Genç Timaş Canım Arkadaşım - Özgür Balpınar -

71,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
124,90 TL122 TL
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
104,90 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
118,75 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genç Timaş Canım Arkadaşım - Özgür Balpınar -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oscar stationary Satıcı Ünvanı: DUYGU PULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7330636120
    Bu ürün oscar stationary tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir arkadaş yalnızca bir arkadaştan mı ibarettir? Koşarak gidilen sevinçlere, anlamlı bekleyişlere, umut dolu düşlere yaraşır arkadaşlık. Bazen plansız çekilen bir fotoğraf karesinden dolup taşıverir, bazense bir kuşun uçuşunda anlamlanır. Bazen düş sarısıdır, bazense turuncuya çalan bir kırmızı. Bazen gücünü bir ağacın yapraklarından alır, bazense dingin bir sessizlikten. Taiyang ile Yue'nin, Güney Çin'deki Guangzhou eyaletinin varoş sokaklarında başlayıp Ginkgo ağacının yapraklarından sonsuzluğa uzanan hikâyesi bu. Varlıklı bir ailenin çocuğu olan Taiyang’la, bir atık fabrikasında çalışan Yue’nin yolları tesadüfen kesişir ve aralarında derin bir bağ kurulur. Birbirlerinden farklı olsalar da bu farklılıktan bir arkadaşlık yaratabilecekler midir? (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Özgür Balpınar Yayınevi:Genç Timaş

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Özgür Balpınar
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Genç Timaş KT-9786050830811 Canım Arkadaşım - Özgür Balpınar

Özgür Balpınar – Genç Timaş Canım Arkadaşım kitabı, akıcı dili ve sürükleyici anlatımı ile okuyucuların beklentilerine yönelik çözümler sunar. Özel olarak geliştirilen kitap, arkadaşlık ilişkilerinin kaleme alındığı bir hikayeyi içerir. Hem duygusal hem de öğretici metinlerden oluşan hikaye, okuyuculara farklı bir deneyim katar. Yarattığı karakterlerle arkadaşlığın önemini vurgulayarak adından sıkça bahsettirir. Özgür Balpınar – Genç Timaş Canım Arkadaşım kitabı, birbirinden farklı hayat tarzına sahip arkadaşların ilişkilerini ustaca kaleme alır. Yazarın sürükleyici anlatımı sayesinde elinizden bırakamayacağınız bir esere dönüşür. Özgür Balpınar – Genç Timaş Canım Arkadaşım kitabını gönül rahatlığı ile tercih edebilir, hayatınıza farklı bir bakış açısı katabilirsiniz.

  • Sayfa sayısı: 192
  • Kitap boyutları: 13,5 x 20,5 cm
  • Yaş grubu: 10 + yaş

Genç Ti̇maş Canım Arkadaşım Kitabının Konusu Nedir?

Genç Ti̇maş Canım Arkadaşım Kitabının Konusu Nedir?

Özgür Balpınar – Genç Timaş Canım Arkadaşım kitabı hem konu hem de içerik itibarıyla okuyucuların beklentilerini karşılar. Yazarın güçlü kaleminden çıkan eser, arkadaşlık ilişkilerini detaylı bir şekilde konu alır. Hikayede Taiyang ve Yue adında iki karakter bulunur. Varlıklı bir ailenin çocuğu olan Taiyang ile atık fabrikasında çalışan Yue’nin yolları kesişir. Kitapta farklı hayatlara sahip olan bu iki kişinin arkadaşlık ilişkileri anlatılır. Kitabın her bir sayfası ustalıkla hazırlanarak okuyucuyu içine çeker. Arkadaşlıkta derin bağların oluşumunu başarılı bir şekilde anlatarak her okuyucuya hitap eder. Özgür Balpınar – Genç Timaş Canım Arkadaşım kitabının hikayesi, Çin’deki Guangzhou eyaletinden başlayıp Ginkgo ağacının yapraklarına kadar uzanır. Her sayfada kendi hayatınızdan parçalar görebileceğiniz eseri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Genç Ti̇maş Canım Arkadaşım Kitabının Yazarı Kimdir?

Genç Timaş Canım Arkadaşım kitabı, Özgür Balpınar tarafından kaleme alınır. Yazarın sade ve anlaşılır dili, farklı yaş aralığına sahip kişilerin beğenisini kazanır. Sürükleyici anlatımı sayesinde kitabı soluksuz bir şekilde bitirebilirsiniz. Dili Türkçe olan kitap, başarılı kapak tasarımıyla da ön plana çıkar. Sarı ve tonlarının ağırlıkta olduğu kapakta ağaç dalına konmuş iki kuş resmedilir. Arkadaşlık ilişkilerini kapağında da gösteren eser, her yönüyle ilgi çeker. Genç Timaş Canım Arkadaşım kitabı, 13,5 x 20, 5 cm boyutlara sahiptir. Ürünü evde, okulda, dershanede ya da seyahatte yanınızda taşımanız mümkündür. Çantanızda kolayca muhafaza edebileceğiniz kitap, bulunduğunuz her yerde yanınızda olur. Esnek karton kapaktan elde edilen yapısı sayesinde kolayca okunabilir. Genç Timaş Canım Arkadaşım kitabı güvenle tercih edebilir, kitap okuma alışkanlığı kazanabilirsiniz.

Genç Ti̇maş Canım Arkadaşım Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Özgür Balpınar – Genç Timaş Canım Arkadaşım kitabı, farklı yaş gruplarına hitap eden yapısıyla dikkat çeker. 10 yaşın üzerindeki her kişi için uygun olan kitap, dil ve anlatım bakımından beğeni kazanır. Özgür Balpınar – Genç Timaş Canım Arkadaşım kitabını okuma alışkanlığı kazanmak isteyen çocuklarınız için tercih edebilirsiniz. Özel olarak geliştirilen kitap, çocukların arkadaşlık ilişkileri hakkında bilgiler edinmesine yardımcı olur. Kişisel hayatlarında sağlıklı iletişim kurmayı öğrenen çocuklar, kendilerini çok daha kolay ifade edebilir. Hayatın farklı evrelerine katkı sağlayan eser, 192 sayfadır. Yazar, kitabın her sayfasında arkadaşlık ilişkilerini titizlikle hikayeleştirir. Bu sayede pek çok bilgiyi hem eğlenceli hem de öğretici yollarla sunar. Tek solukta okuyabileceğiniz kitap sayesinde insan ilişkileri hakkında farklı bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Özgür Balpınar – Genç Timaş Canım Arkadaşım yorumlarına ve fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşmak mümkündür.