Genel Markalar Cafe Classic Reishi Mantarlı Kahve

700 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Cafe Classic Reishi Mantarlı Kahve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zeyn Store Satıcı Ünvanı: ZEYNEP DERİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7970458457
    Bu ürün Zeyn Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ganocafe Classic Özellikleri Ganocafe Classic özellikleri içerisinde şunları sayabiliriz: Orijinal kahveden yapılmıştır, şekersizdir, toz kahve formatındadır, içeriğinde Ganoderma Lucidum Kırmızı Reishi tozu vardır. Metabolizmayı çalıştırma, tokluk hissi verme, kan şekerini dengeleme ve ağrıları hafifletme özelliklerine sahiptir. Ganocafe Classic Faydaları - Ganocafe Classic faydaları nelerdir ve ne için kullanılır diyenlere şu kısa açıklamayı yapabiliriz: Ganocafe Classic, Gano Excel ürünleri içerisindeki en popüler üründür. Şekersiz olmasına rağmen içimi kolaydır ve aç karnına bile çok rahatlıkla içilebilecek tattadır. Kafein içermemesine rağmen enerji verme özelliği yüksek bir üründür. Gün içerisinde zinde ve enerjik olmak isteyenlerin Ganocafe Classic'i sabah aç karnına içtiklerini belirtmek isteriz. Ayrıca metabolizmayı çalıştırması ve tokluk hissi vermesi sebebiyle de kilo sorunu olanların tercih ettiği bir üründür. Kan şekerine olumlu etkisinden dolayı diyabet hastalarının da günlük olarak tükettiği ve Türk halkının damak tadına uygun mükemmel bir kahvedir. Ganocafe Classic Nasıl Kullanılmalı? Kahveyi sert sevenler, Ganocafe Classic'in bir paketini bir fincan kaynamış suyun içerisine döküp, karıştırdıktan sonra içebilirler. Kahveyi light sevenler ise ya bir fincana yarım paketi yada bir kupa bardağa bir paketi döküp, karıştırdıktan sonrar içebilirler. Tavsiyemiz mümkün olduğunca aç karnına tüketilmesidir. Akşam vakti içilmesini uykusuzluğa sebep olabileceği için tavsiye etmiyoruz. Ama özellikle uykusuz kalmak istenilen durumlarda rahatlıkla tüketilebilinir. Ganocafe Classic Nasıl Hazırlanır? Ganocafe Classic nasıl hazırlanır, nasıl yapılır diyenlere önerimiz şu şekildedir: Kahveyi sert sevenler, Ganocafe Classic'in bir paketini bir fincan kaynamış suyun içerisine döküp, karıştırdıktan sonra içebilirler. Kahveyi light sevenler ise ya bir fincana yarım paketi yada bir kupa bardağa bir paketi döküp, karıştırdıktan sonrar içebilirler. Tavsiyemiz mümkün olduğunca aç karnına tüketilmesidir. Akşam vakti içilmesini uykusuzluğa sebep olabileceği için tavsiye etmiyoruz. Ama özellikle uykusuz kalmak istenilen durumlarda rahatlıkla tüketilebilinir. Ganocafe Classic Günde Kaç Defa İçilir? Kullanıcılarımızdan Ganocafe Classic günde kaç defa içilir diye sorular alıyoruz. İdeali günde bir pakettir. İstenilirse bir paket ikiye bölünüp iki fincan olarak iki farklı zamanda içilir, istenilirse de bir paketin tamamı tek bir kupa bardakta tercihen sabahları içilir. Günde iki paketten fazla içilmesini çok önermiyoruz. Daha fazla bilgi için aşağıdaki Ganocafe Classic Zararları başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Gano Soap Cafe Classic Kahve

Kahve, dünyanın her yerinde çok fazla tercih edilen bir sıcak içecektir. Gano Soap bir kahve markasıdır. İnsanlar arasında oldukça bilinen bu marka, çok fazla tercih edilen bir üründür. Bazı insanların sabah uyandıklarında ilk arzuladıkları içecek kahvedir. Güne başlarken ayılmak için tercih edilen ürünler arasındadır. Genel olarak kahvaltı öncesinde tercih edilir. Bireysel içimlerde çok tercih edilmesinin yanında, aynı zamanda tam bir sohbet içeceğidir. Arkadaşlarınızla birlikteyken, sohbetinizin yanında hoş bir seçim olabilir. Bazı insanların sürekli olarak tükettikleri içecekler arasında yer aldığı için içiminin nasıl olduğu onlar için önemlidir. Gano Cafe classic, içim olarak kahveseverlerin beğenisini toplayan bir üründür. Düzenli ve kontrollü şekilde kahve tüketiminin enerji vermeye ek olarak bazı faydaları olur. Halk arasında çokça bilinen faydaların başında kandaki şeker seviyesini dengelemesi gelir.

  • Klasik hazır
  • Ganoderma lucidum özlü
  • Her kutuda 30 adet

Gano Soap Cafe Classic Kahve Özellikleri

Gano Soap Cafe Classic Kahve Özellikleri

Bazı insanlar kahve tiryakisidir. Bu içecek, seven kişilerin çok fazla tükettikleri seçenekler arasında gelir. Bu ürün tiryaki olan insanlara da yeterli gelen bir kahve türüdür. Kahve ve Ganoderma lucidum özü ile harmanlanır. Bu ürün, siyah renktedir. Aroma ve tat olarak klasik türde bir kahvedir. Gönderilen her pakette 30 adet vardır. Her bir kutuda olan paket sayısı ile oldukça göz doldurur. Gano Soap cafe, sunduğu aroma ve tat olarak klasik bir üründür. Yalnız başınıza kendinizi dinlemek için akla gelen ilk içeceklerden biridir. Kalabalık ortamlar da oldukça tercih edilir. Koyu muhabbetlerin vazgeçilmez sıcak içeceklerinden biridir. Gano soap Cafe classic kahve yorumları genel olarak bu içeceği deneyimleyenler tarafından yapılır ve ürünün içimi ile ilgilidir. Bu insanların yorumlarını okuyarak, insanların öneri ve tecrübelerinden yararlanabilirsiniz.

Gano Soap Cafe Classic Kahve Avantajları

Gano Soap Cafe Classic Kahve Avantajları

Dünyada çok fazla tercih edilen içecekler arasında gelen kahvenin birçok çeşidi vardır. Birden fazla demleme ya da pişirme yöntemi vardır. Hazır olanlar suya direkt karıştırılarak tüketilebilir. Pratik bir şekilde hazırlanır. Böylece yoğun bir günün başında veya sonunda için kolayca hazırlayabilirsiniz. Gün sonunda içildiğinde yorgunluğunuzu alırken, sabahları da zihninizi daha dinç bir hale getirir. Kahve tüketiminin kadınlarda depresyon riskini azalttığı bilinir. Aynı zamanda hafızayı güçlendirir ve kilo vermenize yardımcı olur. Halk arasında bunun gibi bilinen birçok özellik vardır. Gano Soap Cafe içeceğinizi, yazın buzlu kışın sıcak şekilde tüketebilirsiniz. İçerisine süt katarak sertliğini dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Gano Soap Cafe classic kahve hazır şekile satışa sunulur. Bu özelliği ile çok pratik sayılan bir üründür. Beklenmedik şekilde misafirinizin geldiği bir günde kolayca hazırlayıp sunabilirsiniz.

Gano Soap Cafe Classic Fiyatları

Gano Soap Cafe Classic Fiyatları

Gano Soap kahve toz şeklindedir. Bir kutu içerisinde 30 adet ayrı paket şeklindedir. Deneyenler için vazgeçilmez bir tat olan bu kahvenin saklanma koşulları oldukça basittir. Mutfağınızın herhangi bir dolabına gönül rahatlığı ile koyabilirsiniz. İnsanlar tarafından sıkça tercih edilen bir içecek olduğu için misafirlerinize sunabilirsiniz. Eğer size çok sert gelirse süt tozu ya da sütle kahvenizi yumuşatabilirsiniz. Sıcak ya da soğuk şekilde hazırlayabilirsiniz. Keyfinize göre içine krema veya şeker ekleyebilirsiniz. Gano Soap Cafe classic kahve fiyatı ürünün kalitesine uygun şekilde belirlenir. Bu ürünün kaliteli özellikleri düşünüldüğünde fiyatlandırması uygundur. Gano Soap kahve isteyen herkesin ulaşabileceği uygunluktadır. Bu ürün hakkında detaylı bilgiye istediğiniz zaman Trendyol üzerinden ulaşabilir ve avantajlı fiyat sayesinde kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.