GBMOTION Siyah Termal Çanta 17 Litre

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GBMOTION Siyah Termal Çanta 17 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GBMOTİON Satıcı Ünvanı: GBMOTİON ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0179061176700016 Vergi Kimlik Numarası: 1790611767
    Bu ürün GBMOTİON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GBMOTİON Siyah Termal Çanta 17 Litre 12 Adet 0,5 Litre şişe çok rahat bir şekilde içine sığıyor.Üst kısmı çift fermuarlıdır.10 saate kadar içerisindeki ısıyı saklar. (Soğuk/Sıcak koruma sağlar.)İç tasarımı ve özel kaplaması sayesinde ısı kontrolü sağlar.Günlük yaşamınızda, seyahatlerinizde ve pikniklerinizde gıdalarınızı muhafaza eder.Boyutları: E:32cm D:20cm Y:27cmPiyasadaki sadece folyo kaplamalı basit ince dayanıksız sözde termal çantalar gibi değildir. Geleneksel bir yalıtımlı çanta ile karşılaştırıldığında rahat bir şekilde kompakttır ve ilave fermuarlı bölmesinde ek saklama alanı sunar. Ayrıca çanta dayanıklıdır, silinebilir ve tabanı güçlendirilmiştir.Kullanım Alanları: Piknik, Kamp, PlajÇalışanlar için Öğle yemeği taşıma çantası olarak boyutlarının da ideal midi boyutta olması sayesinde çok rahat kullanılabilirTemizlik Bakım:Nemli temiz bir fiber bezle bakım ve temizliğini basitçe yapabilirsiniz.Bebeklerinizin gıda ve özellikle biberon , mama diğer giysi malzemelerini taşımak için de gayet uygundur.Uzunluğu ayarlanabilen dolgulu omuz askısı ve elde kolay taşınabilmesi için destek eklenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 15-19,9 L
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver