Gençay Baharat Hapşu Tozu Enfiye

95 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
111,02 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gençay Baharat Hapşu Tozu Enfiye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AktarDünyası Satıcı Ünvanı: AHMET FERHAT İNCEKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4770179202
    Bu ürün AktarDünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enfiye Hapşu Tozu
Geri Bildirim Ver

Gençay Baharat Hapşu Tozu Enfiye

Enfiye tozu uygulaması eskilere dayanan bir yöntemdir. Bu yöntem sayesinde insanlar solunum yollarını rahatlatır. Bu toz 17. yüzyılda Avrupa’da ortaya çıkar ve 18. yüzyılda kullanımı yaygınlaşır. Baharatların ve bitkilerin öğütülmesiyle oluşan bir ürün olan enfiye geçmişten bugüne nezle veya grip gibi şikayetleri olan insanların doğal yoldan sinüs kanallarını açmasına yarar. Enfiye tozu birçok bitki ve baharattan elde edildiği için burnunuzdaki sinir hücrelerini uyararak hapşırmanıza sebep olur. Hapşırmanın da pek çok olumlu etkisi olduğu bilinir. Bu nedenle Gençay Baharat hapşu tozu enfiye sayesinde siz de ferahlık duyabilirsiniz. Bu ürün, hapşırmanıza yardım ederek akciğerlerdeki mevcut hava atımına ve yerine temiz hava alımına yardımcı olur. Siz de bu toz ile bu rahatlığı tecrübe edebilirsiniz.

  • Doğal içerikli ürün
  • Sinüslerde rahatlatma
  • Kullanışlı kutu

Geçmişten Gelen Enfiye Tozunun Yolculuğu

Geçmişten Gelen Enfiye Tozunun Yolculuğu

Baharatların tarihi kadar eskiye dayanan enfiye hapşu tozu, insanların bu mahsulü kendi kendilerine üretmesiyle başlar. Keşfedildiği zamanlarda hazır bulunmadığı için ihtiyaç anında hemen rendelenir ve o şekilde kullanılır. Bu yüzden enfiyeciler yanında rende taşır ve ellerinde olan baharat türevi mahsulleri ezerek ya da öğüterek hazır hale getirir. Bu rahatlatıcı tozun kelime anlamı da kendini anlatır niteliktedir. “Enfiye” burunla ilgili anlamına gelir. “Enf” burun olarak bilinirken “iye” ekiyle birlikte “burunla ilgili” manasını taşır. Bu toz, Maraş otu olarak tanınan bitkinin farklı türü olan bitki yapraklarının öğütülmesiyle meydana gelir. Kullananları rahatlatması ve ferahlatmasıyla popülerlik kazanıp insanlar arasında yaygınlaşır ve talepler sonucunda da enfiye tozunun kutu üretimine geçilir. Bu tozu, seri üretimi ve şişe içinde sunulma kolaylığı sayesinde geniş kitleler tarafından kullanılmaya başlanır.

Gençay Baharat Tozu Enfiye Kullanımı

Gençay Baharat Tozu Enfiye Kullanımı

Gençay Baharat’ın bu ürünü eskiden beri insanların kendini rahatlatma çabası sonucu ortaya çıkan bir malzemedir. Bu nedenle kullanımı da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alır. Ürünün hazırlanışı kadar kullanımı da çok kolaydır. Şişesinden parmağınızın ucuyla alacağınız miktarı elinizin üstüne koyarak ilk önce bir burundan, daha sonra aynı miktardaki tozu tekrar alarak diğer burundan çekerek kullanımı gerçekleştirilir. İlk defa enfiye tozu kullananlar için 10 dakika kadar hapşırma görülebilir fakat daha önce denemiş insanlara ilk kullananlar kadar etki etmez. Fakat zamanla ilk kez kullanan insanlar için de etkileri azalır. Bu tozu bir miktar buruna çekerek kullanmanın sonucu olarak hapşırma refleksi gerçekleşir ve burnunuz açılır. Siz de Gençay Baharat hapşu tozu enfiye fiyatı ve yorumlarını inceleyip satın alabilirsiniz.

Enfiye Tozu Yorumları ve Kullananlara Etkisi

Enfiye Tozu Yorumları ve Kullananlara Etkisi

Hapşırma refleksi, insanın doğasından gelir ve insan vücudu için zararlı maddelerden kurtulup yerine gerekli oksijeni almaya yarayan biyolojik bir mekanizmadır. Gençay Baharat’ın bu ürünü bazı durumlarda ortaya çıkan sinüs doluluklarından ve burun tıkanıklığından kaynaklı rahat nefes alamama sorununu ve zorluklarını yaşayanlar için doğal bir rahatlama yönetimi sunar. İlk zamanlarda birkaç dakika boyunca hapşırma görülebilir fakat zamanla alışıldık bir durum haline gelir. Siz de bunun gibi rahatsızlıklardan muzdaripseniz doğal içerikli baharat özleriyle üretilmiş enfiye tozunu kullanmanız uygun olabilir. İlaç kullanmadan vücudunuzda bulunan doğal bir refleksi hareket haline geçirerek rahatlamak mümkündür. Aynı zamanda doğal içerikleri ile güvenli bir deneyim sağlar. Ürünün faydası ve müşteri deneyimleri için Gençay Baharat hapşu tozu enfiye yorumları kısmını inceleyebilir ve Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz. Böylece doğal yöntemlerle tıkanıklık sorununu çözebilirsiniz.