Gardena 5042 Elektrikli Çim Biçme Makinesi Powermax 1800w

5.928,71 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gardena 5042 Elektrikli Çim Biçme Makinesi Powermax 1800w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZERENTARIMMARKET Satıcı Ünvanı: TAHİR ÖZEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4738978822800017 Vergi Kimlik Numarası: 6900078701
    Bu ürün ÖZERENTARIMMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük çim alanlarının bakımı için güçlü ve kullanışlı Güçlü GARDENA Elektrikli Çim Biçme Makinesi PowerMax ™ 1800/42, büyük çim alanlarının bakımı için mükemmeldir. Özel olarak sertleştirilmiş DuraEdge bıçak, en uygun kesme sonuçları sunar. ErgoTec Plus kolu tutmak için özellikle rahattır ve çim biçme makinesini iterek son derece kolay ve esnek olmasını sağlar. QuickFit Plus özelliği, 5 kesme yüksekliği ayarında özellikle merkezi ayarlamayı kolaylaştırır. Yuvanın kenarlarındaki çim tarakları, çimin duvarlar ve kaldırımlar boyunca kolaylıkla oyulmasını sağlar. CnC Plus Sistemi en uygun kesim ve toplama sağlar ve yakalayıcının boşalma sıklığını azaltır. Teleskopik şaft ve katlanabilir tutamak, çim biçme makinesinin kullanıcının yüksekliğine, kolay taşınmasına ve yerden tasarruf sağlayan depolamaya mükemmel şekilde ayarlanmasını sağlar. Teknik Özellikler Ürün No 5042-20 EAN-Kodu: 4078500031080 Teknik özellikler Güç 1800 W Kesme genişliği 42 cm Toplayıcı hacmi 45 l Kesme Yüksekliği, min-maks 20-60 mm Kesme yüksekliği ayarı Merkezi Çalışma alanı kapasitesi 800 m² Etkin kesme ve toplama CnC Plus Sistemiyle birlikte Elektrikli Çim Biçme makinesinden etkileyici sonuçlar alınır. Gelişmiş ve yönlendirilen hava sirkülasyonu çim toplama bölmesinde daha fazla çim kırpıntısının toplanmasını sağlayarak çimlerin biçilmesi sırasında sık sık boşaltma ihtiyacını azaltır. Ergonomik sap Etrafını çevreleyen ergonomik, çember şeklinde kollu anahtarlarıyla aletin tutma yeri rahat ve esnek çalışmayı kolaylaştırır. Ergonomik tutma yerinin şekli elin doğal pozisyonunu desteklemekte ve çim biçme makinesinin itilmesini ve hareket ettirilmesini çok kolaylaştırmaktadır. Çim biçme makinesi esnek şekilde çalıştırılabilir ve tüm tutma yeri pozisyon ayarlarında etkinleştirilebilir. Her yükseklikteki kullanıcıya uygundur Teleskopik mil kullanıcının boyuna göre en uygun şekilde ayarlanır. Katlanabilen sapı, muhafaza edilirken az yer kaplaması ve kolaylıkla taşınabilmesi için katlanır. Kesme yüksekliğinin kolayca ayarlanması Bir düğmeye dokunarak, QuickFit Plus merkezi yükseklik ayarı özelliği ile kesim yüksekliği çok kolayca ayarlanır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Güç (Watt) 1800 Watt
Geri Bildirim Ver