Gen-of Poşet Dosya 100 Lü 20 Paket

985 TL
(0,49 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gen-of Poşet Dosya 100 Lü 20 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ofislerde, eğitim hayatında ya da günlük yaşantıda muhafaza edilmesi ve düzenlenmesi gereken evraklar olduğunda poşet dosyalar büyük bir kurtarıcı olarak yardıma koşuyor. Evrak dağınıklığına son veren Gen-Of poşet dosyalar ile evraklarınızı güvenli ve kullanışlı bir şekilde düzenleyebilir, muhafaza edebilir ya da taşıyabilir. Eğitim hayatında ders notlarınızı, ödevlerinizi
  • iş hayatında, firma bilgileri, sözleşmeler, kıymetli evrakları ya da günlük yaşantımızda faturalar, dekontlar, sigorta poliçeleri, kira sözleşmeleri gibi ev ortamında korunması gereken her türlü fiziksel dokümanı Gen-Of Poşet dosyaları içerisinde güvenle saklayabilirsiniz. Evraklarınız Artık Daha Güvende · Gen-Of poşet dosyalar ile su dökülmesi, yırtılma gibi fiziksel kazalara karşı dosyalarımızı koruyabilirsiniz. · Poşet dosyalar sayesinde tüm evraklarınızı, klasörlerinizde veya raflarınızda çok uzun süreler boyunca arşivleyebilirsiniz. · Gen-Of poşet dosyaların kenarındaki beyaz etiket bölümüne evraklarınızla ilgili özet bilgi ve başlıklar yazarak, raflarınızı ve klasörlerinizi daha etkin bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Gen-Of 100'lü Eco Poşet Dosya Özellikleri · Renk: Gen-Of poşet dosyalar şeffaf renktedir. · Boyutlar:A4 formatındaki evraklarınız için uygundur. · Adet: Her bir paket içerisinde 100 adet poşet dosya bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Dosya Tipi Şeffaf / Poşet
Geri Bildirim Ver