Gazi Kitabevi Genel Muhasebe Orhan Sevilengül

352,24 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gazi Kitabevi Genel Muhasebe Orhan Sevilengül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapStore Satıcı Ünvanı: VEDAT AKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2527457602000011 Vergi Kimlik Numarası: 0320030991
    Bu ürün KitapStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Muhasebe

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Orhan Sevilengül
Geri Bildirim Ver

Gazi Kitabevi Genel Muhasebe Orhan Sevilengül

Orhan Sevilengül tarafından incelikle hazırlanan genel muhasebe kitabı, bu alanda yazılan eserler arasında hem anlatım dili hem de konuları detaylı bir biçimde ele almasıyla öne çıkar. Aynı zamanda konu çeşitliliği açısından yüksek öğretimde ve her an aktif şekilde yararlanılabilecek bir kaynak olarak dikkat çeker. Kelimenin tam anlamıyla bu alanla ilgili başucu kitabı olabilecek nitelikte bir eserdir. Gazi Kitabevi genel muhasebe Orhan Sevilengül, güncel içeriğe sahip olması yönünden de avantajlı bir tercihtir. Basit ve anlaşılır yazı dili kullanan yazar, genel muhasebe alanında kapsamlı bir iş ortaya çıkarır. Bu anlamda son derece faydalı bir kaynak kitap olarak öne çıkan ürün, her seviyeye uygunluğu ile beğeni kazanır. Gazi Kitabevi genel muhasebe Orhan Sevilengül kullananlar da olumlu değerlendirmeler de bulunur.

  • Anlaşılır anlatım dili
  • Kapsamlı içerik
  • Kaynak kitap niteliğinde

Gazi Kitabevi Genel Muhasebe Orhan Sevilengül İçeriği

Gazi Kitabevi Genel Muhasebe Orhan Sevilengül İçeriği

Alanında nitelikli ve ayrıcalıklı sonuçlara ulaşmak isteyenlerin öncelikli tercihi olan bu kitap, genel muhasebe alanında kapsamlı bilgi edinmek adına edinilmesi gereken kaynaklar arasında yer alır. Anlatım dili, özellikle kapsamlı konu anlatım kitaplarında oldukça önemli bir kriterdir. Orhan Sevilengül genel muhasebe, sade ve anlaşılır anlatım dili ile öne çıkar. Konuya karşı motivasyonun düşmemesi ve öğrenme isteğinin kırılmaması açısından basit cümleler ile kavramayı kolay hale getirmek çok önemlidir. Genel muhasebe Gazi Kitabevi bu yönden başarılı bir eserdir. Alanla ilgili başarılı kaynak kitap tercihi olan eser, ele alınan başlıkların detaylandırılması ve konuların açıklanması bakımından iyi bir örnek teşkil eder. Başarılı düzenlemeye sahip olmasıyla da hafızalarda yer edinen eser, okurlara kaliteli bir içerik sunar. Ürünle ilgili merak ettiğiniz detaylara da kolayca ulaşabilirsiniz.

Akıcı Gazi Kitabevi Genel Muhasebe Orhan Sevilengül

Akıcı Gazi Kitabevi Genel Muhasebe Orhan Sevilengül

Beğeni kazanan bu kitap, genel muhasebe alanında gerek içeriği gerekse de anlaşılır anlatım dili ile iz bırakmış bir eserdir. Bu anlamda ilgililerin beğenisini kazanmayı başarır. Öğrenme sürecinin kolaylaşmasına imkan tanıyan kitap, yazarın bakış açısıyla derinlik kazanır. Genel muhasebe ve onun alt başlıkları altında şekillenen içeriği, Orhan Sevilengül’ün kaleminden öğrenme deneyimi sunar. Her yönüyle ince düşünülmüş bir kitap olması nitelikli özelliğini de gösterir. Alana dair temel oluşturan ve örneklerle zenginleştirilmiş bu kitap herkes tarafından anlaşılabilir bir anlatıma sahiptir. Tüm yönleriyle kaynak kitap olarak kullanılmasının yanı sıra bu alana merak duyanlarında alıp okuyabileceği de bir eserdir. Gazi Kitabevi genel muhasebe Orhan Sevilengül yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini de inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün içeriği hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Gazi Kitabevi Genel Muhasebe Orhan Sevilengül Fiyatı

Gazi Kitabevi Genel Muhasebe Orhan Sevilengül Fiyatı

Dikkat çeken kitap; basım kalitesi, kapak tasarımı ve başarılı anlatımıyla ilgi odağıdır. Orhan Sevilengül’ün kaleminden çıkan eser, muhasebeye dair önemli konulara açıklık getirir. Gazi Kitabevi genel muhasebe Orhan Sevilengül fiyatı da uygun aralıklarda yer alır. Bu açıdan herkes tarafından ulaşılabilir bir yardımcı kitaptır. Bir şirketin maliyetlerine egemenlik düzeyi cirosunun bulunduğu sektörle denkliği, işletmenin kar durumu, fiyatların seviyesi, vergi ile sigorta primlerin vaktinde ve olması gerektiği şekilde yatırılıp yatırılmadığı gibi pek çok sualin cevabını size muhasebe verir. Bu nedenle özellikle ekonomi, işletme, maliye ve finans gibi dallarda eğitim gören kişilerin ilgili kitabı edinmeleri faydalı olur. Alanla ilgili pek çok sorunun cevabını bulabileceğiniz eser başucu kitabı niteliğindedir. Trendyol ile Gazi Kitabevi genel muhasebe Orhan Sevilengül satın alarak alanda bilgi edinebilirsiniz.