GCT THE ORIGINAL CERAMIC 9H Seramik Kaplama 50 ml 9h,

499,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GCT THE ORIGINAL CERAMIC 9H Seramik Kaplama 50 ml 9h,

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: auto ceramic Satıcı Ünvanı: YAŞAR KURUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980191006
    Bu ürün auto ceramic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GCT Orijinal Seramik Kaplama 9h, Seramik Kaplama Seti, Ultra Yüksek Parlaklık ve Koruma GCT THE ORIGINAL CERAMIC 9H: 50mlolup paket içeriğinde, seramik, 1 çift nitril eldiven, 1 takoz süngeri, 1 takoz bezi, 1 de silme bezi mevcuttur. profesyonel uygulama içindir. doğru alt yapı ve işçilik yapıldığında 3yıl garantilidir. güneş yanığı oluşturmaz, çizilmelere taş vurmalarına karşı etkilidir, kuş pisliği 4 gün aracın boyasında kalabilir alta inemez, su itici kaydırıcı özelliğe sahiptir, yıkama süresini oldukça kısaltır, aracınızın buz ve çamur tutuşunu minimize eder. ARACINIZ İÇİN ENGELİŞMİŞ KORUMA: GCT, Seramik Kaplama, aracınızı taş vurmalarına karşı, çizilmelere karşı, kuş pisliğine karşı, su iticiliğine karşı, çamura karşı, buzlanmaya karşı, güneş yanığına karşı, matlaşmaya karşı ve diğer kirleticileri uzaklaştıran şeffaf nanokristal bir kaplamadır. En zorlu koşullarda bile 9H sertlik ile tam koruma sağlar. ULTRA YÜKSEKPARLAKLIK: GCT, Seramik Kaplamanın rakipsiz “parlaklığının” anahtarı hazırlık aşamasındadır. Seramik kaplamayı uygulamadan önce aracı yıkamak, kil ve kirden arındırmak gerekir. Ardından, sağlanan kaplama hazırlığını kullanarak, geride kalan cilaları veya sızdırmazlık maddelerini çıkarmak için aracı silebilirsiniz. Tam kapatıcılık sağlamak için seramik kaplamayı 50/50 bindirme kullanarak uygulayabilirsiniz. SON DERECEHİDROFOBİK: GCT, Seramik Kaplama, suyu neredeyse yüzeyden sıçratan olağanüstü su boncuklarıyla boyayı kirden ve bağlı kirleticilerden korumak için süper dayanıklı bir bariyerdir. Bu nano kaplama, vernik, tek aşamalı, vinil kaplamalar ve lake boya yüzeylerinde güvenlidir ve yıkama ve kurutma sırasında girdap izleri ve çizikler oluşturma olasılığını en aza indirir.
Geri Bildirim Ver