkek çocuğun ilgisini çeker. Konuşan et bebek 60 cm boyuyla yoğun ilgi gören oyuncaklardan biridir. Gerçekçi boyu ve görünümü ile çocuklara ebeveynlerini taklit etme imkânı verir. Çocuklar, büyük boy bebeklerle eğlenceli oyunlar kurarak keyifli zamanlar geçirebilir. Sarı saçları ile göz alıcı güzelliğe sahip olan et bebek, yumuşak dokusuyla oldukça gerçekçi bir görünüm sunar. Bebeğin tamamı; sağlık için zararsız, kanserojen madde içermeyen kaliteli plastikten meydana gelir. Türkçe konuşabilme özelliği bulunan et bebek, çocukların dil gelişimine de büyük katkı sağlar. Çocuklar, gerçekçi et bebek ile oynarken temel değerleri kolayca öğrenebilir.

  • Boyut: 60 cm
  • Özellik: Türkçe konuşma
  • 1 x 3V CR2032 pil ile çalışır.

Gamze Oyuncak Türkçe Konuşan Et Bebeğin Özellikleri

Gamze Oyuncak Türkçe Konuşan Sarışın Kız 60 Cm Et Bebek Yorumları

Gamze 60 cm konuşan et bebek, gerçekçi ve sevimli görüntüsüyle hemen hemen her çocuğun beğenisini kazanır. Bebeğin ilk göze çarpan özelliği, gerçekçi görünüm sunan 60 cm boyu ve orantılı vücut tasarımıdır. Kaliteli ve sağlıklı plastik materyallerden tasarlanan dokusu, insan derisini anımsatan bir his yaratır. Dalgalı sarı saçları; çocukların tarama, örme, toplama gibi işlemler yaparak eğlenmesine yardımcı olur. Kol, bacak ve boyun kısımları rahatlıkla hareket ettirilebilir. Gerçek çocuk sesiyle tasarlanan konuşma özelliği dikkat çekicidir. Anlaşılır Türkçe konuşma özelliği, çocukların keyifli oyunlar kurmasını sağlarken zihin ve dil gelişimlerine de katkı sağlar. Renkli desenlerden oluşan elbisesi, kolayca giydirilip çıkarılabilir. Elbisesi makinede yıkanabilen Gamze Bebek 60 cm Türkçe konuşan saçlı et bebek, ıslak bir bezle silinerek kolayca temizlenebilir.

Türkçe Konuşan Et Bebek Çocukların İlgisini Çeker mi?

Türkçe konuşan et bebek, çocukların hem insan vücudunu hem de konuşmayı çok daha kolay bir şekilde öğrenmesini sağlar. Türkçe konuşma özelliği bulunan bebek, karnına her bastırıldığında ilgi çekici ve eğlenceli cümleler söyler. 60 cm konuşan et bebek; “Oyun oynayalım mı?”, “Annecim neredesin?” gibi cümlelerle çocukları yalnızca dinlemeye değil konuşturmaya ve harekete geçirmeye yönelik etkiler de gösterir. Çocukların dil gelişimi, bebeğin sorularına cevap vermeye çalışırken hızlanır. Bunun yanında çocuklar; konuşan et bebek oyuncağının karnını doyurmaya, onu temizlemeye ve mutlu etmeye çalışarak sorumluluk bilinci ile tanışır. Bu sayede merhamet, sevgi, empati gibi duygular da gelişim gösterir. Konuşma ve gülme sesleri çıkaran bebek, çocukların ilgisini çekmeyi başarır.

Gamze Oyuncak Türkçe Konuşan Et Bebek Kaliteli midir?

Sevimli yüz hatlarına sahip 60 cm konuşan et bebek, küçüklerin hem eğlenceli hem de öğretici oyunlar kurmasına yardımcı olur. Türkçe konuşma yetisini geliştirirken çocukların hayal güçlerine de katkıda bulunur. Bunun yanında çocuklar, kendisini bebeğin yerine koyarak sevginin ve şefkatin önemini anlayabilir. 60 cm konuşan et bebek, kaliteli materyali ile sağlıklı bir oyun arkadaşıdır. Sağlığa zararı olmayan, antialerjen ve antikanserojen maddeler kullanılarak üretilen oyuncak, 2 yaş üzerine her çocuk için güvenle tercih edilebilir. Kaliteli materyali ile uzun yıllar boyunca keyifli ve eğlenceli oyunlar oynama imkânı verir. Gamze et bebek, kolay temizlenebilir olması sayesinde yıllar sonra oyunlarda yer almasa bile hatıra olarak ilk günkü güzelliğinde saklanabilir. Türkçe konuşan 60 cm sarışın kız et bebek yorumlarında, ürünün kalitesinden ve güzelliğinden sık sık bahsedilir. Siz de çocuğunuzun favori oyuncağı olacak konuşan et bebeği, bütçenizi zorlamadan Trendyol’dan satın alabilirsiniz.