Gartengold Genel Kullanım Torf Organik Üstün Alman Kalitesi 40 lt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gartengold Genel Kullanım Torf Organik Üstün Alman Kalitesi 40 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AgroSerra Satıcı Ünvanı: MEHMET YAVUZ BARUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6061950438200015 Vergi Kimlik Numarası: 1430155647
    Bu ürün AgroSerra tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Kullanım Organik Torf+Perlit+Humus katkılı hazır saksı bahçe toprağı Çiçek bakımı, hobi bahçeciliği,fide, fidan,sebze üretimi için en uygun karışım düşünülerek hazırlanmış bir doğaltopraktır. Profesyoneller için aranan bir karışım olduğu gibi hobi kullanımıiçin idealdir. Gartengold bir SAB Germany markasıdır. Torf Nedir? Torf Nedir? Nemli ve çok yağış alan, yazsıcaklıklarının düşük olduğu yörelerde bataklık ve benzeri su altındakiarazilerde yetişen bitkilerin kısmen çürümesi ve kalın yataklar meydanagetirmesi sonucu oluşur. Azot bakımından oldukça zengindir. Kendi hacmininyaklaşık 20 katına kadar su tutma kapasitesine sahiptir. Gevşek yapısısebebiyle hava iletkenliği yüksektir. Neden Bu Toprak Karışımını seçmeliyim? · Organik Tarım için özenle hazırlanmış birkarışımdır. · Kireç ve Tuz içermez. · Cocopeat+Torf Karışımına Perlit eklenerek sututma kapasitesi ve drenaj özelliği en yüksek hale getirilmiştir. · Hindistan cevizi toprağı ( cocopeat ) eklenerek hava iletkenliği artırılmıştır. · Tamamen sterildir, Taş ,tahta yabancı tohum ,mantar , nematod ve benzeri hastalık etmenlerini ihtiva etmez. · Bu toprak karışımın pH’sı ayarlanmış ve başlangıç gübresi ilave edilmiştir. · Bitkiler için gerekli tüm iz elementler radigenplus ile ilave edilmiştir. Kullanım Yerleri: · Tohum yetiştirme · Fide yetiştirme · Çim alanlar · Salon ve süs bitkileri · Çiçekli Bitkilerde, · Hobi bahçeciliği · Bahçe Teras ve balkonda Sebze yetiştirme · Çit bitkileri ve Ağaç dikerken altlık olarak · Mantar yetiştirmede örtü toprağı olarak · Verimsiz alanların kazanılması ve toprak islahın da · Bahçe, teras,balkon bitki ve çiçeklerininpeyzaj uygulamalarında. Kimyasal Değerleri: Ayrışma Derecesi:(decomposition) : H2-H5 Yapı: fine 0-40mm pH değeri yaklaşık: 5,9 – 6,4 Porosity Ağırlığının %90 -95 Hacim Ağırlığı(g/l) kuru halde yaklaşık: 60-70g/l Organik Madde Oranı (kuru halde): % 95-99 Nem oranı: %40-50 Hava iletkenliği Oranı: %16-55 EC elektrik iletkenliği: % 0,30-0,37 Gübre oranı(NPK fertilizer) :1.0g/l Bitkilerin alabileceği çözülen besinler( VDLUFAuyarınca) Azot(N) yaklaşık: 100-180 mg/l Fosfor(P2O5):120-200 mg/l Potasyum( K2O) yaklaşık 140-220 mg/ Bor, demir, bakır, manganez ve çinko gibi tümgerekli iz elementlerle birlikte.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim 40 L
Geri Bildirim Ver