GANOSOAP Gano Excel Ganoshop 2x100gr Mucize Sabun Keçi Sütlü Organik

295 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
421,06 TL

Ürün Bilgileri

GANOSOAP Gano Excel Ganoshop 2x100gr Mucize Sabun Keçi Sütlü Organik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sezar market Satıcı Ünvanı: YAVUZHAN ALBAYRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0500961774
    Bu ürün sezar market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GANO EXCEL GANOSHOP 2X100gr Ganoderma Lucidum ve Keçi Sütü İle Zenginleştirilmiştir. İçermiş olduğu proteinler sayesinde Cildinizi Temizler, nemlendirir, bakımını yapar. Yeni hücrelerin oluşmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur.
  • ?GANO SOAP Ganoderma Lucidum ve keçi sütü ile zenginleştirilmiştir. Cildiniz farkı hissedecek. Bu yumuşak ve değerli sabun sayesinde, yüzünüzde ve vücudunuzda harika bir temizlik ve pürüzsüz bir yumuşaklık hissedeceksiniz. Ürün Detayları Tip: Kişisel Bakım Ürünleri Ürün Kodu: S Adet: 2 adet Net Miktar: 100 gr. (1 sabun)
Geri Bildirim Ver