Genel Markalar Pubg Oyun Konsolu 3in1-klavye Mouse Bağlayıcı Pubg Firma Anlaşmalı Süper Kontrol

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pubg Oyun Konsolu 3in1-klavye Mouse Bağlayıcı Pubg Firma Anlaşmalı Süper Kontrol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VTEKNOLOJİMARKET Satıcı Ünvanı: VELİ SÜZEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 7880730835
    Bu ürün VTEKNOLOJİMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM ANDROİDLERDE UYUMLU, İOS 13.4 VERSİYON ÜZERİ UYUMSUZ ÇALIŞMAZ.
  • JCHF 68 OYUN KONSOLU
  • KLAVYE
  • MOUSE
  • JCHF BAĞLANTI APARATI
  • MOUSEPAD
  • AHŞAP TELEFON TUTUCU

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ürün Türü Gamepad
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Gate PUBG Oyun Konsolu 3 In 1 - Klavye Mouse Bağlayıcı PUBG Oyun Seti

Oyun seti, kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebilme imkanı sunan eşyalar arasında yer alır. Gate PUBG oyun konsolu 3 in 1 klavye mouse bağlayıcı PUBG oyun seti seçeneği profesyonel bir oyun deneyimi yaşamayı sunar. Evde geçirilen sürenin eğlenceli olmasına olanak tanır. Ürün, tüm Android cihazlar ile uyumludur. Bu nedenle pek çok kişinin beğenisini kazanır. iOS 13.4 versiyonuna uyumlu bir şekilde bağlantı kurarak çalışır. Ürün; JCHF 68 oyun konsolu, klavye, mouse, JCHF bağlantı aparatı, mouse pad, ahşap telefon tutucu olmak üzere 6 parçanın bir araya getirilmesi ile oluşur. Ürün içerisinde oyun oynarken şarj desteği sunma fonksiyonu vardır. Siz de kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmek isterseniz bu modeli güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Oyun oynarken şarj desteği
  • 6 farklı parça
  • Eğlenceli ve kaliteli zaman

Etkileyici Gate PUBG 3 In 1 Klavye Mouse Bağlayıcı Oyun Seti

Etkileyici Gate PUBG 3 In1 Klavye Mouse Bağlayıcı Oyun Seti

Gate PUBG oyun konsolu oyun esnasında şarj olma özelliğine sahiptir. Bu özelliği nedeniyle ürün, uzun süre oyun keyfinin devam etmesine yardımcı olur. İçerisinde yer alan özellikleri sonucunda ürün pek çok kişinin beğenisini kazanır. Oyun seti yüksek hassasiyete sahiptir. Hassasiyet özelliği nedeniyle ürün, nişancılık gibi oyunlarda yüksek performans sergiler. Klavye ve fare bağlantısı sunarak oyun keyfinin başarılı bir şekilde sürmesine yardımcı olur. Bu konsolda Android ve iOS desteği mevcuttur. Ürün bu özelliği sebebiyle büyük beğeni kazanır. Oyun konsolunda Bluetooth bağlantısı bulunur. Bluetooth 5.0 versiyonu olan elektronik cihazlar ile kolay ve hızlı bir şekilde bağlantı kurar. Ürün içerisinde üç adet USB bağlantı noktası yer alır. Bu özelliği sebebiyle model pek çok kişinin beğenisini kazanır. Siz de başarılı bir şekilde oyun keyfinden yararlanmak istiyorsanız modeli inceleyebilirsiniz.

Dikkat Çeken Gate PUBG Klavye Mouse Bağlayıcı Oyun Seti

Dikkat Çeken Gate PUBG Klavye Mouse Bağlayıcı Oyun Seti

Gate PUBG oyun konsolu 3 in 1 klavye mouse bağlayıcı PUBG oyun seti yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler üründen memnun olduklarını ortaya koyan yorumlar yaparlar. Pek çok kişi fare ve klavye hassasiyeti nedeniyle bu ürünü tercih eder. Eğlenceli ve kaliteli bir şekilde zaman geçirme imkanı sunar. Evde geçirilen zamanın kaliteli bir hal kazanmasına olanak sunar. Ürünün Bluetooth bağlantısına sahip olması pek çok kişinin dikkatini çeken noktalar arasında yer alır. Müşteriler ürün sayesinde oyunlarında yüksek performans sergilediklerinden bahsederler. Bu konsolun yüksek seviyede hassasiyete sahip olduğunu ifade ederler. Müşteriler ürünün birbirleriyle uyumundan memnun olduklarını belirtirler. Ürün, özellikleri sebebiyle pek çok kişinin büyük beğenisini kazanır. Siz de yüksek hassasiyet performansına sahip ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda ürünü tercih edebilirsiniz.

Cazip Gate PUBG 3 In 1 Klavye Mouse Bağlayıcı Oyun Seti

Cazip Gate PUBG 3 In1 Klavye Mouse Bağlayıcı Oyun Seti

Ürün, katlanabilir tasarıma sahiptir. Bu nedenle kolay ve zahmetsiz bir şekilde taşınır. Şık ve fonksiyonel tasarımı nedeniyle ürün, oldukça işlevsel ve kullanışlı olur. Bu konsolda mouse yedi farklı RGB renk ayarına sahiptir. Renkleri nedeniyle ürün, şık bir görüntü sunar. Bu nedenle pek çok müşterinin sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Ürün, özellikleri sebebiyle pek çok kişinin tercihleri arasında yer alır. Gate PUBG oyun konsolu 3 in 1 klavye mouse bağlayıcı PUBG oyun seti fiyatı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün ergonomik tasarımı, sahip olduğu hassasiyet ürün fiyat aralığının belirlenmesine katkı sağlar. Model farklı bütçelere sahip kişilerin kolaylıkla karşılayabileceği aralıktadır. Siz de evde geçirdiğiniz süreyi eğlenceli ve kaliteli bir hale çevirmek istiyorsanız ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.