Genel Markalar Soap Sabun Excel Şeffaf Sabun Derma Keçi Sütlü Sabun 983871

500 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Soap Sabun Excel Şeffaf Sabun Derma Keçi Sütlü Sabun 983871

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sezar market Satıcı Ünvanı: YAVUZHAN ALBAYRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0500961774
    Bu ürün sezar market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adet keçi sütlü 1 adet şeffaf sabun tarafınıza gönderilecektir.
  • GANO TRANSPARENT SOAP Gano Şeffaf Sabun, Ganoderma Lucidum özütü, aloe vera ve papaya bitkisinden üretilmiştir. Cildi nemlendirir, daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm sağlar. Cildinizi tazeler, sağlıklı bir renk kazandırır. Saçlarınızın güzelleşmesine yardımcı olur ve parlaklık kazandırır. Ürün Detayları Tip: Kişisel Bakım Ürünleri Net Miktar: 100 gr. ANO SOAP Ganoderma Lucidum ve keçi sütü ile zenginleştirilmiştir. Cildiniz farkı hissedecek. Bu yumuşak ve değerli sabun sayesinde, yüzünüzde ve vücudunuzda harika bir temizlik ve pürüzsüz bir yumuşaklık hissedeceksiniz. Ürün Detayları Tip: Kişisel Bakım Ürünleri Adet: 2 adet Net Miktar: 100 gr. (1 sabun)
Geri Bildirim Ver

Gano Soap Excel Şeffaf Sabun + Derma Keçi Sütlü Sabun

Cilt bakımı genç görünümü korumak, aydınlık cilt yapısına sahip olmak açısından oldukça önemlidir. Birbirinden farklı sabun çeşitlerinin kullanımı ile derinlemesine temizlenen cilt, kadın ve erkek her yaştan insanı memnun eder. Gano markasının Excel şeffaf sabun adı ile piyasaya sunduğu ürün, cildin aydınlık görüntüsünü korumaya yardımcı olur. Şeffaf görüntüsü ile dikkat çeken ürün kaliteli içeriğe sahiptir. Gano Excel sabun cildi nemlendirmeyi sağlar. Gano keçi sütlü sabun ise cilt lekelerine etki eder. Bölgesel lekelerin önüne geçen sabun, keçi sütü özü ile hazırlanır. Sağlık açısından incelendiğinde güvenilir içerikli olduğu görülen ürün müşterilerden tam not alır. Gano Excel keçi sütlü sabun temiz içeriği ile her yaştan müşteriye önerilebilir.

  • Temiz ve ferah cilt yapısı
  • Tüm vücutta kullanıma uygun
  • Kaliteli içeriği sayesinde güvenli kullanım

Gano Soap Şeffaf ve Keçi Sütlü Sabun Özellikleri

Gano Soap Şeffaf ve Keçi Sütlü Sabun Özellikleri

Genç ve aydınlık cilt görünümüne kavuşmanın bilinen en etkili yöntemleri arasında temizliğe dikkat etmek ve düzenli olarak bakım ürünleri kullanmak yer alır. En yaygın kullanılan temizlik ve bakım ürünleri arasında sabun çeşitleri de vardır. Gano markası tarafından üretilen 17421, kalitesi ve içeriği ile müşterilerden tam not almayı başarır. Gano Excel şeffaf sabun, cilt kırışıklıklarını önlemeye yardımcı olur. Cilde aydınlık bir görünüm kazandıran ürün düzenli kullanım sonucu gözle görülür farklar oluşturur. Gano Excel şeffaf sabun fiyatı açısından incelendiğinde içeriğinde yer alan maddeler ile orantılı şekilde belirlendiği dikkat çeker. Gano Soap Excel Şeffaf Sabun + Derma keçi sütlü sabun seti markanın en çok satılan ürünleri arasında yer alır. Keçi sütü ile hazırlanan büyüleyici formül cilt beyazlatıcı ürünlerin yaptığı işlevi görür.

Gano Soap Şeffaf Sabun ve Keçi Sütlü Sabun Kullanımı

Gano Soap Şeffaf Sabun ve Keçi Sütlü Sabun Kullanımı

Gano Soap markası tarafından üretilen sabun çeşitleri arasında şeffaf ve keçi sütlü sabun dikkat çeker. Ürünleri beğenen ve satın almak isteyen müşteriler Gano Excel şeffaf sabun nasıl kullanılır sorusuna cevap arar. Markanın geliştirdiği bu ürün gündelik kullanıma uygundur. Her gün sabah ve akşam olmak üzere cildinizi temizleme amacı ile yüzünüze ya da vücudunuzun farklı noktalarına uygulayabilirsiniz. Islatma yöntemi ile bir miktar ürünü uygulama yapmak istediğiniz yere sürebilirsiniz. Ardından bol su kullanımı ile cildinizi temizleyebilirsiniz. Gergin cilt görünümünden uzaklaşmak için nemlendirici kullanabilirsiniz. Gano keçi sütlü sabun kullanımı açısından incelendiğinde ise Excel şeffaf seçeneği ile benzerlik gösterdiği görülür. Günlük olarak kullanabileceğiniz keçi sütlü ürün ile aydınlık ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Gano Soap Şeffaf Sabun ve Keçi Sütlü Sabun Fiyatları ve Yorumları

Gano Soap Şeffaf Sabun ve Keçi Sütlü Sabun Trendyol’da!

Sabun, temizlik amacı ile yüzyıllardır tüm dünyada kullanılır. Kadın ve erkek her yaştan insana hitap eden çeşitler birçok farklı formda piyasada yer alır. Gano Soap markası çeşitli ürünleri ile müşterilerin beklentisini karşılamak amacı ile piyasada yer alır. Markanın ürettiği şeffaf sabun çeşiti içeriği ve kullanım sonrası verdiği ferahlık hissi ile müşteriler tarafından sevilerek kullanılır. Gano Excel şeffaf sabun kullananlar ürünü düzenli kullandıklarında gözle görülür farkların ortaya çıktığını söyler. Gano Soap Excel Şeffaf Sabun + Derma keçi sütlü sabun yorumları şeffaf bir şekilde müşterilerin erişimine sunularak seçim yapmayı kolay hale getirir. Gano keçi sütlü sabun fiyatı açısından hem temizlik hem de bakım ürünü olarak ekonomik bir çözümdür. Doğal içerikli ve uzun ömürlü gramajı sayesinde ailece kullanılabilecek güzel kokulu bir üründür.