Gardena 18620 Duvara Monte Otomatik Hortum Makarası

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gardena 18620 Duvara Monte Otomatik Hortum Makarası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akyolbahçe Satıcı Ünvanı: AKYOL EL ALETLERİ BAHÇE TARIM MALZEME MAKİNE VE YEDEK PARÇALARI İMALAT GAYR.VE İNŞ.TİC.SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0045030879100018 Vergi Kimlik Numarası: 0450308791
    Bu ürün Akyolbahçe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 25 metre hortum uzunluğu Avlular ve daha küçük bahçeler için. Hortumu istenilen uzunluğa çekin. Otomatik hortum dolamayı salmak için hortumu hafifçe çekin. Hortum kendiliğinden güvenli bir şekilde ve eşit olarak sarılır. Yüksek su akımı için 15m gardena en üst kalite hortum 13 mm(1/2") paket içeriğine dahildir. Duvarda 180 derece döndürülebilir. Gardena ağızlıklarını, püskürtücülerini, yıkama fırçalarını vb. Saklamak için pratik tutacağa sahiptir. Hırsızlığa karşı korunmak için hazırlanmıştır. Entegre taşıma tutacağı kolayca asmayı, taşımayı ve çıkartmayı mümkün kılar. Damlama karşıtı cihaz kullandıktan sonra su dökülmesini önler. Bütün olarak 25 m gardena en üst kalite hortum ve 2 m bağlantı hortumu ve gerekli olan bütün bağlantı aparatları kutu içeriğinde mevcuttur.
Geri Bildirim Ver