Gear Box Hello Neighbor PS4 Game Gearbox

1.250 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gear Box Hello Neighbor PS4 Game Gearbox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CE-SE SHOP Satıcı Ünvanı: CESE EVENT REKLAM ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206151710100001 Vergi Kimlik Numarası: 2061517101
    Bu ürün CE-SE SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Korku türünün dinamik pikselli oyunu Hello Neighbor PS4 üzerinden en çok oynanan oyunlar arasında yer alır. Oyun Nintendo, PS4, XBOX ve PC’yi destekler.
  • Hello Neighbor PS4 oyunlar arasında hikaye olarak da güçlü bir noktadadır. Hikayeye göre oyuncu yeni bir banliyöye taşınır ve komşusunun bodrumunda bir şey sakladığını keşfeder.
  • Playstation oyunu oyun içerisinde korkutucu komşunun ne yapmaya çalıştığını ve bodrumunda ne sakladığını bulmak üzerine kuruludur. Yapay zeka esintileri barındıran oyun sürekli olarak farklı aksiyon ve sonlar içerir.
  • PS4 Türkçe oyunlar arasındaki Hello Neighbor, 7 yaş ve üzerindeki korku, hikaye temelli oyunlardan keyif alanlar içindir. Halen sosyal medyada aktif olarak konuşulan ve oynanan bir oyundur.
  • PS4 korku oyunları daha çok saklambaç mantığında ilerlediği için komşuyla karşılaşıldığında herhangi bir hamle yapılmasına izin verilmez. Kan ve şiddet öğelerini barındırmayan oyunda hedef yalnızca saklanan sırrı gizlice bulmak önemlidir.
  • PS4 Hello Neighbor zamanla bir kült haline gelmiş ve milyonlarca PS4 oyuncusu tarafından benimsenmiştir.
  • PS4 kutulu oyun arşivi ve koleksiyonu yapan oyuncular için idealdir. 8 Kasım 2017’de yayımlanan oyun 120 dakikalık bir oynanış süresine sahiptir.
  • Hello Neighbor PS4 oyunu tek kişinin oynayabildiği
  • korku, aksiyon ve macera temelleri üzerine kurulu bir animasyondur.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Korku
Geri Bildirim Ver

Gear Box Hello Neighbor PS4 GAME

Gearbox Publishing, Hello Neighbor oyunlarının bazılarının konsollardaki fiziksel/perakende sürümlerini yayınlayan Gearbox Software, L.L.C.'nin bir yan kuruluşudur. 8 Aralık 2017’de yayınlanan Gear Box Hello Neighbor oyunu yayınlandığı tarihten itibaren fazlasıyla bir hayran kitlesi toplamıştır. Genel olarak taktik ve zekaya dayalı olan bu oyunda oyuncular her daim heyecanı hissetmektedir.

 
  • Dinamik piksellere sahip
  • Korku türüne ait
  • Konsol kullanımına uygun

Gear Box Hello Neighbor Ps4 GAME İçeriği

Gear Box Hello Neighbor Ps4 GAME İçeriği

Hello Neighbor PS4 game konsol, XBOX, nintendo ve bilgisayar kullanımda oyuncuyu destekler. Dilediğiniz her cihazda oyunu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hello Neighbor'da yepyeni bir banliyöye taşınıyorsunuz ve komşunuzun bodrumunda bir şey sakladığını keşfediyorsunuz. Yapılacak tek mantıklı şey evine girmek ve ne sakladığını bulmaktır. Keza oyundaki amacınız da korkutucu komşunuzun evinde ne sakladığını bulmaktır. Bunu yaparken ise oyunda taktiksel ilerlemeniz ve mantıksal hareketlerde bulunmanız gerekir. Oyunda korkutucu komşunuza gözükmeden gizli bir şekilde ilerlemeniz gerekir. Asıl amacınız komşunuzun bodrumuna girmek ve sırlarını ortaya çıkarmak olacaktır. Ancak her zaman tetikte olmalısınız çünkü komşunuz her daim sizi gözetliyor olacak. Gelişmiş bir yapay zeka tarafından kontrol edilen komşu, oyuncunun alışkanlıklarını değerlendirir ve bunlara karşı koymak için benzersiz yollar icat eder. Bu sebeple taktiklerinizi her zaman geliştirmeniz ve farklı yollar üretmeniz gerekmektedir. Oynadığınız süre boyunca oyunun yapay zekası daha karmaşık bile hale gelecektir.

 

Gear Box Hello Neighbor Ps4 GAME Kullanımı

Gear Box Hello Neighbor Ps4 GAME Kullanımı

Oyun temelde bir saklambaç oyunu mantığında geliştirilmiştir. Gear Box Hello Neighbor PS4 Game kullanımı itibariyle kullanıcılarına pek çok avantaj sağlar. PS4 konsolu için özel üretilmiş bu oyun serisini konsolunuzla birlikte kullanmak oldukça kolay olacaktır. Yeni taşındığınız mahalledeki ürkütücü komşunuzun evinde ve bodrumunda hangi sırları sakladığını öğrenmek amacıyla oynanılan bu oyunda yapay zeka daima oyuncuya karşı taktikler geliştirmektedir. Oyuncunun hareketlerini ezberleyerek karşı taktikler üreten yapay zekaya karşı her daim tetikte olmalı ve hareketlerinizi tekrar tekrar kurgulamalısınız. Tüm kullanıcılar için uygun olduğu belirtilen oyunun genel bir oyuncu kitlesi bulunmaktadır. Ancak 7 yaş ve üzeri için daha uygun olduğu belirtilir. Oyun korku türündedir. Oyun içerisinde asıl amacınız komşunuzdan saklanıp sakladığı sırrı öğrenmek olduğundan dolayı komşunuza direkt karşı ataklar üretemezsiniz. Daha çok saklambaç mantığında hareket etmeniz gerekmektedir.

 

Gear Box Hello Neighbor Ps4 GAME Fiyatı ve Yorumları

Gear Box Hello Neighbor Ps4 GAME Fiyatı ve Yorumları

Gear Box Hello Neighbor PS4 game fiyatı oyuncularına sağladığı eğlence, kullanımında olan pratiklik ve sadece PS4 için özel üretilmiş olmasına dayanarak hesaplanmıştır. Oyunda yapay zekaya karşı hareket etmeniz gerekirken tırmanma ve kaçma gibi aksiyon içeren pek çok hareketi tamamlamanız gerekmektedir. Oyun, oyuncusunu sürekli hareket halinde tutarak animasyon tarzında gerilim korku hissiyatını yaşatmak üzerine kuruludur. Gear Box tarafından geliştirilen bu oyunda sıkılmadan sürekli olarak hareket halinde olacağınız belirtilir. Yapay zeka oyuncunun hareketlerini ezberleyerek buna göre hareket eder. Oyuncudan beklenen ise her defasında farklı taktikler geliştirerek oyunu tamamlamasıdır. Oyunu daha önceden satın almış ve oynamış kullanıcıların deneyimlerine Gear Box Hello Neighbor PS4 game yorumları ve değerlendirmeleri kısmından göz atabilirsiniz. Daha önceden oyunu oynamış kullanıcıların deneyimlerinden yola çıkarak oyunu oynayabilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgiye Trendyol’dan erişebilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini hızlı ve pratik bir şekilde oluşturabilirsiniz.