Gaziantep Baharat Acı Biber Salça Ev Yapımı Antep Salçası 1 Kg

286,64 TL
(0,29 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gaziantep Baharat Acı Biber Salça Ev Yapımı Antep Salçası 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gaziantep Baharat Satıcı Ünvanı: MAHMUT KANTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4970422170
    Bu ürün Gaziantep Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüzü özel saklama kaplarında gönderiyoruz. Ev Yapımı Salça ve %100 Doğaldır. Ürünlerimiz Güneşte Kurutulmuştur. Gaziantep Baharat Acı Biber Salça Ev Yapımı Antep Salçası 1 Kg Firmamız Gaziantep Firmasıdır. Hem üretim yerimiz hem de satış yerimiz Gaziantep'tir. Sizlere Gaziantep'ten gönderiyoruz ürünleri. Ürün Miktarı: 1000 gr İçindekiler: Salçalık Biber, Tuz Menşei: Türkiye Bilgilendirme: Ürünlerimiz hiç bir katkı maddesi içermez ve sofralarınızda tükenene kadar "Gaziantep Baharat” garantisi altındadır. Kargo Bilgisi: Siparişlerinizi, sizlere en taze şekilde ulaştırmak adına, aynı gün işliyor, özenle ambalajlıyor ve kargoluyoruz. İşletme Kayıt No: TR-27-K-022085 Güneş görmeyen, serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz. Türk Gıda Kodeksine Uygun Paketlenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Gaziantep Baharat Ev Yapımı Acı Biber Salçası 1 kg

Salça, özellikle yerel mutfakta vazgeçilmez ve temel bir malzemedir. Et yemeklerinden fırın yemeklerine, zeytinyağlılardan tavuğa kadar pek çok farklı tarifte salça sıkça kullanılır. Gaziantep biber salçası sizin için lezzetli Antep biberlerinden hazırlanır. Ev yapımı olan bu salça için hasat edilen kapya biberleri kullanılır. Bol suda yıkanan kapya biberler, çekirdekli kısımları çıkarılarak iri parçalar halinde doğranır. Kaya tuzu serpildikten sonra çok az su eklenerek yaklaşık yirmi dakika pişirilir. Biberler püre haline getirilir ve güneşte bekletilir. Doğal ev yapımı biber salçasını elde etmek için uygun yöntem budur. Yemeklerini acı seven kişiler için hazırlanan Gaziantep acı biber salçası sofraların vazgeçilmezi haline gelir. Kapya biberin yanına acılık vermesi için sivri biber eklenerek hazırlanan bu salçanın tadı oldukça lezzetlidir.

  • Organik biber salçası
  • %100 doğal acılık
  • Özenli üretim süreci

Sofraların Vazgeçilmezi Gaziantep Baharat Acı Biber Salçası

Sofraların Vazgeçilmezi Gaziantep Baharat Acı Biber Salçası

Gaziantep mutfağı birçok yemeği ile meşhur, lezzetli bir mutfaktır. Antep ev yapımı biber salçası da bunun öne çıkan örneklerinden biridir. Vaktinde hasat edilen taze ve organik biberlerle hazırlanan bu ürün, yemeklerinize hoş bir aroma ve zenginlik katar. Acı tadı sayesinde özellikle Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu mutfağına ait birçok yemeği mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz. Yemeklerinize verdiği doğal tatlar ve aromalarla yemek yaparken elinizin gittiği temel malzemelerden biri haline gelir. Kıvamlı dokusu ve dilediğiniz şekilde tatlandırabileceğiniz yapısıyla her çeşit yemeğinize rahatlıkla uyum sağlar. Gaziantep Baharat ev yapımı acı biber salçası 1 kg kullananlar ev rahatlığında sağlıklı lezzetlere güvenle ulaşma şansına sahiptir. Tarladan sofraya kadar son derece steril koşullarda gelir. Gaziantep Baharat güvencesiyle sofralarınıza ve yemeklerinize tat katmak istiyorsanız bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Gaziantep Baharat Ev Yapımı Acı Biber Salçası 1 kg Yorumları

Gaziantep Baharat Ev Yapımı Acı Biber Salçası 1 kg Yorumları

Organik gıdalar tüketmek insan sağlığı için oldukça önemlidir. Bu anlamda size sağlıklı bir seçenek oluşturan bu yiyecek, yemeklerinize verdiği doğal lezzet ile tadı damağınızda kalan yemekler hazırlamanızı sağlar. Gaziantep Baharat ev yapımı acı biber salçası 1 kg satın alarak beden sağlığınıza, yemek lezzetlerinize son derece önemli bir fayda sağlayabilirsiniz. Üstelik bununla da kalmayıp Gaziantep Baharat ev yapımı acı biber salçası 1 kg yorumları sayesinde yeni yemek fikirleri edinebilirsiniz. Bu yorumlar ile ürünün hangi yemeklerle uyum sağladığını okuyabilir, denemek istediğiniz tarifleri kendi mutfağınıza ve kendi zevkinize göre adapte edebilirsiniz. Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu’dan birçok acılı tarifle yemeklerinize yeni yorumlar katabilir, farklı tatlara erişmenin hazzına varabilirsiniz. Ürünü satın alarak ve seçkin yorumlardan faydalanarak mutfakta kullandığınız sağlıklı ve lezzetli malzemelere bir yenisini ekleyebilirsiniz.

Gaziantep Baharat Ev Yapımı Acı Biber Salçası 1 kg Fiyatı

Gaziantep Baharat Ev Yapımı Acı Biber Salçası 1 kg Fiyatı

Acılı yemekler Anadolu mutfağında özel bir yerdedir. Gaziantep Baharat ev yapımı acı biber salçası 1 kg oluşuyla ortalama bir ailenin salça gereksinimini uzun aylar boyunca karşılar. Yoğun ve lezzetli kıvamı sayesinde yemeklerinizde kullandığınız az bir miktar bile oldukça etkili sonuçlar verir. Bu açıdan Gaziantep Baharat ev yapımı acı biber salçası 1 kg fiyatı ile avantajlı bir konumdadır. Bereketli kullanımı sayesinde sağlığınızın olduğu kadar bütçenizin de dostudur. Salçayı kavurduğunuzda mutfağınıza hoş bir koku yayılır. Bu nedenle aynı zamanda yemeğinizin kokusunda da belirleyici bir unsurdur. Ürün, etli yemekler yakıştığı gibi zeytinyağlı yemeklere de çok yakışır. Siz de Gaziantep Baharat’ın bu ürünü satın alarak sofralarınıza Antep mutfağının eşsiz dokunuşlarını kazandırabilirsiniz. Bu sağlıklı gıdaya sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.