Gano Soap Keçi Sütlü 2 Li Sabun Çiftli Sabun

90,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gano Soap Keçi Sütlü 2 Li Sabun Çiftli Sabun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsiavucunda Satıcı Ünvanı: DERYA DENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1495786578000011 Vergi Kimlik Numarası: 4270177469
    Bu ürün Hepsiavucunda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GANO SOAP KEÇİ SÜTLÜ 2 Lİ SABUN GANO ÇİFTLİ SABUN
Geri Bildirim Ver

Gano Soap Keçi Sütlü 2'li Çiftli Sabun Trendyol'da!

Kişisel hijyenine dikkat eden kişilerin kullanımına sunulan pek çok kozmetik ürünü vardır.Her ürün her cilt tipine uygun olmayabilir. Bu nedenle cilt yapınıza uygun bir seçim yapmanız gerekir. Hassas ve alerjik bir cildiniz varsa Gano Soap keçi sütlü 2'li sabunu kullanabilirsiniz. Cildinize zarar vermeden istediğiniz bölgede hijyen ve ferahlık sağlamak için bu ürün, ideal yapıdadır. Sivilce, egzama, cilt kuruluğu gibi pek çok problem keçi sütü sabunu kullanılarak giderilebilir. Eğer siz de benzer cilt problemleri yaşıyorsanız Gano Soap keçi sütlü 2'li sabun kullanarak kendinizi iyileştirmeyi deneyebilirsiniz. Doğal bir içeriğe sahip olan bu ürün, pek çok kişi tarafından tercih edilir.

  • İçerik: Keçi sütü
  • Miktar: 2x100 gr
  • Renk: Beyaz

Gano Soap Keçi Sütlü Sabunun Özellikleri Nelerdir?

Gano Soap Keçi Sütlü Sabunun Özellikleri Nelerdir?

Gano Soap keçi sütlü 2'li sabun özellikleri bakımından son derece zengin bir üründür. Bu sabunun dikkat çeken ilk özelliklerinden bir tanesi sivilceli ciltler üzerindeki etkisidir. Ürün, derinlemesine etki yaratarak sivilcelerinizi azaltmanıza yardımcı olur. Gano Soap keçi sütlü 2'li sabun, sivilce oluşumuna yol açan sebum birikiminin önlenmesinde de etkilidir. Öte yandan çok kuru, hassas ve alerjik ciltler için de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bahsi geçen sabun, nemlendirici bir etki de sağlar. Gano Soap 2x100 gr keçi sütlü sabun sahip olduğu Ph değeriyle cilt dostu bir kozmetik ürünüdür. Keçi sütlü sabun, egzama ve mantar gibi problemlerin giderilmesinde olumlu etkileriyle bilinir. Ürünün faydaları düzenli kullanımda daha belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Düzenli kullanımın önemli bir faydası cildinizin her zaman temiz ve yumuşak olmasıdır.

Gano Soap Keçi Sütlü Sabun Ne Amaçla Kullanılır?

Gano Soap keçi sütlü 2'li sabun bir kozmetik ürünü olarak pek çok amaca hizmet etmektedir. Bunlardan en çok bilineni siyah nokta temizliğidir. Ürün, gözeneklerin tıkanmasını engelleyerek siyah nokta oluşumunu engeller. Gano Soap keçi sütlü 2'li sabun kırışık görünümünü azaltarak daha genç görünmenizi sağlar. Kızarmaya eğilimli cilt yapısına sahip kişiler de bu sabunu tercih ederek yatıştırıcı etki elde edebilir. Bahsi geçen ürünün lekeli görünümün giderilmesinde de olumlu etkilerinden bahsedilebilir. Aşırı melanin üretiminin yol açtığı lekeli görünüm, ürün sayesinde düzelmeye başlar. Sabun, cildin ölü deriden arındırılarak hücrelerin yenilenmesine katkıda bulunur. Üründe bulunan A vitamini bileşeninin; kolajen üretimini destekleme, elastikiyet sağlama, nem dengesini koruma gibi etkileri vardır.

Gano Soap Keçi Sütlü Sabun Nasıl Kullanılır?

Gano Soap keçi sütlü 2'li sabunu kullanmak son derece basittir. Bahsi geçen kozmetik ürününü kullanmak için özel bir yönteme gerek duymazsınız. Keçi sütlü sabunu ilgili bölgeye sürüp birkaç dakika beklemek yeterlidir. Üründen alacağınız faydayı artırmak için bu bekleme süresine uymanız önemlidir. Gano Soap keçi sütlü 2'li sabunu cildinizde yeterli süre beklettikten sonra ılık ve bol suyla durulamalısınız. Bahsi geçen kozmetik ürününün olası etkilerini süreç içerisinde kendiniz gözlemleyebilirsiniz. Süte ya da ürün içeriğinde yer alan herhangi bir bileşene karşı bir alerjiniz yoksa Gano Soap keçi sütlü 2'li sabunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürün, doğal yapıda olduğu için pek çok kişi tarafından güvenle kullanılmaktadır. Gano Soap 2x100 gr keçi sütlü sabun yorumlarında, ürünün olumlu etkilerinin neler olduğunu diğer kullanıcılardan öğrenebilirsiniz. Keçi sütlü sabunu satın almaya karar verdiyseniz Trendyol'dan kolaylıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.