Gano Transparent Soap Derma Mantarlı Şeffaf Sabun Excel

228,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gano Transparent Soap Derma Mantarlı Şeffaf Sabun Excel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Favori Marketim Satıcı Ünvanı: ASUMAN YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9530176307
    Bu ürün Favori Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gano Şeffaf Sabun Gano Şeffaf Sabun, Ganoderma Lucidum özütü, aloe vera ve papaya bitkisinden üretilmiştir. Cildi nemlendirir, daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm sağlar.
  • Cildinizi tazeler, sağlıklı bir renk kazandırır. Saçlarınızın güzelleşmesine yardımcı olur ve parlaklık kazandırır.
Geri Bildirim Ver

Gano Soap Transparent Soap Şeffaf Tekli Sabun

Cilt problemleri, sıklıkla karşılaşılan sorunlardandır. Cilt problemlerinin farklı sebepleri olabilir. Güneş lekeleri, sivilce izleri gibi birçok sebepten dolayı cildin yapısı bozulur. Gano Transparent soap sabun özenle tasarlanan içeriği sayesinde cilt problemlerine karşı etkilidir. Cildinizin gün boyu toz, kir ve çeşitli istenmeyen faktörlerden de arınmasına yardımcı olur. Ürün, sağlıklı ve bakımlı cilde sahip olmak için gereken ihtiyacınızı karşılar. Gano soap şeffaf sabun, ölü hücreleri yenileyerek cildin daha aydınlık, canlı ve sağlıklı görünmesini sağlar. Ürün, cilde masaj yaparak uygulanır. Düzenli kullanımlarda kalcı sonuçlar almak mümkündür. Ürün cildinizin ihtiyacı olan nem ihtiyacını karşılar. Sabun, etkili temizlemesiyle cildinize gereken hijyeni sağlar. Doğal içeriğiyle öne çıkan bu ürünü pek çok kişi severek kullanır.

  • Ganoderma lucidum özütü
  • Hücre yenileyici
  • Transparan

Gano Soap Transparent Özellikleri

Gano Soap Transparent Özellikleri

Temiz ve pürüzsüz bir cilt herkesin hayalidir. Transparent Soap ile beklenen sonuca ulaşmak mümkündür. Ürün, cildi temizler ve cilt için gerekli olan nem ihtiyacını karşılar. Organik içeriğiyle cildinize zarar vermez. Ürün sivilce izi, güneş lekesi ve ölü deri gibi problemleri önlemenize yardımcı olur. İçerisinde bulunan lucidum özütü, aloe vera ve papatya bitkisi cildi nemlendirir ve temizler. Ölü deriden arınmanıza ve pürüzsüz cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Gano soap sabunu, cildi tahriş edecek alkol, parfüm ve çeşitli kimyasal bazlı bileşenler içermez. Ürün, tamamen doğaldır. Sabun, yarı saydam özelliği ile diğer sabunlardan görünüş olarak farklıdır. Kuru cilt ve egzama şikayeti olanlar rahatlıkla kullanabilir. Hasarlı cildi onarır ve yara izlerinin geçmesini sağlar. Ürün, cilt kuruluğu ve çeşitli cilt problemler için kullanıma uygundur.

Gano Soap Transparent Avantajları

Gano Soap Transparent Avantajları

Şeffaf sabun üstün kaliteli bir cilt bakım malzemesidir. Sabun sağladığı hijyen sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde kullanılabilir. Gano soap transparent soap şeffaf tekli sabun sahip olduğu doğal içeriği ile müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Zengin içeriğe sahip olan bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Ürün, hassas cilde sahip olan kişilere sıklıkla tavsiye edilir. Sabun ciltten kolay durulanır ve tahrişe neden olmaz. Bu sebeple günlük veya istenen sıklıkta kullanıma uygundur. Gano soap transparent soap şeffaf tekli sabun kullananlar doğal içeriği sayesinde aradıkları ürünü bulmuş olurlar. Kullanım sonrası kuru bir yerde saklanabilir. Ürün, gözeneklerin tıkanmasını engelleyerek siyah nokta oluşumuna engel olur. Sabun kırışıkları ve ince çizgileri azaltarak genç görünmenizi sağlar. Gano soap transparent soap şeffaf tekli sabun yorumlarını inceledikten sonra dilerseniz satın alabilirsiniz.

Gano Soap Transparent Fiyatları

Gano Soap Transparent Fiyatları

Sabun pratik kullanıma sahiptir. Cilde masaj yaparak uyguladıktan sonra ılık suyla yıkamak yeterlidir. Kızarmaya yatkın cilt tipine sahip kişiler bu ürünü kullanarak yatıştırıcı etki elde edebilir. Ürün, içermiş olduğu proteinler sayesinde cildinizi temizler ve nemlendirilmesini sağlar. Yeni hücrelerin oluşmasını ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardım eder. Ciltteki lekeleri giderir. Gano soap transparent soap şeffaf tekli sabun fiyat ürünün müşteriye sunduğu kullanım rahatlığı ve kaliteli içeriği göz önüne alınarak belirlenir. Lucidum özütü, cilde iyi gelir ve hücre yenileyici özelliğe sahiptir. Cilt sorunlarını yok etmede etkilidir. Ürünün etkilerini kullanım süreci içerisinde kendiniz gözlemleyebilirsiniz. Sağlıklı bir cilde sahip olmak isteyen müşterilerin tercihidir. Gano soap transparent soap şeffaf tekli sabun satın almak isteyen müşteriler bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilir.