GC Dentalsepet Ortodonti Mumu Diş Teli Mumu Ortodontik Wax

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GC Dentalsepet Ortodonti Mumu Diş Teli Mumu Ortodontik Wax

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BurakTicaret Satıcı Ünvanı: OĞUZHAN BURAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1900680107
    Bu ürün BurakTicaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ortodontik mumu diş etlerini ve yanak ve dudaklarınızın iç yüzeylerini korur. Ortodontik braket ve tellerin keskin kısımlarından korur. Kolay uygulanır 1 paket içerisinde 5 sıra mum vardır.
  • Tıbbi dereceli parafin bazlı balmumu ile üretilmiştir
Geri Bildirim Ver

GC Dentalsepet Ortodonti Mumu Diş Teli Mumu Ortodontik Wax

Dünyada diş teli kullanımı oldukça yaygın uygulanan bir tedavi yöntemidir. Sağlık açısından tehlikeli olan diş problemleri, estetik olarak da insanları son derece rahatsız eden bir durum haline gelebilir. Doğuştan veya daha sonradan meydana gelen çene darlığı gibi sorunlarda diş yamukluğu ortaya çıkar. Bu durumun başlıca çözümü diş teli kullanmaktır. Diş teli tedavisi başlandığı andan itibaren genellikle yıllarca kullanılması gerekir. Uzun yıllar kullanılması gereken tedavi yöntemi yemek sırasında veya uyku halindeyken tellerin batması, acıtması ve ağız içerisinde yara oluşumu gibi problemleri beraberinde getirir. Diş teli mumu kullanmak bu problemleri çözüm açısından oldukça rahatlatır. GC Dentalsepet ortodonti mumu diş teli mumu ortodontik wax dayanıklılık ve sağladığı rahatlık açısından yüksek oranda tercih edilir.

  • Sağlam malzeme
  • Dayanıklı mum yapı
  • Kullanım kolaylığı

GC Dentalsepet Ortodonti Diş Teli Mumu Özellikleri

GC Dentalsepet Ortodonti Diş Teli Mumu Özellikleri

Diş teli ile birlikte oluşan batma ve ağızda yara problemlerine karşı kullanılabilecek sağlıklı ve pratik yol diş teli mumu olur. Teli üzerine uygulanan mum, telin ağız içine batmasını engeller ve sizi büyük bir rahatsızlık hissinden kurtarır. Diş teline yerleştirilecek mumu satın alırken belli başlı dikkat edilmesi gereken unsurlar bulunur. Öncelikle dayanıklı olması ve sizi rahatsız etmemesi gerekir. GC Dentalsepet ortodonti diş teli mumu ortodontik wax, oldukça sağlam ve dayanıklı olmasıyla göze çarpar. Plastik ve şeffaf kutusu sayesinde kullanımı ve saklaması oldukça kolaydır. Diş tellerinden kaynaklanan acıyı önler ve alışmayı kolaylaştırır. Aynı zamanda sağlığa hiçbir zararı olmayan balmumundan üretilir. Pratik bir ürün olmasıyla beğeni toplar. GC markasının ürünü, uzun yıllar herhangi bir yara problemi yaşamadan diş teliyle yaşamaya alışmanızı sağlar.

GC Dentalsepet Diş Teli Mumu Avantajları ve Kullanımı

GC Dentalsepet Diş Teli Mumu Avantajları ve Kullanımı

GC Dentalsepet ortodonti mumu diş teli mumu ortodontik wax yorumlarına bakıldığında oldukça rahat bir kullanımı olduğu görülür. Zararsız parafin içerdiğinden ötürü yutulduğunda vücuda herhangi bir zararı yoktur. Bu sayede GC Dentalsepet ürününü, yemek yediğinizde veya gece yatarken çıkarmanıza gerek yoktur. Her gün yenilediğinizde oldukça yüksek verim almanızı sağlar. Elinize aldığınız küçük diş teli mumunu baş ve işaret parmağı yardımıyla top haline getirebilirsiniz. Rahatsızlık hissi yaratan ve yara yapan braketlerin üzerine diş teli mumu, yumuşak hareketlerle yayılır. Yapışması için üzerine biraz baskı uygulanır. Uygulandıktan sonra braket ile yanak içi temas halinde değilse kullanım şekli doğru olmuş olur. Her gün yeni mum takıldığında oldukça sağlam olur ve sizi gün içerisinde büyük bir dertten kurtarır. Hayatı kolaylaştıran bu ürüne göz atabilirsiniz.

GC Dentalsepet Diş Teli Mumu Ortodontik Wax Fiyatları

GC Dentalsepet Diş Teli Mumu Ortodontik Wax Fiyatları

Gc Dentalsepet ortodonti mumu diş teli mumu ortodontik wax fiyatları ürünün tüm özellik, avantaj ve kullanım kolaylıkları göz önüne alınarak titizlikle belirlenir. Zararsız balmumundan üretilen GC Dentalsepet mumu, yemek veya uyku sırasında rahatlıkla endişe duymadan kullanılır. Şeffaf kutusu sayesinde farklı bir yerde muhafaza edilmesine gerek kalmadan kolaylıkla görünür ve kolay saklanır. Sağlam yapısıyla gün içinde düşme problemi olmadan içiniz rahat bir şekilde tedavinize acısız devam edersiniz. Günlük yaşantınızda acı duymadan rahat bir şekilde yemek yer ve gönül rahatlığıyla uykunuzu alırsınız. Diş teli tedavisinin olmazsa olmaz unsurlarından olan ve diş teline alışmanızı sağlayan bir üründür. GC Dentalsepet ürünü hakkında birçok olumlu yorum ve görüşün de yer aldığı Trendyol aracılığıyla ürünü inceleyebilir ve uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.