Garage Organics Leave-in Treatment No.2 Durulanmayan Sprey Saç Kremi

530 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Garage Organics Leave-in Treatment No.2 Durulanmayan Sprey Saç Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Niş Kozmetik Satıcı Ünvanı: NİŞ KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631064281400016 Vergi Kimlik Numarası: 6310642814
    Bu ürün Niş Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 150 ml. E vitamini ile zenginleştirilmiş Garage Hair Repair Leave-in Treatment No.2 ile banyoda saç kremi ve maske için bekleme derdine son verin. Durulanmaya gerek olmayan özel formülü ile saçınız gün boyu yumuşaklığını korusun. Tüm saç tiplerine uygundur, banyo sonrası uygulanır. Durulanmaz. Saç kremi yerine geçer.
  • İçeriğindeki E vitamini ile saçı besler.
  • Argan, papatya, aloe vera, limon, kavun, aynısefa gibi yararlı bitki özlerinden yaratılmıştır.
  • Cruelty Free ve Helal ürün sertifikalarına sahiptir.
  • Saçın kolay taranmasına yardımcı olur.
  • Saçı ısıdan ve zararlı dış etkenlerden korumaya yardımcı olur.
  • Nemini geri kazandırarak parlatır ve elektriklenmesini engellemeye yardımcıdır.
  • Fönünüzün kusursuzlaşmasına ve ısıyla yapılan tüm şekillendirmelerin kalıcı olmasına yardımcı olur.
  • Kullanım önerisi: Garage Hair Repair Leave In Treatment No.2 sprey formunda ve losyon yapıdadır. Kullanmadan önce ürünü iyice çalkalayınız ve ürünü dik tutarak sıkınız.Banyo sonrasında havluyla kurulanmış saçınıza 10 cm mesafe ile ortandan uça doğru uygulayın ve tarayın. Durulamayın. Saçlarınızı şekillendirme öncesinde zarar görmemesi için güçlendiren bu sprey gün boyu bakımla parlamasına yardımcı olur. Garage Hair Repair Leave In Treatment No.2 Paraffin, Paraben, Phthalates, Propylene Glycol İÇERMEZ! İçindekiler/Ingredients: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Phenoxyethanol, Phenyl Trimethicone, Panthenol, Cucumis Melo Fruit Extract, Citrus Limon Juice, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Parfum, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium PCA, Glycerin, Urea, Sorbitol, Lysine HCL, Tetrasodium Edta, Hydrolyzed Wheat Protein, Lactic Acid, Citric Acid, Coumarine. Uyarı: Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Aromatik bileşenler içerir. Lütfen içerikleri inceleyiniz, eğer bileşenlerden herhangi birine alerjiniz varsa lütfen kullanmayınız. Haricen kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Form Durulanmayan Krem
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Nemlendirici
  • Hacim 0-199 ml
Geri Bildirim Ver

Garage Organics No.2 Leave-ın Treatment Garage Haır Repaır

Saçlarımızın göz alıcı parlaklığını her an korumasını isteriz. Fakat hava koşulları, genetik faktörler ve beslenme düzeyi gibi etkenler dolayısıyla saçlarımız gücünü kaybetmeye başlar. Günden güne gücünü kaybetmeye başlayan saç telleri; kuru, mat ve yıpranmış bir görünüme sahip olmamıza neden olur. Garage Hair Repair Leave-in Treatment No.2 saç bakım ürünü, tüm saç tiplerinin ihtiyacı olan etkili bakımı sunmak üzere geliştirilmiştir. İçeriğinde bulunan doğanın besleyici özleri sayesinde dokunduğu her saç telini sağlığına kavuşturur. Gün boyu kalıcılık sağlayan ürün, ihtiyacınız olan her an sağlıklı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Etkileyici görünen saçlarınız sayesinde daha özgüvenli hissedebilir, girdiğiniz her ortamda fark yaratabilirsiniz.

  • Miktar: 150 Ml
  • Formül: Krem
  • Etki: Kırılma Karşıtı

Garage Haır Repaır Leave-ın Treatment No.2’nin İçeriği

Garage Organics No.2 Leave-ın Treatment Garage Haır Repaır Fiyatları

Garage Hair Repair Leave-in Treatment No.2 saç bakım ürünü, kırılmış saç tellerine doğanın mucizesini sunmak üzere geliştirilmiştir. İçeriğinde bulunan argan, papatya, aloe vera, limon, kavun, aynısefa gibi yararlı bitki özleri saçın zararlı dış etkenlerden korunması için bariyer görevi görür. İçeriğinde bulunan zengin E vitamini desteği, saçı kökten uca beslemeye ve canlandırmaya yardımcı olur. Garage Hair Repair Leave-in Treatment No.2 saç bakım kremi, saçı ağırlaştırmadan yumuşaklık etkisi verir. Özel formülü sayesinde pamuk etkisi yaratarak yumuşaklık sağlayan krem, saçlarınızın kolay taranmasına yardımcı olur. Bu sayede tarama esnasında olası saç kayıplarını önleyerek etkili koruma sağlar. İçeriğinde bulunan doğal bitki özleri, saçlarınızın ihtiyacı olan bakımı sağlarken çevreye zarar vermez. Cruelty Free ve helal ürün sertifikaları sayesinde güvenle kullanabilirsiniz.

Garage Haır Repaır Leave-ın Treatment’in Saça Faydası Nedir?

Garage Organics No.2 Leave-ın Treatment Garage Haır Repaır Fiyatları

Garage Hair Repair Leave-in Treatment No.2 saç bakım kremi, temas ettiği ilk andan itibaren doğanın faydalı özleri ile saç tellerini besler. Kırılma karşıtı ürün, her bir saç teline sağlığını geri kazandırır. Saç tellerini ısıdan ve zararlı dış etkenlerden koruyan krem, gelecekte olası dökülme problemlerinin de önlenmesine yardımcı olur. Her bir saç telinin ihtiyacı olan nem desteğini sağlayan, kalıcı bir parlaklığa ulaştırır. Böylece günün her anında saçlarınızla büyüleyici bir hava yaratabilirsiniz. Garage Hair Repair Leave-in Treatment No.2 saç bakım kremi, tüm saç tiplerini sağlığına kavuşturmak üzere geliştirilmiş bir içeriğe sahiptir. Etkileyici kokusu ve gün boyu kalıcı formülü ile saçlarınıza hak ettiği özeni gösterir. Ağırlaştırmayan ve kalıcı bir yumuşaklık sağlayan kremi günün her anında güvenle kullanabilirsiniz.

Garage Haır Repaır Leave-ın Treatment No.2’ni Kullanışlı mı?

Garage Organics No.2 Leave-ın Treatment Garage Haır Repaır Fiyatları

Banyo sonrasında havlu ile kurutulmuş saça 10-15 cm uzaktan uygulayabilirsiniz. Beklemeye ve durulamaya ihtiyaç duymayan krem, yumuşaklık etkisini anında gösterir. Saç kreminin yerine geçen ürün, kullanıldığı andan itibaren saç sağlığına olumlu etki eder. Ürün, saç telleriniz ve dış etkenler arasında koruyucu bir bariyer oluşturur. Bu sayede hava koşulları ve kimyasal maddelerin neden olduğu yıpranmayı en aza indirir. Hayvanlar üzerinde test edilmeyen özel içeriğe sahip ürün, tüm canlı formlarının yaşamına saygı duyularak üretilmiştir. Kökten uca beslediğiniz saçlarınızla büyülerken doğanın değerli özlerini koruyabilirsiniz. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Garage Organics Hair Repair Leave-in Treatment yorumlarını inceleyerek saçlarınızı hem parıltılı hem de sağlıklı bir görünüme kavuşturacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.