Garnier Bb Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Açık Ton 18ml

99,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,50 TL
9.6
Kurumsal Fatura
113,99 TL
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
117,92 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Garnier Bb Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Açık Ton 18ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Cosmetic Satıcı Ünvanı: HANDAN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6260310705
    Bu ürün Koza Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 saat nemlendirici formül içeren Garnier BB Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Açık Ton
  • cilt rengini eşitler, bebek cildi etkisiyle anında kusursuz bir görünüm sağlar.18 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Renk Beyaz
  • SPF Korumasız
  • Kapatıcılık Yüksek
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Garnier BB Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Açık Ton 18 ml

Cildin pürüzsüz ve eşit bir renge sahip olması, güzel bir görünüm oluşturmasının yanı sıra sağlıklı ve canlı bir etki oluşturur. Pürüzsüz bir tene sahip olmak, makyajınızın belirginliğini artırdığı gibi makyaj yapmadan da etkileyici olmanıza imkan sağlar. Blemish Balm yani kusur kapatıcı anlamına gelen BB kremler, Asya ülkelerinde ortaya çıkarak genel bir kullanıma sahip olarak yaygınlaşır. Ağır ten makyajı yapmak istemeyen ve ufak dokunuşlarla doğal ve güzel bir görünüm kazanmak isteyen kişiler için üretilen Garnier BB krem mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı açık ton 18 ml, cilt tonu eşitsizliği ve ufak kusurların giderilmesine yardımcı olarak pürüzsüz bir tene sahip olmanızı sağlar. 5’i 1 arada etki gösteren krem ile kusursuz görünüme sahip olabilirsiniz.

  • 24 saat nemlendirme
  • Eşit cilt tonu sağlama
  • UV ışınlarından koruma

Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Açık Ton 18 ml Kullananlar

Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Açık Ton 18 ml Kullananlar

Yoğun ten makyajının ağırlık hissini yaşamak istemeyen fakat aynı zamanda cilt kusurlarını gizleme ihtiyacı duyan kadınlar için özel formülasyona sahip BB kremler üretilir. Kozmetik ürünlerinin öncü markalarından Garnier; C vitamini, greyfurt özü ve mineral pigmentler içeren benzersiz formülü ile gizlemek istediğiniz kusurları doğal bir şekilde kapatma etkisi gösterir. C vitamini ve benzeri antioksidan etkileri ile cildin parlak ve ışıltılı görünmesini destekler. 24 saat nemlendirme etkisi sunan ürün, GFK 15 ile UV ışınlarından koruma sağlar. Garnier BB krem mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı açık ton 18 ml kullananlar, tek bir ürün ile birden fazla etki gösteren krem sayesinde kolaylıkla güzel bir görünüm elde edebilirler. Zengin mineral pigmentlere sahip özel formülü ile cildinizi anında güzelleştirebilir ve etkileyici bir ışıltıyla göz alıcılığınızı artırabilirsiniz.

Garnier Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Yorumları

Garnier Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Yorumları

Hafif ve rahat bir dokuya sahip ürün, teninizde ağırlık hissine neden olmadan etkileyici bir bütünlük sağlar. Katmanlı bir görünüm oluşmasına engel olan hafif dokusu ile gözeneklerinizi kapatmaz ve cildinizin hava almasına olanak tanır. Tüm bu özellikleriyle kullananlar tarafından oldukça memnun kalınan ürün, sevilerek kullanılır. Garnier BB krem mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı açık ton 18 ml yorumları, oldukça fazladır ve bu durum; ürünün satış ve memnuniyet göstergesi olarak görülebilir. Deneyenler ürünün pürüzleri rahatlıkla kapattığını ve cilt tonunu eşitlediğini söyleyerek son derece memnun kaldıklarını belirtirler. Nemlendirme etkisinden memnun kalan müşteriler, ürünü severek kullanır ve başkalarına da tavsiye ederler. Kullananlar tarafından doğal ve sağlıklı bir ışıltı verdiği söylenen Garnier BB krem ile eşit ten rengine ve ışıltılı bir görünüme kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Uygun Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Açık Ton 18 ml Fiyatı

Uygun Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Açık Ton 18 ml Fiyatı

Kozmetik ürünleri satın alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri, ürünün aynı anda birden fazla etki sunabiliyor olmasıdır. 5’i 1 arada etki sağlayan Garnier BB krem, tek bir ürünle birden fazla ihtiyacınızı karşılayarak bütçenizi korumaya yardımcı olur. Garnier BB krem mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı açık ton 18 ml fiyatı ile ideal aralıkta olan ürün; nemlendirme, koruma ve kusursuzlaştırma etkilerini bir arada sunar. GFK 15 ile UV ışınlarından koruma sağlayan ürün, 24 saat nemlendirme sağlayan etkisiyle cildinizin ihtiyaçlarına karşılık verir. Cilt kusurlarınızı gidermeye yardımcı olan krem, hafif yapısı ile 4 mevsim kullanıma uygundur. Siz de ışıltılı ve sağlıklı bir görünüm elde etmek için Garnier BB krem mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı açık ton 18 ml satın alırken avantajlı fiyatlardan faydalanmak için Trendyol’a bakabilirsiniz.